Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η Κορίνθιανς για Ζιλμπέρτο

Η Κορίνθιανς για ΖιλμπέρτοΚάθε μέρα που περνάει και μία ομάδα προστίθεται στις ενδιαφερόμενες για τον μέσο του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σημερινά δημοσιεύματα στη Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Κορίνθιανς.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα estadao.com.br, η Κορίνθιανς και συγκεκριμένα ο προπονητής της Τίτε έχει αναφέρει στον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού πως αν αποφασίσει να επαναπατριστεί, τότε η «Τιμάο» είναι από τις ομάδες που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Άλλωστε, η Κορίνθιανς παραχώρησε τον Ελίας στην Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στη μεσαία γραμμή. Έτσι, μετά τις Γκρέμιο, Κρουζέιρο, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας, ήρθε η Κορίνθιανς για να αυξήσει τους μνηστήρες για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου