Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ρονάλντο: ''Καλός ο Μπαλοτέλι αλλά ας μιλάει λιγότερο''

ronaldo 365 ronΟ Μπαλοτέλι έχει πει πολλά τον τελευταίο καιρό και έτσι ο Ρονάλντο βρήκε την ευκαιρία να του απαντήσει μιλώντας στην ''Gazzetta dello sport''. 

«Ο   Μπαλοτέλι είναι ένας καλός παίκτης, αλλά  θα πρέπει να μιλάει λιγότερο και να παίζει περισσότερο. Στην Πρέμιερ Λιγκ όταν ξέρεις να ακούς, μαθαίνεις και γίνεσαι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Αυτή τη στιγμή έχει βάλει πολλά άλλα πράγματα στο καθημερινό του πρόγραμμα και αυτό δεν είναι καλό για τον ίδιο. Πιστεύω ότι θα σοβαρευτεί! Για το αν θα έρθει στην Ρεάλ; δεν ξέρω να σας απαντήσω
».

''Σφραγίζει'' εισιτήριο η Μπαρτσελόνα

copa del reyΝα σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει απόψε το βράδυ (23:00) ηΜπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παίζει στην Ανδαλουσία με την Μπέτις στον επαναληπτικό, έχοντας ως παρακαταθήκη το 5-0 του πρώτου αγώνα στο "Καμπ Νου". 

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, αλλά θα προσπαθήσει να νικήσει και στην έδρα της Μπέτις.

Στο έτερο ζευγάρι της ημέρας, το οποίο είναι και πιο αμφίρροπο, η Λα Κορούνια υποδέχεται (21:00) στο "Ριαθόρ" την Αλμερία, έχοντας χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς.  

10 εκ ευρώ για Χέλμες

helmes
Έτοιμη να προσφέρει 10 εκ ευρώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Πάτρικ Χέλμες είναι η Βόλφσμπουργκ σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ!

Συγκεκριμένα η «Bild» τονίζει ότι οι «λύκοι» έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τους τον  26χρονο Γερμανό φορ (θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζέκο που πήγε στη Σίτι), ο οποίος πάντως αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο και μόνο με ένα πολύ μεγάλο ποσό θα αποχωρήσει.

TA LINKS TΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 18:00 -->http://www.firstrow.net/webmaster/Soccer-Tv/46025/2/watch-olympiacos-piraeus-vs-paok-saloniki.html

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ 21:00 --> http://www.firstrow.net/webmaster/Soccer-Tv/46042/2/watch-panathinaikos-athens-vs-aek-athens.html

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 
19.01. 21:00  Παναθηναϊκός-AEK 
19.01. 18:00  Ολυμπιακός Πειραιώς-ΠΑΟΚ


ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 <<ΤΕΛΙΚΟΥΣ >> ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ !!!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ- ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ

  ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ !!!!!!!!! 

!!!!ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!!


ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


09:00/NOVASPORTS 1: SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2010/11, Λάρισα – Ηρακλής
09:30/EUROSPORT: ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN, 3η μέρα, Γκραν Σλαμ (Z)
10:00/EUROSPORT: ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN, 3η μέρα, Γκραν Σλαμ (Z) 11:00/NOVASPORTS 1: ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ, Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
14:50/SPORTPLUS: ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ, ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ (Ζ)
15:00/EUROSPORT: INTERCONTINENTAL RALLY CHALLENGE, 1η μέρα, Μόντε Κάρλο (Ζ)
17:00/NOVASPORTS 1: ΑΠΙΘΑΝΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΑΣΤΕΙΑ ΓΚΟΛ!
Αθλητικό πρόγραμμα (E)
17:00/NOVASPORTS 3: ΑΕΚ – ΜΑΡΟΥΣΙ, Πρωτάθλημα Μπάσκετ Α1 Ανδρών (Ζ)
18.00/CONN-XTV2: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Κύπελλο ΟΠΑΠ (Z)
18:00/NOVASPORTS 2: novasports NEWS, Αθλητική εκπομπή (Z)
18:10/NOVASPORTS 2: SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2010/11, Άρης – Πανιώνιος
18:15/EUROSPORT: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ASIAN CUP, Φάση ομίλων: Ιράκ - Β. Κορέα (Ζ)
19:30/NOVASPORTS 3: EUROLEAGUE, Pre Game Show (Z)
20:00/NOVASPORTS 3: ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Euroleague: TOP 16 (Z)
20:30/NOVASPORTS 4: ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ - ΜΟΝΤΕ ΝΤΙ ΠΑΣΙ ΣΙΕΝΑ, Euroleague: TOP 16 (Z)
21.00/CONN-XTV1: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Κύπελλο ΟΠΑΠ (Z)
21:00/NOVASPORTS 2: ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ, Κύπελλο Ισπανίας: Προημιτελικός (Ζ)
21.45/CONN-XTV2: Ίντερ - Τσεζένα, ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Ζ)
21:45/NOVASPORTS 1: ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ, ιταλικό Κύπελλο: Φάση των 16 (Ζ)
21:45/NOVASPORTS 7: ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ, Euroleague: TOP 16 (Z)
22:00/SPORTPLUS: ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ 2010 – 2011, ΛΙΝΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ (Ζ)
22:00/NOVASPORTS 3: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ, Euroleague: TOP 16 (Z)
23:00/NOVASPORTS 4: ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ισπανικό Κύπελλο: Προημιτελικός (Ζ) 
23:45/NOVASPORTS 1: SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2010/11, Παναθηναϊκός - Καβάλα
02:00/EUROSPORT: ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN, 4η μέρα, Γκραν Σλαμ (Z)
04:00/EUROSPORT: ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN, 4η μέρα, Γκραν Σλαμ (Z)


«Φουλ» επίθεση με Πάντελιτς, Μιραλάς

«Φουλ» επίθεση με Πάντελιτς, ΜιραλάςΕπιθετικό σχήμα με τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή και τον Κέβιν Μιραλάς σε ελεύθερο ρόλο προτίθεται να παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, απέναντι στονΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τα όσα έχει δείεξι ο τεχνικός των«ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να παρατάξει ένα ευέλικτο σχήμα με φουλ επιθετικές βλέψεις  ευελπιστώντας να «κτυπήσει» στα αδύνατα σημεία του ΠΑΟΚ και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, που θα δώσει από νωρίς στον Ολυμπιακό «αέρα» πρόκρισης. 

Με «Σάλπι» αιχμή του δόρατος

Με «Σάλπι» αιχμή του δόρατοςΜε μοναδικό προωθημένο τον Σαλπιγγίδη, ο ΠΑΟΚ καλείται να βγει ζωντανός, από τη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου (18:00, conn-x tv).
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ψάξει ένα σκορ που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό της Τούμπας. Για τον λόγο αυτό ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1, με σκοπό να χτυπήσει γρήγορα και να πετύχει γκολ το οποίο μετράει σε διπλούς αγώνες.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Τσουκαλάς και Γκαρσία, ο Βιεϊρίνια αριστερά, ο Φωτάκη δεξιά και ο Ίβιτς οργανωτή πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Πετρίσεβιτς, Σταφυλίδης, Σαβίνι, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης, Μπαλάφας και Μουσλίμοβιτς. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους Βιτόλο, Ελ Ζαρ και Μαλεζά.

Ενδεκάδα Φερέϊρα με εκπλήξεις!

Ενδεκάδα Φερέϊρα με εκπλήξεις!Αρκετές αλλαγές από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ενδεκάδα για το ματς με την ΑΕΚ (21:00, Conn-X TV). Ο Πορτογάλος ξεκινάει με Καραγκούνη, Γιούρκα και Μαρίνο, αφήνοντας εκτός Κατσουράνη, Βύντρα και Λάζαρο.
Στη μεσαία γραμμή, αμυντικό χαφ θα είναι ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Μπροστά από τον Μοζαμβικανό και σε πιο δημιουργικό ρόλο θα είναι ο Στέργος Μαρίνος (λογικά στα δεξιά) και ο Γιώργος Καραγκούνης. Αυτό σημαίνει ότι ο Φερέιρα προτίμησε να δώσει ανάσες στον Κώστα Κατσουράνη. Στις τρεις θέσεις της επίθεσης θα βρίσκονται ο Σωτήρης Νίνης που θα κινείται δεξιά, ο Σεμπαστιάν Λέτο που θα πάρει το αριστερό φτερό και ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι στην κορυφή.

Τίτλοι τέλους για Τζιμπούρ

Τίτλοι τέλους για ΤζιμπούρΠαρελθόν και με τη βούλα αποτελεί ο Ράφικ Τζιμπούρ από τηνΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.  
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Rafik Zoheir Djebbour.Οι σχέσεις μεταξύ της ΑΕΚ και του Γαλλοαλγερινού επιθετικού είχαν φτάσει στο χειρότερο σημείο μετά το επεισόδιο που είχε ο Τζιμπούρ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Τελικά παρά τις όποιες αντεγκλήσεις, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για λύση του συμβολαίου.

Στην Κέρκυρα ο Ρίκκα
Εκτός από το τέλος του Τζιμπούρ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τον δανεισμό του Αντώνη Ρίκκα στην Κέρκυρα. Ο νεαρός άσος είχε παραχωρηθεί το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Σάκη Τσιώλη και αποφασίστηκε να μετακομίσει στους Φαίακες.

Ο επίλογος του Κούπερ

Ο επίλογος του ΚούπερΟ Έκτορ Ραούλ Κούπερ πέρασε σήμερα για τελευταία φορά από τον προπονητικό κέντρο του Άρη και αποχαιρέτισε μαζί με τους συνεργάτες του, τους πρώην παίκτες του. Υπογράφει σήμερα ο Καστίγιο.
Ο Αργεντινός προπονητής υπέβαλε χθες την παραίτησή του και σήμερα έβαλε τον επίλογο στην καριέρα του στους «κίτρινους». Ο Κούπερ βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο μαζί με τους συνεργάτες του και αποχαιρέτισε τους παίκτες του, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία.
Ο πρώην, πλέον, τεχνικός των «κιτρίνων» ανέφερε πως πιστεύει σε όλους και μπορούν να τα καταφέρουν αρκεί να κοιτάνε μπροστά και θα πετύχουν τους στόχους τους. Από τη διοίκηση του Άρη υποστηρίζουν πως με κανένα από τα ονόματα που ακούγονται δεν υπάρχει επαφή και από σήμερα θα γίνει η αναζήτηση νέου τεχνικού.
Μαλίγιο και Νέρι
Από τα ονόματα, πάντως, που «παίζουν» είναι του Χουάν Μαλίγιο. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της Αλμερία επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Άρη. Όσον αφορά την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα υπογράψει εντός της ημέρας στους Θεσσαλονικείς.