Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Πωλητήριο σε «Μούσλι»

Πωλητήριο σε «Μούσλι»Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έμεινε ξανά εκτός αποστολής για το παιχνίδι εναντίον του Πανσερραϊκού, καθώς αισθανόταν ακόμη ενοχλήσεις και ενημερώθηκε ότι αν έρθει πρόταση για αυτόν, παραχωρείται.
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αποκλείστηκε από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς ακόμη αισθάνεται ενοχλήσεις. Ωστόσο η διοίκηση του ΠΑΟΚ τον έχει ενημερώσει, σύμφωνα και με την «Sportday», ότι αν έρθει πρόταση παραχωρείται καθώς η απόδοση του και η συμμετοχές δεν είναι αυτές που θα περίμενε κανείς από έναν από τους υψηλότερα αμειβόμενους του δικεφάλου.
Άλλωστε το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ως ελεύθερος ο παίκτης.
Ο Μουσλίμοβιτς μετέφερε την διάθεση του να παραμείνει και να αλλάξει την εικόνα του στο δεύτερο μισό της σεζόν, τόσο ώστε να πείσει την διοίκηση ακόμη και να του ανανεώσει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.

Ούτε ο Γκάμπριελ θέλει επιστροφή

Ούτε ο Γκάμπριελ θέλει επιστροφήΜετά τον Μαρσέλο Μάτος και ο Γκάμπριελ εξέφρασε την επιθυμία του να μην επιστρέψει στον Παναθηναϊκό (είναι δανεικός στην Γκρέμιο), αλλά να παραμείνει στην Βραζιλία. Ερχονται οι μάνατζερ του στην Αθήνα.
Ο Γκάμπριελ μίλησε για το θέμα σε συμπατριώτες του, τονίζοντας τι θέλει να γίνει: «Οι άνθρωποι της Γκρέμιο με κάλεσαν και μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους, λέγοντάς μου πως θα καταθέσουν πρόταση στον μάνατζέρ μου για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να λύσει το συμβόλαιό μου. Αν εξαρτάται από εμένα, σίγουρα θα έμενα στην Γκρέμιο. Τώρα, από ό,τι ξέρω στην Ελλάδα επικρατούν άσχημες οικονομικές συνθήκες και τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ελπίζω να μην είναι. Έχει αλλάξει η διοίκηση στο σύλλογο και δεν ξέρω ποιος παίρνει τις αποφάσεις. Η δική μου επαφή με την ομάδα εκεί, είναι με έναν Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή, τον Κάρλος Φρέιτας, ελπίζοντας ότι θα είναι εκεί για να με βοηθήσει».

Μάντζιος για ΑΕΚ

Μάντζιος για ΑΕΚΟ Βαγγέλης Μάντζιος «ξαναπαίζει»  δυνατά για την ΑΕΚ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ ψάχνει πλέον και επιθετικό. Ο Μάντζιος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ενδιαφέρει την Ένωση.
Ο Έλληνας επιθετικός επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Μαρίτιμο, οπού δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και είναι κοινή επιθυμία τόσο του παίκτη όσο και του Παναθηναϊκού να λυθεί το συμβόλαιο του.
Ο Μάντζιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει σε καμία περίπτωση στον Παναθηναϊκό, αλλά θέλει να αναζητήσει την τύχη του ως ελεύθερος.
Η ΑΕΚ που έχει κενό στην θέση μετά και το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Ράφικ Τζιμπούρ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης του Έλληνα επιθετικού.

Προτάθηκε στον Αρη ο Παπαδόπουλος

Προτάθηκε στον Αρη ο ΠαπαδόπουλοςΜια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον Άρη για την επιθετική γραμμή είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος της Θέλτα και οι Κίτρινοι βλέπουν ζεστά το ενδεχόμενο απόκτησης του.
Μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον Άρη είναι και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος της Θέλτα.
Ο Παπαδόπουλος φέτος δεν παίρνει αρκετές συμμετοχές και για αυτό θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και την ελευθερία του από την ισπανική ομάδα.
Στον Άρη το βλέπουν ζεστά καθώς είναι παίκτης που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και επομένως δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει και μεγάλη πείρα. Ακόμη ο ίδιος είναι θετικός σε μια επιστροφή του στην Ελλάδα και δεν θα χρειαστεί να βγουν μεγάλα ποσά από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι Χρυσές Ενδεκάδες


Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2010 στο Μέγαρο Μουσικής, βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι παίκτες και προπονητές των 50 χρόνων της Α’ Εθνικής. Δείτε τις κορυφαίες ενδεκάδες ανά δεκαετία, αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Εκδήλωση.

Δεκαετία 1960-1970:

"Xρυσή ενδεκάδα": Οικονομόπουλος, Γκαϊτατζής, Καμάρας, Λουκανίδης, Πολυχρονίου, Γιούτσος, Δομάζος, Παπαεμανουήλ, Σαραβάκος Θ., Νεστορίδης, Σιδέρης
Αρχηγός: Δομάζος
Προπονητής: Στέφαν Μπόμπεκ
Αναλυτικά οι υποψήφιοι των 60s 

Δεκαετία 1970-1980:

"Xρυσή ενδεκάδα": Κελεσίδης, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Καψής Α., Νικολάου, Αρδίζογλου, Δελικάρης, Κούδας, Παπαϊωάνου, Μαύρος, Μπάγεβιτς
Αρχηγός: Κούδας
Προπονητής: Λάκης Πετρόπουλος

Δεκαετία 1980-1980:

"Xρυσή ενδεκάδα": Σαργκάνης, Βαμβακούλας, Καρούλιας, Κυράστας, Μητσιμπόνας, Κούης, Παπαιωάννου, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Χατζηπαναγής, Αναστόπουλος, Σαραβάκος Δ.
Αρχηγός: Χατζηπαναγής
Προπονητής: Γκμοχ

Δεκαετία 1990-1999:

"Xρυσή ενδεκάδα": Βάντζικ, Αποστολάκης, Γεωργάτος, Καλλιτζάκης, Μανωλάς, Καραπιάλης, Κωφίδης, Σαβέφσκι, Τσιάρτας, Βαζέχα, Αλεξανδρής
Αρχηγός: Βαζέχα
Προπονητής: Ντούσαν Μπάγεβιτς

Δεκαετία 2000-2009:

"Xρυσή ενδεκάδα": Νικοπολίδης, Άντζας, Καψής Μ., Νταμπίζας, Χένρικσεν, Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Νικολαϊδης, Τζιοβάνι
Αρχηγός: Θοδωρής Ζαγοράκης
Προπονητής: Φερνάντο Σάντος

Ειδικές βραβεύσεις:

Πρώτος σκόρερ (Ελληνας): Θωμάς Μαύρος
Πρώτος σκόρερ και σε συμμετοχές (Ξένος): Κριστόφ Βαζέχα
Πρώτος σε συμμετοχές: Μίμης Δομάζος
Προπονητής με περισσότερους αγώνες και νίκες: Ντούσαν Μπάγεβιτς

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SYPER LEAGUE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(δείτε αναλυτικά)

16η Αγωνιστική

Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2011

Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011

  • ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
    15:00 NOVA2
  • A.E.K. - ΚΕΡΚΥΡΑ
    17:15 NOVA1
  • ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
    17:15 NOVA2
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
    19:30 NET
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
    19:30 NOVA2

Μπαπτίστα: "Υπόσχομαι 8 με 10 γκολ"

Μπαπτίστα: "Υπόσχομαι 8 με 10 γκολ"ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ <<ΜΠΑΜ>> ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΕΜΙΚΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΜΑΛΑΓΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΙΣ <<ΑΡΚΕΤΑ>> ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ PRIMERA DIVIZION !!!!

Ο Ζούλιο Μπαπτίστα γνώρισε την αποθέωση από 3.500 οπαδούς της Μάλαγα κατά την παρουσίασή του στο "Ροσαλέδα", όπου έδωσε υπόσχεση για διψήφιο αριθμό τερμάτων μέχρι το τέλος της σεζόν.



"Ο στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να πετύχω τουλάχιστον 8 με 10 γκολ φέτος για να βοηθήσω τη Μάλαγα.
Μίλησα με τον Πελεγκρίνι, μου είπε ότι υπάρχει σημαντικό πλάνο στην ομάδα και ότι ήταν πολύ χαρούμενος για την απόφασή μου να έρθω εδώ", τόνισε στις δηλώσεις του ο 29χρονος Βραζιλιάνος φορ, και πρόσθεσε:
"Η επιστροφή μου στην Ισπανία είναι πολύ σημαντική για μένα για να δείξω τον παίκτη που ήμουν και το επίπεδο στο οποίο βρισκόμουν σε αυτό το πρωτάθλημα.
Είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη του κόσμου και εύχομαι όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι σπουδαίο.
Έχουμε έναν καλό προπονητή που θα βρει τον τρόπο για να παίζουν καλά οι παίκτες.
Ένας παίκτης έχει ανάγκη να παίζει, είμαι ευγνώμων στη Μάλαγα που μου έδωσε την ευκαιρία".
Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Μπαπτίστα μέχρι το καλοκαίρι του 2014 βάζοντας ρήτρα 20.000.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του (έδωσε 2.000.000 ευρώ στη Ρόμα για να τον αποκτήσει), με τον παίκτη να επιστρέφει στην Πριμέρα Ντιβισιόν μετά από το πέρασμά του από Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέτρος Γρατζάκης, το νέο μεγάλο ταλέντο

Πέτρος Γρατζάκης, το νέο μεγάλο ταλέντοΈνα γνήσιο ταλέντο 15 ετών... ξεφυτρώνει στα Καλά Δένδρα Σερρών. Ο Πέτρος Γρατζάκης του Πανσερραϊκού αποτελεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου .



Ο Πέτρος Γρατζάκης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 03/02/1996. Ζει στο χωριό Καλά Δένδρα, 10 χλμ. από τις Σέρρες. Από πολύ μικρός έδειξε την κλίση του στον αθλητισμό, αφού τον ενδιέφεραν πολλά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, χάντμπολ, βόλεϊ).

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών από την ακαδημία "Αετοί" του κ. Σταύρου Γκατζιλάκη, με προπονητή τον κ. Δημήτρη Τσελέπη. Το 2004 (8 ετών) συμμετείχε στο MILKO CUP και εκεί τράβηξε το βλέμμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το νεαρό μεσοεπιθετικό.
Σε ηλικία 11 ετών πήρε μέρος στο MILAN Junior Camp στη Θεσσαλονίκη, όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε 300 νεαρούς ποδοσφαιριστές και ταξίδεψε για μια εβδομάδα στο Μιλάνο για προπονήσεις.

Τον Αύγουστο του 2009 έκανε την προετοιμασία του με την ομάδα U-14 της γερμανικής Γκρόιτερ Φιρτ. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού τον εντόπισαν και μεταγράφηκε στις ακαδημίες της ομάδας, με προπονητή τον κ. Χρήστο Μπαϊρά.

Την ίδια χρονιά συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γεννηθέντες τις χρονιές 1995-1996, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Φέτος προπονείται με την 3η ομάδα (κάτω των 17) του Πανσερραϊκού και παίζει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (γεννηθέντες τις χρονιές 1996-1997).

Όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού και αν σταθεί γερός, δυνατός και τυχερός, στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση (παρά το μικρό της ηλικίας του). Ξέρει να μοιράζει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή, να δίνει έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ έχει πολύ καλή σχέση και με το σκοράρισμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 3-0.wmv

Skoda Xanthi - Panathinaikos 0-2 All goals 4/1/11

link ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗΣ-ΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 16η ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗ

http://www.livescorehunter.com/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=34670&tid=34985&channel=3&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟ LIVESCOREHUNTER !!!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΣ 17:15

17:15 ΤελικόSkoda Ξάνθη0 - 2Παναθηναϊκός


17:15 ΤελικόΑτρόμητος3 - 0Λάρισα


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ  0-2 ΜΕ ΤΑ ΓΟΑΛ ΤΩΝ CISSE ΣΤΟ 1' ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ 90+2

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΟΑΛ ΤΩΝ ΝΑΣΤΟ ΣΤΟ 2' , ΤΟΥ SAGANOWSKI  ΣΤΟ 82'