Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κλείνει ο Μίτσελ σε ΑΕΚ

Κλείνει ο Μίτσελ σε ΑΕΚΟ ισπανός αμυντικός χαφ Μίτσελ είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ με την Ένωση να τα έχει βρει σε όλα με την Μπέρμιγχαμ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη που μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.
Στην Ένωση είναι αισιόδοξοι ότι μέσα σε 48 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ισπανού καθώς υπάρχει συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό με την ΑΕΚ να πληρώνει 150.000 ευρώ για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση, σύμφωνα με τη «Goal News».
Ο ίδιος ο Μίτσελ δεν ενδιαφέρεται για το οικονομικό, καθώς θέλει να πάρει παιχνίδια ώστε να επιστρέψει στην ομάδα του και να διεκδικήσει θέση. οι Άγγλοι τον υπολογίζουν για του χρόνου και για αυτό θέλουν να τον στείλουν δανεικό και όχι να τον πουλήσουν σε κάποια από τις ισπανικές ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου