Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ήττα και στο βάθος... Μπενίτεθ

Ήττα και στο βάθος... ΜπενίτεθΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άλεξ, που πέτυχε τρία από τα τέσσερα τέρματα της Φενέρμπαχτσε, τα «καναρίνια» πέρασαν από την έδρα της Μπεσίκτας, που κατέρρευσε μετα την κόκκινη, θέτοντας εν αμφιβόλω το μέλλον του Σούστερ και ανοίγοντας την πόρτα στον Ράφα Μπενίτεθ.
Μια κόκκινη κάρτα ήταν αρκετό για να ανατρέψει άρδην  τα δεδομένα του μεγάλου ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας στο καυτό «Ισμέτ Ινονού».
Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο πέμπτο λεπτό άνοιξε το σκορ, με την βοήθεια του Ουϊζάλ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Η Μπεσίκτας άργησε να συνέλθει, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και με τον Νταγκ πέτυχε το 1-1 λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Με φόρα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Μπεσίκτας με τον Τοραμάν να κάνει το 2-1 στο 50’.
Ενώ όλα έδειχναν ότι η Μπεσίκτας θα διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα, η κόκκινη κάρτα του Φεράρι στο 63’ άλλαξε τα δεδομένα.
Ο Άλεξ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 65’ για να φέρει το ματς στα ίσια και στη συνέχεια η Φενέρ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή.
Ο Άλεξ με δυο δικά του τέρματα στο 72’ και στο 75’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Φενέρ και έθεσε ερωτηματικά για το μέλλον του Μπερντ Σούστερ στον πάγκο της Μπεσίκτας. Σαν πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Γερμανού φέρετε ο Ισπανός Ράφα Μπενίτεθ.
Με αυτήν τη νίκη η Φενέρμπαχτσε ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας έναν βαθμό, αλλά και ένα παιχνίδι παραπάνω από την Τραμπζονσπόρ που αγωνίζεται κόντρα στη Μανισασπόρ.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Βαλντέζ

O Βίκτορ Βαλντές χάνει σίγουρα τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ. Ο 29χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα έχει υποστεί τράβηγμα, ενώ δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (20/2) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1). Ο Βαλντές θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες τρεις εβδομάδες και όπως γίνεται κατανοητό θα απουσιάσει από την ρεβάνς του «Καμπ Νου». Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια των Καταλανών όλο αυτό το διάστημα, θα πάρει ο 35χρονος, Μανουέλ Πίντο.

«Βροχή» τα καλάθια

Με τα εκπληκτικό σκορ 148-143 υπέρ της Δύσης ολοκληρώθηκε το 60ο All Star Game του ΝΒΑ, που έγινε στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η νικήτρια ομάδα έφτασε τις 24 νίκες, αλλά απέχει αρκετά από το να προσπεράσει την Ανατολή που μετρά 36 επιτυχίες συνολικά. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος σημείωσε 37 πόντους. Το δεύτερο τριπλ-νταμπλ στην ιστορία των παιχνιδιών πέτυχε ο Λεμπρόν Τζέιμς για την Ανατολή.



Δωδεκάλεπτα: 37-27, 76-64, 117-100, 148-143

Δύση (Γκρεγκ Πόποβιτς): Μπράιαντ 37 (14 ριμπ., 3 ασίστ, 3 κλεψ. 4 λάθη), Ντουράντ 34 (3 ριμπ., 2 ασίστ, 2 κλεψ., 2 τάπες), Γκασόλ 17 (7 ριμπ.), Γουέστμπρουκ 12 (5 ριμπ.), Πολ 10 (7 ασίστ, 5 ριμπ., 4 κλεψ.), Γκρίφιν 8 (5 ριμπ., 5 ασίστ), Άντονι 8 (7 ριμπ.), Τζινόμπιλι 7 (5 ασίστ, 3 ριμπ., 3 κλεψ.), Νοβίτσκι 6, Ουίλιαμς 5, Ντάνκαν 2, Λοβ 2.

Ανατολή (Ντοκ Ρίβερς): Τζέιμς 29 (12 ριμπ., 10 ασίστ), Στούντεμαϊρ 29 (6 ριμπ.), Ουέιντ 14, Μπος 14, Άλεν 12, Τζόνσον 11, Ρόουζ 11, Ρόντο 6 (8 ασίστ), Πιρς 6, Χάουαρντ 5 (7 ριμπ.), Γκαρνέτ 4 (5 ριμπ.), Χόρφορντ 2.

Ζεράρ Πικέ: Και οι περιπέτειές του συνεχίζονται..



Οι περιπέτειες του Ζεράρ Πικέ σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δεν έχουν τέλος... Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα κατά τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύφθηκε πως είχε δει τις… αγκαλίτσες που έκανε με φίλο του να δημοσιεύονται σε ομοφυλοφιλικά περιοδικά. Όπως αναφέρει η Record το φωτογραφικό υλικό έχει γεμίσει όλες τις ομοφυλοφιλικές ιστοσελίδες.

Παρελθόν ο Τσιώλης

Παρελθόν ο ΤσιώληςΗ ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Τσιώλη, ενώ ο πρώην - πλέον - τεχνικός της ομάδας φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου.
Το πρωί της Δευτέρας (21/2), η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:
"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σήμερα το πρωί λύνει  τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Βόλου με καλύτερες συνθήκες".

Φυσικά, για εκείνους που γνωρίζουν κάποια πράγματα μέσα από την ομάδα η είδηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς με την Λάρισα σκεφτόταν να παραιτηθεί, ωστόσο, η οριστική ρήξη στις δύο πλευρές ήρθε την Κυριακή (20/2).

Μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή ο Αχιλλέας Μπέος, φέρεται να μπήκε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση, βρίζοντας παίκτες και προπονητή.

Ξανά για Φάμπρεγας

Ξανά για ΦάμπρεγαςΤο ποσό των 38 εκατ. λιρών είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Όπως αναφέρει η έκδοση Mirror, οι Καταλανοί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση ύψους 38 εκατομμυρίων λιρών για τον διεθνή Ισπανό άσο της Άρσεναλ.
Μπορεί ο τεχνικός των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ να μην επιθυμεί την αποδέσμευση του 23χρονου άσου, ωστόσο τα πάντα πλέον είναι ανοικτά για την υπόθεση του Ίβηρα παίκτη των «Κανονιέρηδων».

Παραιτήθηκε ο Ρανιέρι, φαβορί ο Μοντέλα!

Παραιτήθηκε ο Ρανιέρι, φαβορί ο Μοντέλα!Ο προπονητής της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι, παραιτήθηκε μετά την κατάρρευση κόντρα στην Τζένοα. Μιλώντας στους παίκτες είπε πως το κάνει για να δημιουργήσει ένα σοκ στην ομάδα, θα αποφασίσει τη Δευτέρα η Ροζέλα, φοβαρί ο Μοντέλα.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ανακοίνωσε στους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας την παραίτησή του μετά την τέταρτη σερί ήττα, αυτήν τη φορά από την Τζένοα.
Μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια, ο Ιταλός κόουτς είπε: «Φεύγω για να σας κάνω ένα ηλεκτροσόκ. Πάντα σκεφτόμουν το καλό της Ρόμα».
Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας αποφάσισε να μην κάνει μια γρήγορη απόφαση πάνω στην παραίτηση του Ρανιέρι και για αυτό θα συνεδριάσει αύριο για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις και πιθανότατα ο αντικαταστάτης.
Σαν φαβορί προβάλλει ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τζιαλορόσι Βιντσέντσο Μοντέλα που αποθεώθηκε από το εξαγριωμένο πλήθος που υποδέχθηκε την ομάδα με αυγά, μπουκάλια και συνθήματα όπως: «Άχρηστοι μισθοφόροι, φύγετε τα μεσάνυχτα».

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



• 03:00 NOVASPORTS 3 NBA ALL STAR GAME 2011, Ανατολή - ΔύσηNBA
• 15:00 conn-X TV Sports Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα Football League
• 16:30 EUROSPORT 2 ΤΟΥΡΝΟΥΑ WTA, 2η μέρα, ΝτόχαΤένις
• 18:00 ET-3 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Football League
• 19:00 NOVASPORTS 3 ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣΒόλεϊ
• 21:15 conn-X TV sports 2 Χέρτα Βερολίνου-Κότμπους B' κατηγορία Γερμανίας
• 21:45 conn-x TV Sports 3 Βαρέζε-Φροζινόνε Δεύτερη κατηγορία Ιταλίας
• 22:00 conn-X TV Sports Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα Ισπανικό Πρωτάθλημα
• 22:00 Sport+ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΑΡΝΛΕΪΑγγλικό Πρωτάθλημα

Μιραλάς: «Και του χρόνου γκολ»

Μιραλάς: «Και του χρόνου γκολ»Αποφασισμένος να μείνει και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό και να σκοράρει ξανά απέναντι στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός αναφέρθηκε στα γκολ του κόντρα στους «πράσινους».
Αρχικά με δηλώσεις του στον Πρωταθλητή τόνισε: «Κάναμε ένα αρκετά καλό ματς, ειδικά στην αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό το διάστημα. Δυστυχώς χαλαρώσαμε κάποια στιγμή και βρήκε την ευκαιρία οΠαναθηναϊκός να ισοφαρίσει. Μας άξιζε η νίκη όμως, και γι αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία».
Όσο για το ποιο από τα δύο γκολ ευχαριστήθηκε περισσότερο είπε: «Τι να πω τώρα; Και τα δύο είναι ξεχωριστά, γιατί ξέρω τι σημαίνουν τα ματς με τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο μας. Σε δυσκολία και ομορφιά σίγουρα ήταν το πρώτο στο ΟΑΚΑ. Ήταν πολύ πιο δύσκολο, ήταν πιο εντυπωσιακό. Από την άλλη όμως ευχαριστήθηκα πολύ και το δεύτερο. Ήταν σημαντικό και αυτό. Κάθε γκολ με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστό και τα λατρεύω και τα δύο».
Για το ξέσπασμά του στο γκολ ανέφερε: «Το πανηγύρισα τόσο πολύ, αφενός γιατί ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο μας αυτό το ντέρμπι και αφετέρου, γιατί είχα καιρό να σκοράρω. Ήθελα πολύ να σκοράρω, γιατί ο επιθετικός πρέπει να σκοράρει. Σίγουρα με χαροποιεί ότι κερδίζει η ομάδα, αλλά θέλω και εγώ να βοηθάω με τα γκολ μου. Ξέσπασα για αυτούς τους λόγους».
Για το θέμα της παραμονής του πρόσθεσε: «Η επιθυμία μου είναι η ίδια. Θέλω να μείνω και να παίξω και σε άλλα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να τους βάλω και άλλα γκολ. Θέλω να είμαι και του χρόνου εδώ και να αφιερώνω τα γκολ μου στον κόσμο».

Τα λέει όλα ο Νίνης!

Τα λέει όλα ο Νίνης!Ο Σωτήρης Νίνης ήταν αποκαλυπτικός για όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης». Ο μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα περιστατικά με Λέτο, Τοροσίδη, Μαρινάκη, Μητρόπουλο, τα «προμελετημένα» επεισόδια και την Αφρική.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:
Στην αρχή δεν είχαμε κανένα πρόβλημα .Το πρόβλημα ήρθε με τη λήξη του αγώνα. Δεν υπήρχε καθόλου Ασφάλεια... Με το που τελείωσε το παιχνίδι, τρέξαμε προς τη φυσούνα... Είδα κάποιους συμπαίκτες μου, εγώ ο Λέτο και κάποια άλλα παιδιά και γίνεται όλο αυτό το σκηνικό... Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιοι άντρες που έχουν κλείσει τη φυσούνα και απέξω να χουν μείνει συμπαίκτες μου και να τρώνε μπουνιές, κλοτσιές...
Αφού υπάρχουν ακόμη και φωτογραφίες, πώς γίνεται να βγαίνουν μερικοί άνθρωποι να λένε πως δεν έγινε τίποτα; Μπαίνουμε στα αποδυτήρια, γίνεται πανικός, ο Σαριέγκι και ο Σιμάο έχουν φάει μπουνιές και κλοτσιές... Υπήρχαν άνθρωποι από τον Ολυμπιακό, μερικοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν, άλλοι κοιτούσαν, υπήρχε και Αστυνομία και Ασφάλεια.
Εγώ εκείνη την ώρα έβλεπα μόνο σεκιουριτάδες μπροστά μου, λογικό είναι να μην προσέξεις ποιος είναι δίπλα σου... Εγώ είδα σεκιουριτάδες να είναι μπροστά στην πόρτα, όχι να δίνουν κλοτσιές...

ΠΑΟΚ στον πάγο!

ΠΑΟΚ στον πάγο!Δεν τα βρήκαν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ΠΑΟΚ στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα, συνεπώς το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να γίνει το μεσημέρι λόγω πολικού ψύχους.

Στο αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή ώρας, οι Ρώσοι αντιπρότειναν να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Όμως οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου δεν δέχτηκαν το αίτημά τους, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αρχίσει στην προγραμματισμένη ώρα, δηλαδή στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Υπόλογίζεται ότι στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα το θερμόμετρο στην Μόσχα θα δείχνει περίπου -20!!!

Πιάνει πάτο η ΑΕΚ

Πιάνει πάτο η ΑΕΚΟι αριθμοί πολλές φορές λένε την αλήθεια. Όπως παρουσιάζει το gazzetta, η φετινή ΑΕΚ με τις εννέα ήττες κάνει τη χειρότερη πορεία της τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ ήδη έχει ισοφαρίσει  το αρνητικό ρεκόρ της μεγαλύτερης διαφοράς βαθμών από την κορυφή!
Εκτός από τις ήττες όμως η ΑΕΚ καταρρίπτει και άλλα ρεκόρ, αφού μετά την ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, έχει μείνει πλέον 26 βαθμούς πίσω από την κορυφή!

Συγκεκριμένα η Ένωση μετά το πέρας 23 αγωνιστικών έχει συγκεντρώσει 34 βαθμούς, την ίδια ώρα που ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει συγκομιδή 60 βαθμών! Η διαφορά αυτή των 26 βαθμών δεν συμβαίνει πρώτη φορά στην Ένωση, αφού και τη σεζόν 1999-00 ο Δικέφαλος είχε τερματίσει στην τρίτη θέση με 66 βαθμούς, την ώρα που ο Ολυμπιακός κατακτούσε το πρωτάθλημα με 92 πόντους.

Βέβαια, με δεδομένη την αγωνιστική κατρακύλα της ΑΕΚ και το γεγονός ότι υπάρχουν άλλες επτά αγωνιστικές, δεν αποκλείεται οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να το καταρρίψουν και αυτό το άσχημο ρεκόρ.

Πάντως, η Ένωση συνηθίζει, όταν η χρονιά δεν πάει καθόλου καλά, να δείχνει ένα τραγικό πρόσωπο που καταγράφεται ξεκάθαρα και στον βαθμολογικό πίνακα. Πριν από 15 χρόνια και τη σεζόν 1994-95 τερματίζει έχοντας 21 βαθμούς διαφορά από τον τότε πρωταθλητή Παναθηναϊκό (ΑΕΚ 62 ΠΑΟ 83), ενώ το 2004 η διαφορά της από την πρωταθλήτρια ομάδα (ο Παναθηναϊκός και τότε τερμάτισε πρώτος) ήταν μόλις 22 βαθμοί ( ΑΕΚ 55- ΠΑΟ 77).

Δοκάρι(α) και έξω...

Δοκάρι(α) και έξω...Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον Άρη που απώλεσε μία ακόμα ευκαιρία να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του και για τα… δοκάρια που του στέρησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Περιστέρι.
Η αλήθεια είναι ότι όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι έχεις δύο δοκάρια έχεις παράλληλα και την απαίτηση τουλάχιστον να σκοράρεις. Ο ΑΡΗΣ ανασταλτικά για μία ακόμα φορά έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο Περιστέρι. Την ίδια στιγμή μεσοεπιθετικά στην ουσία, λειτούργησε με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει από την αρχή της χρονιάς. Λίγες, αλλά κλασσικές ευκαιρίες. Από την στιγμή που στα μετόπισθεν η ομάδα του Μιχαλήτσου κράτησε το μηδέν (στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια με τον Έλληνα τεχνικό τα έχει καταφέρει) όφειλε να είχε σκοράρει έστω μία φορά για να πάρει τους τρεις βαθμούς που θεωρώ ότι θα άλλαζε ολοκληρωτικά την κατάσταση για την είσοδο στα πλέι οφ.
Εδώ ο ΑΡΗΣ ήταν άτυχος. Τόσο στο 59' με τον Μπομπαντίγια όσο και στο 89' με τον Καστίγιο, οι παίκτες κάνουν αυτό ακριβώς που πρέπει. Στην μπάλα όμως υπάρχει το δοκάρι και μέσα (όπως συνέβη με τον Φούστερ στο Βικελίδης που με ανάποδα φάλτσα η μπάλα πήγε στα δίχτυα) και το δοκάρι και έξω. Όταν μάλιστα γίνεται λόγος για δύο δοκάρια και έξω τότε σίγουρα οι παίκτες του ΑΡΗ μπορούν να τα βάλλουν και με την τύχη τους για τον αγώνα στο Περιστέρι. Πόσο μάλλον όταν οι εντός έδρας γκέλες από ΑΕΚ, Καβάλα και Βόλο θα έδιναν την ευκαιρία στους παίκτες του ΑΡΗ να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.
Τώρα εξαιτίας και της συγκυρίας του προγράμματος πρέπει 63 ώρες μετά το ματς στο Μάντσεστερ -αν υποθέσουμε ότι τελειώνει στις 12 το ματς στην Αγγλία χωρίς παρατάσεις κτλ- να πάει η ομάδα στην Λάρισα (στις 15:00 το όρισαν για την μοναδική ομάδα που παίζει Ευρώπη την Πέμπτη!!!) που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα σωτηρίας και να κερδίσει ή για να μην γράφω για συγκεκριμένα παιχνίδια με βάση το πρόγραμμα ο ΑΡΗΣ χρειάζεται στους τελευταίους 7 αγώνες τουλάχιστον 15-16 βαθμούς για να είναι στα πλέι-οφ. Προσωπικά θεωρώ ότι αν όχι 3, παίζονται 2 και όχι μόνο 1 θέση για την είσοδο στα πλέι-οφ λόγω και των αγώνων κυπέλλου και θέλω να πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ θα είναι μέσα σε αυτά. Ίδωμεν…
ΥΓ.1 Ο κ. Τριτσώνης που τόσο εύκολα έχει αποβάλει το Ναφτί με Πανιώνιο και τον Μίσελ με Σέρρες δεν είδε τον Ολιβέιρα που κλώτσησε τον Μπομπαντίγια στο 20΄ εκτός φάσης. Δεν το είδε και ο βοηθός του Ευθυμιάδης που από την κλωτσιά ο παίκτης του ΑΡΗ έπεσε πάνω του!!! Ο βοηθός από την Πιερία ήταν αυτός που είχε δει και την αποβολή του Μίσελ στα Τρίκαλα..
ΥΓ.2 Κατά τα άλλα ο κ. Σπανός στο ημίχρονο μπούκαρε στο καμαράκι των διαιτητών και φώναζε ότι αδίκησαν τον Ατρόμητο!
ΥΓ.3 Προφανώς αυτά έβλεπε ο Μιχαλήτσος και έβγαλε τον Μπομπαντίγια που είχε στοχοποιηθεί από τον Τριτσώνη. Του έδωσε κάρτα και του είπε ότι την επόμενη φορά θα τον αποβάλει. Ο Αργεντίνος πήγε καλά και ήταν ίσως ο μόνος διακριθέντας από τους μεσοπιθετικούς. Κατά τα άλλα πολλά μπράβο στον Παπαζαχαρία που έπαιξε σχεδόν ένα χρόνο μετά σε επίσημο ματς και ήταν εξαιρετικός, αλλά και στους Σηφάκη, Λαζαρίδη, Ρονάλντο που για μένα ήταν οι κορυφαίοι. Έλειψε πολύ ο Φατί…
ΥΓ.4 Όταν ο Δαλούκας έδωσε το απίστευτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ στο Βικελίδης  βγήκε ο κ. Πατέρας και είπε ότι ήταν καθαρό πέναλτι. Όταν ακυρώθηκε το πεντακάθαρο γκολ του Μίσελ στο ΟΑΚΑ, είχα γράψει ότι οι φίλοι του ΠΑΟ μπορούν να καταλάβουν την τρέλα και την οργή του Αρειανού μόνο αν γίνει κάτι ανάλογο στο Καραισκάκη. Κι όχι μόνο έγινε αυτό, αλλά και πολλά άλλα χειρότερα. Ακόμα και στο θέμα των ριπλέι υπήρξε… αντιγραφή. Μία φορά το είχε δείξει η ΝΟΒΑ, μία φορά και η ΕΡΤ. Σχολιασμός των φάσεων. Ο ίδιος! Την ίδια τρέλα που πουλούσαν όλοι στον ΠΑΟ από τον πρόεδρο ως τους οπαδούς την πουλάει από το βράδυ του Σαββάτου ο Μαρινάκης και οι Ολυμπιακοί. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο κύριοι δεν αλλάζει το παραμικρό. Πάντα οι δύο θα κατακρεουργούν όλους τους υπόλοιπους και στα μεταξύ τους παιχνίδια θα… μετράνε τις δυνάμεις τους. Φέτος ο Μαρινάκης στην πρώτη του χρονιά ήθελε και κάνει επίδειξη δύναμης σε όλα τα επίπεδα. Γιατί για μία ακόμη φορά οι κανόνες του παιχνιδιού που επέλεξαν από κοινού κόκκινοι και πράσινοι δεν έχουν να κάνουν ούτε με τον ΚΑΠ ούτε με τις 4 γραμμές του γηπέδου…
ΥΓ.5 Κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι είναι κακός διαιτητής ο Καλόπουλος. Όχι κύριοι, πολύ καλός είναι. Όπως και ο Σαραιδάρης. Εξαίρετος. Θυμίζω απλά ότι οι δύο συγκεκριμένοι ήταν ως τέταρτος και αρμόδιος βοηθός μισό μέτρο από την φάση που ο Γεωργιάδης παραλίγο να σπάσει το πόδι του Καράμπελα. Κι μαζί με τον εξαίρετο Σταυρίδη υπέδειξαν πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ!!!
ΥΓ.6 Κάποιοι βιάστηκαν να ξεφωνίσουν για μη οργάνωση στο θέμα των εισιτηρίων απλά γιατί έκλεισαν μόνοι τους πτήσεις και δεν είχαν βρει εισιτήριο για το ματς με την Σίτυ. Τώρα που η ΠΑΕ εξασφάλισε ακόμα 1500 εισιτήρια και βολεύτηκαν(και συνολικά 3.600 αντί για 2.100 που της αναλογούσαν) δηλαδή η ΠΑΕ… οργανώθηκε ή επειδή ικανοποιήθηκε η προσωπική μας ανάγκη όλα είναι καλά; Θέμα νοοτροπίας…
ΥΓ.7 Δεν έχω δει τα δυο παιχνίδια στο μπάσκετ που η ομάδα διασύρθηκε από δύο πολύ χειρότερες της ομάδες. Κι με βάση σχόλια άλλων δεν θα ήθελα να σημειώσω το οτιδήποτε. Θα το κάνω όμως σύντομα. Απλά τίποτα δεν έχει χαθεί τουλάχιστον εντός συνόρων…
Μοιράσου το: