Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τα χρυσά γάντια του πρωταθλήματος

Κωνσταντόπουλος ΝτεγκράΑν ξεχωρίζει κάτι τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, αυτό είναι οι αποκαλύψεις κάτω από τα δοκάρια. Το Sport24.gr παρουσιάζει τους έξι κορυφαίους τερματοφύλακες της Superleague.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι αρκετά αδικημένη, αφού τα βλέμματα όλων στρέφονται κυρίως στους μέσους και τους επιθετικούς που και είναι εκείνοι που συνήθως σκοράρουν.

Την φετινή σεζόν ωστόσο έχουμε την τύχη να δούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα έξι εξαιρετικούς γκολκίπερ, οι οποίοι κρατάνε στα χέρια τους την τύχη των ομάδων τους. 
Αν μιλήσεις με τους περισσότερους προπονητές στην Superleague όλοι, σχεδόν, θα σου πουν το ίδιο πράγμα. Πως όταν ξεκινάνε να χτίζουν μία ομάδα εκείνο που τους ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι να βρουν έναν καλό τερματοφύλακα.

Εμείς οι υπόλοιποι ωστόσο που ασχολούμαστε είτε σαν φίλαθλοι είτε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, προσέχουμε συνήθως αυτούς που πετυχαίνουν τα γκολ. Οι στόχοι ωστόσο επιτυγχάνονται πάντα από την άμυνα...

Για καλή μας τύχη τη φετινή σεζόν έχουμε πολλούς τερματοφύλακες σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχουμε και ορισμένες αποκαλύψεις που δεν τις περιμέναμε. Ας τους δούμε ένα προς ένα...

Ο πανηγυρισμός-πρόκληση του Μουρίνιο!

Ο πανηγυρισμός-πρόκληση του Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε ξανά μπουρλότο σε ματς της Ρεάλ καθώς πανηγύρισε γκολ του Κακά μπροστά στον πάγκο της... Βιγιαρεάλ και δέχτηκε μπουκάλι από τον Κάνι! Η απίστευτη εξήγηση που έδωσε μετά !
Το πρώτο γκολ του Κακά, από τότε που επέστρεψε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, ενθουσίασε υπέρ το δέον τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έκανε το ασύλληπτο λίγο μετά το 4-2 επί της Βιγιαρεάλ: πήγε και πανηγύρισε μέσα στα... μούτρα των αναπληρωματικών του "κίτρινου υποβρυχίου" προκαλώντας την οργή τους.

Τα υψωμένα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού μπροστά από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ δεν έμειναν ωστόσο "αναπάντητα", με τον επιθετικό των φιλοξενουμένων Κάνι να εκτοξεύει μπουκάλι προς το μέρος του (στη συνέχεια είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή), αλλά και τους υπόλοιπους να "πνέουν μένεα" κατά του Μουρίνιο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Το ρεσιτάλ του τεχνικού των "μερένγκες" ολοκληρώθηκε πάντως στη συνέντευξη Τύπου, όπου βρήκε μία τρομερή δικαιολογία για να εξηγήσει τη συμπεριφορά του.

"Πήγα να πανηγυρίσω το γκολ μαζί με το γιο μου που καθόταν πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, και οι παίκτες της Βιγιαρεάλ πίστευαν ότι τους προκαλούσα.

Ελπίζω ότι όταν κάποιος ορκίζεται στο γιο του, τον πιστεύουν. Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση δημιουργείται επειδή οτιδήποτε και αν κάνω αντιμετωπίζεται με προκατάληψη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το σόου του Ζοζέ Μουρίνιο μπροστά στον πάγκο της Βιγιαρεάλ

Η εξήγηση που έδωσε ο "special one" στη συνέντευξη Τύπου:

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 4-2

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



10.00/SPORTTV: BETORIUM PRESS
14.00/SPORTTV: ΜΠ...ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ
14:50/SPORTPLUS: ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ (Ζ)
15.00/SPORTTV: SPORTNEWS 15:00/NOVASPORTS 1: SUPERLEAGUE Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ε)
15:30/EUROSPORT: ΣΝΟΥΚΕΡ: INTERNATIONAL MASTERS 2Η ΜΈΡΑ: M. WILLIAMS - D. JUNHUI (Z)
17:00/NOVASPORTS 1: ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (Ε)
17:15/SPORTPLUS: ΒΟΛΕΙ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2010-2011 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ζ)
17:55/ΕΤ 3: ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18:00/ΤΗΛΕΑΣΤΥ: ΣΠΟΡ - ΣΚΟΡ - ΡΕΚΟΡ
18:00/NOVASPORTS 2: NOVASPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (Z)
18:00/ET 3: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζ)
18:10/NOVASPORTS 2: SUPERLEAGUE Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ε)
19.00/CONN-X TV SPORT1: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ (Ζ)
19:00/ΤΗΛΕΑΣΤΥ: BET ZONE
19:00/NOVASPORTS 1: ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΆΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΊΤΙ (Ε)
19:00/SPORT TV : Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7
19:00/NOVASPORTS 3: BASKETLEAGUE Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΠΑΟΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Ε)
20:00/EUROSPORT: FIFA BALLON D'OR ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 2010 (Ζ)
20:30/NOVASPORTS 2: NOVASPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΕΚΠΟΜΠΉ (Z)
21:00/NOVASPORTS 1: SUPERLEAGUE Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Ε)
21.00/SPORTTV: SPORTNEWS
21:00/NOVASPORTS 3: ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA CHICAGO BULLS - BOSTON CELTICS (E)
21:15/EUROSPORT: ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ 2011 8Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ (Ζ)
21:30/NOVASPORTS 2: SUPERLEAGUE EXPERTS ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΕΚΠΟΜΠΉ (Z)
22:00/SPORTPLUS: ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ 2010 - 2011 ΚΡΟΟΥΛΙ ΤΑΟΥΝ - ΝΤΕΡΜΠΙ Κ. (Ζ)
22.00/CONN-X TV SPORT1: ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΈΡΚΟΥΛΕΣ-ΑΤΛΈΤΙΚΟ ΜΑΔΡΊΤΗΣ (Ζ)
23:00/ET 3: ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΤΡΙΑ
23:00/NOVASPORTS 1: ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΣΤΟΟΥΚ (E)
23:30/NOVASPORTS 2: ΜΠΑΛΑ D'AIR ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΕΚΠΟΜΠΉ (Z)
00.00/SPORTTV: PRESS ROOM
01:00/NOVASPORTS 1: ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (E)
01:00/NOVASPORTS 2: ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΈΛΣΙ (1996/97)
01:30/NOVASPORTS 2: ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΝΙΟΥΚΆΣΤΛ - ΛΊΒΕΡΠΟΥΛ (1998/99)
02:00/NOVASPORTS 1: ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΆΛΙΑΡΙ - ΜΠΟΛΌΝΙΑ (25/11/10)

+5 λόγοι για τον τίτλο!

+5 λόγοι για τον τίτλο!Η διαφορά των πέντε βαθμών του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό τον χρίζει αυτόματα φαβορί για τον τίτλο. Το gazzetta.gr αναλύει τους πέντε λόγους που ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος φέτος από πέρσι. 
Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο είναι ο Ολυμπιακός σε σχέση με την περυσινή σεζόν και έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρότι είναι μια νέα ομάδα, η οποία ακόμα χτίζεται. Η διαφορά αυτή τη στιγμή που τον χωρίζει από τον Παναθηναϊκό μοιάζει ασφαλής. Παρακάτω ακολουθούν οι πέντε λόγοι που ο Ολυμπιακόςείναι καλύτερος από πέρσι και έχουν φέρει τους Ερυθρόλευκους οδηγούς στην κούρσα του τίτλου.

Η Κορίνθιανς για Ζιλμπέρτο

Η Κορίνθιανς για ΖιλμπέρτοΚάθε μέρα που περνάει και μία ομάδα προστίθεται στις ενδιαφερόμενες για τον μέσο του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σημερινά δημοσιεύματα στη Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Κορίνθιανς.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα estadao.com.br, η Κορίνθιανς και συγκεκριμένα ο προπονητής της Τίτε έχει αναφέρει στον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού πως αν αποφασίσει να επαναπατριστεί, τότε η «Τιμάο» είναι από τις ομάδες που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Άλλωστε, η Κορίνθιανς παραχώρησε τον Ελίας στην Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στη μεσαία γραμμή. Έτσι, μετά τις Γκρέμιο, Κρουζέιρο, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας, ήρθε η Κορίνθιανς για να αυξήσει τους μνηστήρες για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Τέλος ο Ζουέλα

Τίτλοι τέλους για τον Φράνκ Ζουελα. Ο δυναμικός αμυντικός του Δικεφάλου έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μια λιτή ανακοίνωση ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του. Εντείνονται οι προσπάθειες για να αδειάσει το ρόστερ.
Αυτή δεν θα είναι η μοναδική αποδέσμευση, θα ακολουθήσουν κι άλλες λίαν συντόμως. Στον ΠΑΟΚθέλουν να τελειώνουν με τους ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει ελάχιστα στην ομάδα, προκειμένου να αποκτηθούν καλύτεροι στη θέση τους και πιο παραγωγικοί.

Κλείνει ο Μίτσελ σε ΑΕΚ

Κλείνει ο Μίτσελ σε ΑΕΚΟ ισπανός αμυντικός χαφ Μίτσελ είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ με την Ένωση να τα έχει βρει σε όλα με την Μπέρμιγχαμ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη που μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.
Στην Ένωση είναι αισιόδοξοι ότι μέσα σε 48 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ισπανού καθώς υπάρχει συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό με την ΑΕΚ να πληρώνει 150.000 ευρώ για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση, σύμφωνα με τη «Goal News».
Ο ίδιος ο Μίτσελ δεν ενδιαφέρεται για το οικονομικό, καθώς θέλει να πάρει παιχνίδια ώστε να επιστρέψει στην ομάδα του και να διεκδικήσει θέση. οι Άγγλοι τον υπολογίζουν για του χρόνου και για αυτό θέλουν να τον στείλουν δανεικό και όχι να τον πουλήσουν σε κάποια από τις ισπανικές ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση.

Φατί: «Μου αρέσει να παίζω εδώ»

Φατί: «Μου αρέσει να παίζω εδώ»Σπουδαίο βήμα για την καριέρα του χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Άρη ο Ρικάρντο Φατί. Ο 22χρονος μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα και τις φιλοδοξίες του.

Για την περιπέτειά του στην Ελλάδα: «Ήρθα κυριολεκτικά στο άγνωστο, αφού δεν γνώριζα πολλά για την χώρα. Για την Θεσσαλονίκη ειδικά τίποτα. Όμως το καλό για εμένα είναι πως βρήκα ένα υγιές γκρουπ από Ισπανούς παίκτες. Υπάρχει επίσης ο Ναφτί, που είναι διεθνής με την Τυνησία και έτσι όλα πάνε καλά. Παρότι τον Νοέμβριο είχα κάποιες δυσκολίες, πλέον όλα είναι καλά. Πρώτα από όλα έψαχνα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ο Άρης μου την έδωσε με την συμμετοχή του στην Ευρώπη. Μου αρέσει να παίζω εδώ αν και δεν είναι ωραίο να αλλάζεις συνέχεια χώρες. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται όμως».