Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ 22 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν οι 22 οπαδοί του Ηρακλή, κατηγορούμενοι για την απαγωγή του 18χρονου οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι προαναφερόμενοι οπαδοί του Ηρακλή απήγαγαν τον 18χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ και τον κλείδωσαν σε τουαλέτα συνδέσμου του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Μετά από έφοδο της αστυνομίας στον εν λόγω σύνδεσμο, βρέθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο οπαδός του ΠΑΟΚ, και παράλληλα η αστυνομία προέβη στη σύλληψη των 22 οπαδών που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σύνδεσμο .

Κατά τον έλεγχο της αστυνομίας στον εν λόγω σύνδεσμο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλα, καρφιά, κράνη, αυτοσχέδια κλομπ και βεγγαλικά. Σε εξωτερικό χώρο παραπλεύρως του συνδέσμου εντοπίστηκε μία μολότοφ καθώς και υπολείμματα από αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές.

Εναντίων των 22 κατηγορουμένων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου