Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Απλά ασταμάτητη… (video)

Απλά ασταμάτητη… (video)Όταν καταφέρνουν να κάνουν «μαγικά» στην εθνική οδό, λογικά θα 'ναι πολύ εύκολο να το κάνουν και μέσα στο γήπεδο. Η Ντόρτμουντ νίκησε την Κολωνία 1-0 και συνεχίζει ακάθεκτη στην Μπουντεσλίγκα.
Ένα γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο 44’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία είχε και δύο δοκάρια στον αγώνα και γενικότερα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χωρίς να «φοβάται» την ισοφάριση της φιλοξενούμενης. Η Κολωνία, το μόνο που έκανε ήταν να πιέσει ελάχιστα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς να κάνει ουσιαστική ευκαιρία.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή (04/03)

Ντόρτμουντ – Κολονία 1-0
(44' Λεβαντόφσκι)

Σάββατο (05/03)

Ανόβερο – Μπάγερν (16:30)
Στουτγκάρδη – Σάλκε
Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ
Φρανκφούρτη – Καϊζερσλάουτερν
Νυρεμβέργη – Ζανκτ Πάουλι
Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ (19:30)

Κυριακή (06/03)

Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης (16:30)
Αμβούργο – Μάιντζ (18:30)

Η βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ   61*
2. Λεβερκούζεν   46
3. Ανόβερο   44
4. Μπάγερν   42
5. Μάιντζ   40
6. Αμβούργο   37
7. Φράιμπουργκ   37
8. Νυρεμβέργη   36
9. Χοφενχάιμ   33
10. Σάλκε   30
11. Κολονία   29*
12. Ζανκτ Πάουλι   28
13. Φρανκφούρτη   27
14. Βόλφσμπουργκ   26
15. Βέρντερ Βρέμης   25
16. Καϊζερσλάουτερν   24
17. Στουτγκάρδη   22
18. Γκλάντμπαχ   19

* Με παιχνίδι περισσότερο.

Επόμενη αγωνιστική

Κολονία – Ανόβερο
Χοφενχάιμ – Ντόρτμουντ
Μπάγερν – Αμβούργο
Σάλκε – Φρανκφούρτη
Καϊζερσλάουτερν – Φράιμπουργκ
Βόλφσμπουργκ – Νυρεμβέργη
Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ
Μάιντζ – Λεβερκούζεν
Ζανκτ Πάουλι - Στουτγκάρδη
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Άρρωστος με Γιούβε ο Τόνι!

Άρρωστος με Γιούβε ο Τόνι!Την επιθυμία του να κερδίσει τίτλους με τη Γιουβέντους και μετά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, εξέφρασε με δηλώσεις του ο επιθετικός των «μπιανκονέρι», Λούκα Τόνι, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τη Μίλαν!

Αναφερόμενος στα τελευταία παιχνίδια της «Γηραιάς Κυρίας» πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κόντρα στη Λέτσε δεν παίξαμε καλά και αξίζαμε να χάσουμε. Αλλά στον αγώνα με την Μπολόνια ήμασταν καλύτεροι, αλλά και πάλι ηττηθήκαμε».

Σχολιάζοντας το ντέρμπι με τη Μίλαν τόνισε: «Την παρούσα χρονική στιγμή η Μίλαν είναι πολύ δυνατή, όμως μπορούμε να τους νικήσουμε. Θα δώσουμε το 110%».

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερσιπ συνεχίζουν σε υψηλούς ρυθμούς με τους «κόκκινους διάβολους» να δοκιμάζονται αυτή τη φορά στο άντρο της Λίβερπουλ. Σπουδαίο παιχνίδι και στο Τορίνο με τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει τη Μίλαν, ενώ πολλά θα κρίνει στην υπόθεση τίτλος, στη Γαλλία, το παιχνίδι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λιλ. Σε όλα τα πρωταθλήματα η αγωνία κορυφώνεται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην Premiership (29η αγ.) όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κόντρα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι» έχουν μείνει για άλλη μία χρονιά μακριά από τον τίτλο, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να επιθυμούν να τον στερήσουν από την «αιώνια» αντίπαλό τους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν την επιστροφή στις νίκες, με σοβαρά αμυντικά προβλήματα να προβληματίζουν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ θα έχει αυξήσει την πίεση στη Γιουνάιτεντ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάντερλαντ. Υποτιθέμενα πιο εύκολο έργο περιμένει τη Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο τη Γουίγκαν. Με την απρόβλεπτη Μπλάκπουλ κοντράρεται η Τσέλσι, ενώ η Τότεναμ δίνει κρίσιμο αγώνα με τη Γουλβς λίγο πριν τη ρεβάνς με τη Μίλαν.
Στη Serie A (28η αγ.) τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Τορίνο, όπου η Μίλαν θέλει να κάνει ένα ακόμα προς τον τίτλο. Μετά το θρίαμβο επί της Νάπολι οι «ροσονέρι» φιλοξενούνται από τη Γιουβέντους και αν φέρουν εις πέρας και αυτή την αποστολή τότε θα έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος προς την επιστροφή στο θρόνο. Κάτοχος αυτού συνεχίζει να είναι η Ίντερ, η οποία υποδέχεται τη Τζένοα, έχοντας γνώση του αποτελέσματος του ντέρμπι στο Πιεμόντε. Η Νάπολι έπεσε από τη 2η θέση, αλλά με όπλο την εντός έδρας αμυντική συνοχή ευελπιστεί πως δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στην Μπρέσια. Την Παρασκευή η Ρόμα πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα της Λέτσε, σκοράροντας με τον Πιζάρο στις καθυστερήσεις (1-2). Η εντυπωσιακή Ουντινέζε φιλοξενεί την καταδικασμένη Μπάρι.
Στην Bundesliga (25η αγ.) η Ντόρτμουντ δεν έβαλε στο φουλ τις μηχανές της, αλλά επικράτησε με 1-0 της Κολωνίας και διεύρυνε τη διαφορά από τους διώκτες της στους 15 βαθμούς. Η Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση με τρίποντο απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, η οποία συνεχίζει την καθοδική της πορεία. Στην «ΑWD Arena» του Ανόβερου η τοπική ομάδα θέλει να επιβεβαιώσει την καλή εντός έδρας φόρμα κόντρα στο φαβορί της αναμέτρησης που δεν είναι άλλο από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί προέρχονται από δύο εντός έδρας ήττες (από Ντόρτμουντ, Σάλκε) και δεν θέλουν να χάσουν το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντέρμπι Ευρώπης ανάμεσα σε Αμβούργο-Μάιντζ και παραμονής ανάμεσα σε Άιντραχτ-Καϊζερσλάουτερν.
Στην Primera Division (27η αγ.) η μεσοβδόμαδη αγωνιστική κόστισε μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί όχι βαθμολογικά (αφού οι μερένχες διέλυσαν με 7-0 τη Μάλαγα), αλλά αγωνιστικά, αφού έχασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για δέκα ημέρες, με τον Πορτογάλο να απουσιάζει από τα παιχνίδια με Σανταντέρ και Έρκουλες. Με τη ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ να βρίσκεται προ των πυλών η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με τη Σαραγόσα, ώστε οι παίκτες του Γκουαρντιόλα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Βαλένθια (με Μαγιόρκα εκτός), Βιγιαρεάλ (με Ατλέτικο εκτός) στη μάχη για την 3η θέση. Ευρωπαϊκό ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων, όπου η Μπιλμπάο θέλει να αφήσει πίσω της τις τρεις συνεχόμενες νίκες και να επικρατήσει τη Σεβίλης. Ένα από τα τελευταία της χαρτιά παίζει στο Αλικάντε η Αλμερία.
Στη Ligue 1 (26η αγ.) η μάχη του τίτλου έχει ανάψει για τα καλά, με πέντε ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο. Η Λιλ έχασε το πλεονέκτημα των πέντε βαθμών που διατηρούσε και μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Λιόν δοκιμάζεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Μαρσέιγ. Η τελευταία συνεχίζει το εντυπωσιακό της ντεμαράζ και βρίσκεται πλέον στο -1 από την κορυφή. Η επίσης πρώτη Ρεν φιλοξενείται από τη Μονπελιέ, με την τελευταία να καταβάλει προσπάθεια για να παραμείνει κόντρα στην Ευρώπη. Το πιο εύκολο έργο από τους διεκδικητές του στέμματος έχει η Λιόν, υποδεχόμενη την ουραγό Αρλ, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα στην επίσκεψη στο «Αμπέ Ντεσάμπ», αφού η Οσέρ χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς.
Στην Scottish Premiership (29η αγ.) το δίδυμο της Γλασκώβης αφήνει πίσω το ντέρμπι κυπέλλου, το οποίο βρήκε θριαμβεύτρια τη Σέλτικ. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος υποδέχεται την ουραγό Χάμιλτον και λογικά θα διατηρήσει το προβάδισμα των πέντε πόντων από την «αιώνια» αντίπαλο, με τα πλέι οφ να πλησιάζουν. Η Ρέιντζερς δεν θέλει να έχει απώλειες κόντρα στη Σεντ Μίρεν, αφού χρωστά δύο παιχνίδια και γνωρίζει πως αν δεν κάνει λάθη τότε θα ηγηθεί της κούρσας στην τελική ευθεία.
Στη Jupiler League (28η αγ.) το ντέρμπι της αγωνιστικής δεν είχε νικητή, με την Άντερλεχτ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις τη Γκενκ. Το τελικό 1-1 άφησε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την τελική έκβαση στην υπόθεση τίτλος. Η Γάνδη έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο -5 από το πλατύσκαλο της βαθμολογίας, αλλά την περιμένει δοκιμασία στην έδρα της Μαλίν. Ντέρμπι στη Λιέγη ανάμεσα σε Σταντάρ και Μπριζ, με την πρώτη να βρίσκεται στο -6 και να έχει ως στόχο τη μείωση της διαφοράς με το 14ο εφετινό της τρίποντο.
Στη Superliga (22η αγ.) το αήττητο ράλι τίτλου της Πόρτο έχει μία επικίνδυνη στροφή. Η Γκιμαράες είναι εξαιρετική στο εφετινό πρωτάθλημα και δεν πάει στο «Ντραγκάο» για να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια. Την Κυριακή η Μπενφίκα θα δοκιμαστεί στην έδρα της Μπράγκα, σε ένα ντέρμπι που πέρυσι είχε…άρωμα τίτλου, αλλά εφέτος έχει χάσει την αίγλη του, λόγω της κακής πορείας της ομάδας του Πασιένσια στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας αποστολές για Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πάσος Φερέιρα, με το έπαθλο να παραμείνει η 3η θέση.
Στην Eredivisie (26η αγ.) η Αϊντχόφεν θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα της με ένα διπλό στην έδρα της Εξέλσιορ, το οποίο θα σημάνει αυτόματα την επιστροφή στις νίκες. Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Άλκμααρ η Τβέντε φιλοξενεί την Μπρέντα, η οποία είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, όταν αναγκάζεται να ταξιδέψει εκτός έδρας. Με την πρωταθλήτρια του 2009 δοκιμάζεται ο Άγιαξ, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει στην απώλεια του τίτλου, τον οποίο διεκδικεί έστω και από απόσταση πέντε πόντων. Τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο θέλει να δώσει η Χρόνινχεν με αντίπαλο τη Χέρακλες.

Σενάρια για Παστόρε στη Γιουνάιτεντ

Σενάρια για Παστόρε στη ΓιουνάιτεντΣύμφωνα με σημερινές αναφορές των ΜΜΕ της Αργεντινής, ο άσος της Παλέρμο Χαβιέ Παστόρε είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Παστόρε κατάγεται από την πόλη Κόρντομπα και τα ΜΜΕ της περιοχής του τονίζουν πως ο μάνατζερ του 21χρονου άσου, Μαρτσέλο Σίμονεν, βρέθηκε στο Μάντσεστερ για να δώσει τα χέρια με τους «μπέμπηδες» για τη μεταγραφή του παίκτη στην αγγλική ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως από την Παλέρμο ζητούν το ποσό των 40 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος παράλληλα βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Νασρί: «Μπορούμε τον τίτλο»


Νασρί: «Μπορούμε τον τίτλο»Πεπεισμένος πως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψουν για τον τίτλο εμφανίστηκε ο Σαμίρ Νασρί. Τι είπε για τον «φόβο» που διακατέχει τη Γιουνάιτεντ για την κούρσα του τίτλου.
Ο Γάλλος άσος μίλησε για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και τόνισε:
«Δεν έπαιξαν ως συνήθως. Προφανώς μας φοβούνταν. Παρατάχθηκαν με τρεις αμυντικούς μέσους και έκαναν κλειστό παιχνίδι, καθώς ήξεραν ότι μπορούμε να τους νικήσουμε».
Στη συνέχεια τόνισε:
«Έχουμε το καλύτερο πρόγραμμα στο εξής. Η Γιουνάιτεντ έχει να παίξει με τις Λίβερπουλ, Τσέλσι, ενώ θα έρθει και στο Εμιρέιτς. Με τις απουσίες που έχει τώρα, μπορεί να αφήσει βαθμούς στο Λίβερπουλ. Εμείς, αν νικήσουμε την Τότεναμ μπορεί να βρεθούμε στην κορυφή. Για αυτό μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



  • Μπάσκετ: ΝΒΑ,04:00 Novasports 3 Γιούτα Τζαζ vs Σακραμέντο Κινγκς
  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου,10:05 ΕΤ1
  • Σκι Αντοχής: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,12:45 Eurosport 1
  • Ποδόσφαιρο - Premier League,14:45 Novasports 1 Μπέρμιγχαμ vs Γουέστ Μπρομ
  • Μπάσκετ - Α2 Ανδρών,15:00 Απόλλων Πατρών vs Νήαρ Ηστ
  • Πόλο - Α1 Ανδρών,15:00 ΝΟ Πατρών vs Καλαμάκι
  • Βόλεϊ - Α1 Γυναικών,15:00 Ηρακλής Κηφισιάς vs Ανατόλια
  • Βόλεϊ - Α1 Γυναικών,15:00 Πανιώνιος vs ΕΑ Λάρισα
  • Ποδόσφαιρο - Β Εθνική,15:00 Διαγόρας Ρόδου vs Ηλιούπολη
  • Ποδόσφαιρο - Β Εθνική,15:00 ΕΤ3 Αν. Καρδίτσας vs ΠΑΣ Γιάννινα
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική,15:00 Παναχαϊκή vs Ηρακλής Ψαχνών
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική,15:00 Ζάκυνθος vs Μακεδονικός
  • Ποδόσφαιρο - Γ Εθνική,15:00 Τύρναβος vs Αν. Επανομής
  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου,15:20 ΕΤ1
  • Ποδόσφαιρο - Κύπρος,15:30 Απόλλων Λεμ. vs Ανόρθωση
  • Ποδόσφαιρο - Κύπρος,15:30 Αλκη vs ΑΕ Λεμεσού
  • Ποδόσφαιρο - Κύπρος,15:30 ΑΕ Κιτίου vs Ενωση Ν. Παραλιμνίου
  • Ποδόσφαιρο - Κύπρος,15:30 Εθνικός Αχνας vs Ερμής Αραδίππου
  • Πόλο - Α1 Ανδρών,16:00 Λάρισα vs Π. Φάληρο
  • Ποδόσφαιρο - Μπουντεσλίγκα,16:30 Αϊντραχτ Φρ. vs Καϊζεσλάουτερν
  • Ποδόσφαιρο - Μπουντεσλίγκα,16:30 Ανόβερο vs Μπάγερν Μονάχου
  • Ποδόσφαιρο - Μπουντεσλίγκα,16:30 Στουτγκάρδη vs Σάλκε
  • Ποδόσφαιρο - Μπουντεσλίγκα,16:30 Γκλάντμπαχ vs Χοφενχάιμ
  • Ποδόσφαιρο - Μπουντεσλίγκα,16:30 Νυρεμβέργη vs Ζανκτ Πάουλι
  • Ποδόσφαιρο - Premier League,17:00 Μπόλτον vs Αστον Βίλα
  • Βόλεϊ - Α1 Γυναικών,17:00 Ηρακλής vs Πειραματικό
  • Ποδόσφαιρο - Premier League,17:00 Novasports 1 Αρσεναλ vs Σάντερλαντ
  • Ποδόσφαιρο - Premier League,17:00 Φούλαμ vs Μπλάκμπερν
  • Ποδόσφαιρο - Premier League,17:00 Γουέστ Χαμ vs Στόουκ Σίτι
  • Ποδόσφαιρο - Premier League,17:00 Novasports 4 Νιούκαστλ vs Εβερτον
  • Ποδόσφαιρο - Super League,17:15 Novasports 2 Ολυμπιακός Βόλου vs Πανσερραϊκός
  • Ποδόσφαιρο - Super League,17:15 ΝΕΤ Ξάνθη vs Κέρκυρα
  • Μπάσκετ - Α2 Ανδρών,17:30 Αρκαδικός vs Πανελευσινιακός
  • Βόλεϊ - Α1 Ανδρών,17:30 Λαμία vs Απ. Καλαμαριάς
  • Μπάσκετ - Α2 Ανδρών,17:30 Αμύντας vs Ικαροι Σερρών
  • Μπάσκετ - Α2 Ανδρών,17:30 Πιερικός Αρχέλαος vs Κόροιβος Αμαλιάδας
  • Μπάσκετ - Α2 Ανδρών,17:30 Πανερυθραϊκός vs ΑΕΚ Αργους
  • Μπάσκετ - Α2 Ανδρών,17:30 ΚΑΟ Δράμας vs ΓΣ Λαυρίου
  • Μπάσκετ - Α2 Ανδρών,17:30 ΑΓΟΡ vs Πανελευσινιακός
  • Μπάσκετ - Α2 Ανδρών,17:30 Παγκράτι vs Ερμής Λαγκαδά
  • Βόλεϊ - Α1 Γυναικών,18:00 Πανελλήνιος vs Κερατέα
  • Πόλο - Α1 Ανδρών,19:00 Πανιώνιος vs ΝΕ Πατρών
  • Πόλο - Α1 Ανδρών,19:00 ΕΤ1 Βουλιαγμένη vs Παναθηναϊκός
  • Βόλεϊ - Α1 Γυναικών,19:00 Μαρκόπουλο vs ΑΕΚ
  • Ποδόσφαιρο - Primera Division,19:00 conn-x TV Sport 1 Μαγιόρκα vs Βαλένθια
  • Βόλεϊ - Α1 Ανδρών,19:00 Α.Ο.Κηφισιάς vs Αρης
  • Βόλεϊ - Α1 Ανδρών,19:00 Εθνικός Αλεξ. vs Πανελλήνιος Γ.Σ.
  • Βόλεϊ - Α1 Ανδρών,19:00 Novasports 4 Ολυμπιακός vs Ε.Α.Πατρών
  • Πόλο - Α1 Ανδρών,19:00 Χίος vs Εθνικός
  • Ποδόσφαιρο - Premier League,19:30 Novasports 1 Μάντσεστερ Σ. vs Γουίγκαν
  • Ποδόσφαιρο - Super League,19:30 Novasports 2 Αρης vs Ηρακλής
  • Ποδόσφαιρο - Μπουντεσλίγκα,19:30 conn-x TV Sport 2 Λεβερκούζεν vs Βόλφσμπουργκ
  • Ποδόσφαιρο - Primera Division,21:00 conn-x TV Sport 1 Μπαρτσελόνα vs Σαραγόσα
  • Ποδόσφαιρο - Serie A,21:45 conn-x TV Sport 3 Γιουβέντους vs Μίλαν
  • Ποδόσφαιρο: Πρωτάθλημα Γαλλίας,22:00 Novasports 1 Οσέρ vs Παρί Σεν Ζερμέν
  • Μπάσκετ: ΝΒΑ,22:00 Novasports 3 Νιου Τζέρσεϊ Νετς vs Τορόντο Ράπτορς
  • Ποδόσφαιρο - Primera Division,23:00 Ατλέτικο Μαδρίτης vs Βιγιαρεάλ

Μεταγραφικά σενάρια και Καλού

Μεταγραφικά σενάρια και ΚαλούΜεταγραφικός οργασμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, αφού ουσιαστικά η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, και αυτό του Σάλομον Καλού της Τσέλσι.
Ο Βάσκος τεχνικός, ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάει είναι το εύκολο γκολ. Με δεδομένο ότι ο μόνος καθαρόαιμος φορ της ομάδας είναι ο Πάντελιτς, ένας παίκτης που δεν διακρίνεται για την ταχύτητά του και που βρίσκεται σε ηλικία που τα αντανακλαστικά του μειώνονται… δεν μπορεί παρά να ψάχνει να ενισχυθεί στην επίθεση.
Οι υπόλοιποι παίκτες στην «αιχμή» της ομάδας του είναι ο Μιραλάς, του οποίου το θέμα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά και δεν είναι φορ περιοχής, και ο Τζιμπούρ ο οποίος ακόμη κι αν μείνει, είναι επίσης περιφερειακός επιθετικός. Μένει λοιπόν μόνο ο Μήτρογλου, που αναμένεται να επιστρέψει στο Λιμάνι μετά το δανεισμό του στον Πανιώνιο.
Από εκεί και πέρα, γίνεται κυριολεκτικά «χαμός». Με εξαίρεση τους διεθνείς Τοροσίδη-Παπαδόπουλο, τους οποίους ο Ολυμπιακός θέλει να δέσει με βελτιωμένες αποδοχές, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Ο Ραούλ Μπράβο μένει ελεύθερος και αν δεν συμφωνήσει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Ο Ζαϊρί μένει επίσης ελεύθερος. Στην περίπτωσή του όμως το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά με την έλευση του Χαβίτο και τη διαφαινόμενη «φυγή» Ρόμενταλ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ελέω Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει για το δεξί φτερό του έναν… Γκαλέτι.
Όσο για το κέντρο… ο Ντουντού δεν θα πρέπει να αισθάνεται και τόσο ασφαλής, καθώς δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και τη φετινή σεζόν (πάλι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς), όμως παρά το… εύθραυστο της υπόθεσής του, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων δείχνει να τον εκτιμά και να τον πιστεύει.
Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής όμως η λίστα είναι… ατελείωτη. Διακαής πόθος ο Κολομβιανός Σάντσες της Βαλενσιέν, τον οποίο οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τον Ιανουάριο, όμως ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο μετακίνησής του το καλοκαίρι, ενώ και ο παίκτης δείχνει (με δηλώσεις του) θετικός. Έχουν προταθεί όμως αρκετά σημαντικά ονόματα τον τελευταίο καιρό, όπως ο Κάλστρομ της Λιόν, οι Ζοκορά και Ρομαρίκ της Σεβίλλης (αλλά και ο… απλησίαστος Φαμπιάνο), ο Νεκουνάμ της Οσασούνα και ο Αμαλφιτανό της Λοριάν.
Ο τελευταίος είχε επίσης ακουστεί τον Ιανουάριο και φαίνεται πως είναι καλή και –μέχρι πρότινος– εφικτή λύση, όπως και του Σάντσες. Ο 25χρονος Γάλλος πραγματοποιεί αξιόλογη σεζόν, έχοντας 25 συμμετοχές σε 25 παιχνίδια της ομάδας του, όλα βασικός και 90λεπτα, ενώ έχει σκοράρει τρεις φορές.
Το τελευταίο «μπαμ» στο φαξ του Ολυμπιακού έγινε με το όνομα του Σάλομον Καλού της Τσέλσι, όπου οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν απάντηση ότι τους ενδιαφέρει. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει τη διάθεση του Ολυμπιακού να κάνει την υπέρβαση και αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια, μία τέτοια μεταγραφή δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, όμως η ενημέρωση που έχει ο Ολυμπιακός είναι ότι ο σουπερστάρ των Λονδρέζων το συζητάει και πως οι Μπλε αξιώνουν 8 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ποσό όχι μικρό, αλλά για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή… μόνο απαγορευτικό δεν είναι. Αντίζηλος, από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, είναι μόνο η Φενέρμπαχτσε.

Τουρκικά σενάρια για Σισέ μέσω... Γαλλίας

Τουρκικά σενάρια για Σισέ μέσω... ΓαλλίαςΦινάλε δεν έχουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ, με τους συμπατριώτες του Γάλλου σουπερστάρ να αναφέρουν πως υπάρχει τουρκικό ενδιαφέρον για τον παίκτη.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται δημοσιεύματα για το μέλλον του Σισέ. Έπειτα από τα αγγλικά σενάρια και δημοσιεύματα στο προσκήνιο, έρχονται πλέον τα γαλλικά. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με σενάρια και δημοσιεύματα το ενδιαφέρον από Τουρκία... μεριά για τον Γάλλο σουπερστάρ αναθερμαίνεται.
Μετά τη Γαλατασαράι, στο παιχνίδι... εισχωρούν πλέον και οι Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ, οι οποίες θέλουν να αποκτήσουν τον Γάλλο στράικερ των πρωταθλητών Ελλάδος.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης και τον περασμένο Ιανουάριο ήθελε τον Σισέ και κατέθεσε πρόταση 7 εκατ. ευρώ, η οποία ωστόσο δεν είχε θετική απάντηση. Από εκεί και πέρα το όνομα της Μπεσίκτας ακούγεται για πρώτη φορά ενώ είναι κάπως δύσκολο να υφίσταται, μια και η τουρκική ομάδα πρόσφατα προέβη στην απόκτηση του Ούγκο Αλμέιδα.

Χάβος: «Πάμε για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ»

Χάβος: «Πάμε για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ»Με την ΑΕΚ του Πρωταθλήματος και όχι με την ΑΕΚ του Κυπέλλου ζήτησε ο Μάκης Χάβος να ασχοληθούν οι παίκτες. Ο τεχνικός του Δικεφάλου έδωσε συγχαρητήρια για την αντίδραση που υπήρξε στην ομάδα όταν έπαιζε με 9 ενώ εδώ το σύνθημα για το παιχνίδι της Κυριακής.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά ζήτησε να αφήσουν στην άκρη το παιχνίδι Κυπέλλου και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. "Θέλω όλοι οι παίκτες να είστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Τώρα, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι, πάλι εναντίον της ΑΕΚ, που είναι πολύ σημαντικό. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτό και πάμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Με ρόμβο και Σκόκο-Μπλάνκο

Με ρόμβο και Σκόκο-ΜπλάνκοΤο 4-4-2 σε ρόμβο με επιθετικός δίδυμο τους Σκόκο-Μπλάνκο δοκίμασε την Παρασκευή ο Μανόλο Χιμένεθ εν όψει του κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με Νέρι για... πλέι οφ!


Με Νέρι για... πλέι οφ!Με όλα του τα βαριά όπλα ο Άρης υποδέχεται σήμερα τον Ηρακλή και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει για τα πλέι οφ (7:30 μ.μ, NS2).
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σημερινό ντέρμπι με τον συμπολίτη «Γηραιό».
Για πρώτη φορά μάλιστα στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει ο Νέρι Καστίγιο και θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.
Στα της ενδεκάδας, το σχήμα θα απαρτίζεται από τους:
Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Το καρέ της άμυνας θα είναι οι Βαγγέλη, Λαζαρίδης, Γκιάρο και Μίσελ. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Πρίττας και Περέιρα ενώ μπροστά τους θα είναι ο Σέρχιο Κόκε. Στα άκρα θα είναι οι Καστίγιο και Νέτο, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ραούλ Μπομπαντίγια.