Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τινάζει την μπάνκα η Γαλατασαράι


    Τινάζει την μπάνκα η Γαλατασαράι
    Διατεθειμένη να δαπανήσει τουλάχιστον 23 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των Αντρέι Αρσάβιν και Νίκλας Μπέντνερ φέρεται η Γαλατασαράι.
    Η φετινή τραγική πορεία των "λιονταριών" (σ.σ.:μετά βίας στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος) έχει θορυβήσει τους παράγοντες του συλλόγου που δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου να ενισχυθεί η "Τσιμ-Μπομ". Βασικοί στόχοι αποτελούν οι δύο άσοι της Άρσεναλ, παρότι η περίπτωση τους παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες. 
    Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, έχει συνάψει συμφωνίες με εταιρείες κολοσσούς στη γείτονα χώρα που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία προκειμένου να πραγματοποιηθούυν γενναίες μεταγραφικές κινήσεις. Ο Αρσάβιν το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκει τη φόρμα του, αφού προηγουμένως είχε χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Ο Ρώσος διεθνής σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δίχως αυτό να συνεπάγεται πως έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα της Άρσεναλ. Ο Μπέντνερ με τη σειρά του παρότι αποτελεί ποδοσφαιρική αδυναμία του Βενγκέρ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί και σε περίπτωση που η πρόταση της Γαλατασαράι είναι δελεαστική δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί.      

Χαριστέας: «Είμαι έτοιμος»!

Χαριστέας: «Είμαι έτοιμος»!Το ντεμπούτο του Άγγελου Χαριστέα με τη Σάλκε αναμένεται να γίνει σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο στον αγώνα απέναντι στην πρώην ομάδα του Νυρεμβέργη.
Ο Σερραίος στράικερ της γερμανικής ομάδας αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του  στο ματς με την Νυρεμβέργη μιας και ο τεχνικός των «μπλε», Φέλιξ Μάγκατ, όπως όλα δείχνουν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.
Για το θέμα μίλησε και ο ίδιος ο «Χάρι» ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Είμαι έτοιμος, μπορώ να βοηθήσω τη Σάλκε. Το δείχνω στις προτιμήσεις και θέλω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό απέναντι στην πρώην ομάδα μου».

Σενάρια για Πίρλο στην Μπαρτσελόνα

Σενάρια για Πίρλο στην ΜπαρτσελόναΣτο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα είναι σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Αντρέα Πίρλο.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της έκδοσης «Sport» οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν στο στόχαστρο τους τον Ιταλό άσος της Μίλαν με το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης να συγκεντρώνεις πολλές πιθανότητες.
Το στοιχείο αυτό ενισχύεται και από το γεγονός πως το συμβόλαιο του 31χρονου παίκτη με τους «Ροσονέρι» λήγει τι προσεχές καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ  ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΣΟΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ



  • Μπάσκετ - ΝΒΑ,03:00 Novasports 3 Σικάγο Μπουλς vs Μαϊάμι Χιτ
  • Κολύμβηση: Χειμερινό πρωτάθλημα 2011,17:00 ΣΠΟΡ+
  • Βόλεϊ - Α1 Ανδρών,19:00 Novasports 4 Παναθηναϊκός vs Λαμία
  • Ποδόσφαιρο - Μπουντεσλίγκα,21:30 conn-x TV Sport 1 Βόλφσμπουργκ vs Γκλάντμπαχ

Κανονικά ο Φουστέρ, επέστρεψε ο «Τόρο»

Κανονικά ο Φουστέρ, επέστρεψε ο «Τόρο»Ο Νταβίντ Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και τίθεται στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Βασίλης Τοροσίδης μετά την άδεια του.
O Ισπανός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μάτι. Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό (Κυριακή 27/2, 19:30) αγώνα με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Φουστέρ, ενώ στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Τοροσίδης, ο οποίος είχε άδεια τις προηγούμενες ημέρες. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Εκτός Λάζαρος και Γκαρσία

Εκτός Λάζαρος και ΓκαρσίαΟ Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Λουίς Γκαρσία έμειναν εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει και τους Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Λέτο και Βύντρα.
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ)Τα προβλήματα έχουν γίνει συνήθεια στην Παιανία. Μισή ομάδα εκτός!
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει αρκετά προβλήματα για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες στο ΟΑΚΑ καθώς ο Λάζαρος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, ενώ παρότι ο Λουίς Γκαρσία μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Φερέιρα δεν θέλησε να ρισκάρει.
Στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ταχύτητες. Οι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζιλμπέρτο απουσίαζε από την σημερινή προπόνηση με άδεια για προσωπικούς λόγους.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (26.2.2011) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης, Καπίνο καθώς και οι τιμωρημένοι Ζιλμπέρτο, Λέτο και Βύντρα.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Σιμάο, Κατσουράνης, Μαρίνος, Καραγκούνης, Μαυρίας, Νίνης, Γκοβού, Πετρόπουλος, Σισέ, Πλεσί.

ΠΑΟΚ... Ελλάδας!

ΠΑΟΚ... Ελλάδας!Οι τέσσερις νίκες, οι έξι ισοπαλίες αλλά και οι δύο ήττες έδωσαν στον ΠΑΟΚ συνολικά 10.520 βαθμούς στην Ελλάδα, στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) Έκανε καλό στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στον... εαυτό του.Απέκτησε εμπειρίες, μεγαλύτερη αίγλη και έβαλε χρήμα στο ταμείο του.
Οι Θεσσαλονικείς βάσει αριθμών και όχι μόνο έκαναν μία πολύ καλή πορεία στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, η συνολικά βαθμολογία των 17.333 βαθμών είναι ικανή να καταστήσει τον ΠΑΟΚ ως ισχυρό σε όλους τους προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα, η βάση των περσινών πλέι οφ στη διοργάνωση ήταν οι συνολικά 13.308 βαθμοί που είχε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ο στόχος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι μέσω των πλέι οφ να ξαναβγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο όμως και η προοπτική του Γιουρόπα Λιγκ φαντάζει ως καλύτερων προϋποθέσεων αναφορικά με την εφετινή.

Απίστευτο σενάριο για ΑΕΚ και Κανουτέ

Απίστευτο σενάριο για ΑΕΚ και ΚανουτέΣενάριο που μοιάζει περισσότερο με επιστημονικής φαντασίας κυκλοφόρησε στην Ισπανία, το οποίο εμπλέκει την ΑΕΚ με τον άσο της Σεβίλλης Φρεντερίκ Κανουτέ, για τον οποίο προσφέρει 2 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα το περιοδικό «fourfourtwo» αναφέρει ότι ο επιθετικός από το Μάλι μπορεί να φύγει το καλοκαίρι από τη Σεβίλλη με το παραπάνω ποσό και η ΑΕΚ είναι η ομάδα που προτίθεται να του το δώσει. Ο Κανουτέ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Χιμένεθ και θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ακόμα και αν ισχύει ότι η τιμή του κυμαίνεται στα 2 εκατ. ευρώ, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ, αφού σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, είναι δεδομένο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Παρόλα αυτά η φήμη ότι μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ πήρε μεγάλη έκταση στην Ισπανία.

«Επιστροφή στη μιζέρια»

«Επιστροφή στη μιζέρια»Ένα όμορφο ταξίδι ήταν η φετινή πορεία του Άρη στο Europa League για τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι πλέον η ομάδα του θα επιστρέψει στο μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Κάναμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Η ομάδα έδειξε σπουδαία πράγματα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήμασταν εδώ», ενώ για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι είπε: «Ξέραμε ότι θα είχαμε ελπίδες, αλλά και ότι οι αγγλικές ομάδες έχουν καλό ρυθμό. Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά. Όταν παίζεις με τέτοιον αντίπαλο, είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη».

Τέλος, ο τερματοφύλακας του Άρη πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι ήταν ξεχωριστό, δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο ματς. Είναι η πιο όμορφη στιγμή της καριέρας μου αυτή η πορεία. Τώρα θέλουμε να συγκεντρωθούμε. Τελείωσαν τα ψέματα. Θα πρέπει να είμαστε πάλι στα πλέι οφ. Τώρα, επιστροφή στο μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο».