Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ…

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο μέσος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου ακολουθεί θεραπεία μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κλινική εκτός από τον άσο των Πειραιωτών φιλοξενεί και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές Άλεξ (Τσέλσι) και Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ περιμένουν με αγωνία την ταχεία επιστροφή του παίκτη σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς αποτελεί έναν εκ των πολύτιμων κρίκων της αλυσίδας της μεσαίας γραμμής του ΘΡΥΛΟΥ.

Ο Ντουντού, ο οποίος και την περσινή σεζόν είχε ταλαιπωρηθεί από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ξεκίνησε την χρονιά ανεβασμένος, ωστόσο στην συνεχεία, η απόδοση του έπεσε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πιστεύει σε μεγάλο βαθμό στο ταλέντο του λάτιν κεντρικού χαφ και ευελπιστεί ότι με την επιστροφή του στην δράση θα επανέλθει και στις καλές εμφανίσεις.


Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ http://olympiacos-blog.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%9F#ixzz198QyFFe2

MVP με Ρόζενμποργκ ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ

Ο κόσμος του ΑΡΗ ψήφισε και αποφάσισε ότι ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ  ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ στον αγώνα κόντρα στην Ρόζενμποργκ. Από τους φίλους της ομάδας ο τυχερός που κερδίζει μία φανέλα του Ντάνιελ Τσέζαρεκ με τις υπογραφές όλων των παικτών είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΒΕΛΗΣ. Ψήφισε και εσύ στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας τον MVP της αναμέτρησης και κέρδισε πλούσια δώρα!
Η διαδικασία της ανάδειξης του MVP  έχει πλέον τον δικό της χορηγό, την εταιρία PELLITO που και σε αυτό το παιχνίδι προσέφερε το δώρο της ανάδειξης του καλύτερου ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ!

Αθανασιάδης: "Δυο χρόνια περίμενα αυτή την ευκαιρία"

klaus

Ο Στέφανος Αθανασιάδης παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της πόλης και μίλησε για τον εαυτό του, την οικογένειά του και φυσικά τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, σημειώνοντας πως περίμενε υπομονετικά αυτά τα χρόνια την ευκαιρία που του έδωσε ο Μάκης Χάβος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κλάους στα "Σπορ του Βορρά":

Τι έχεις να πεις για τα 3 γκολ που έχεις πετύχει μέχρι στιγμής;
«Το κάθε γκολ προέρχεται από ομαδική προσπάθεια, ομαδική δουλειά και αυτός που το πετυχαίνει εκφράζει τις προσπάθειες όλων. Έτσι έγινε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς από συνδυασμό του Φωτάκη με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, έγινα αποδέκτης της μπάλας και πέτυχα το γκολ».

Σε αποκαλούν Σάντα Κλάους. Πώς σου ακούγεται; 
«Το απολαμβάνω. Είναι ξεχωριστό και λόγω της εποχής που διανύουμε. Χαίρομαι που με λένε Σάντα Κλάους».

Πώς αισθάνεσαι για αυτή τη καθιέρωση στη ενδεκάδα από τον Χάβο; Γιατί στο παρελθόν αδικήθηκες και έπρεπε να κάνεις υπομονή…
«Σίγουρα είναι μία δικαίωση για εμένα, αυτή η παρουσία στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Αναπτερώθηκε όμως και η ψυχολογία μου γιατί είναι πολύ σημαντικό, να σου δείχνουν, πως σε εμπιστεύονται. Εγώ πρέπει να κάνω πάντα καλά τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Είχα πολύ μεγάλη υπομονή, έδειξα επιμονή και κάποια στιγμή ήρθε η ευκαιρία».

Πόσο καιρό περίμενες για αυτή τη ευκαιρία; 
«Τουλάχιστον δύο χρόνια».

Όταν είχες σκοράρει στο Αλκαζάρ, εναντίον της Λάρισας τα δύο εξαιρετικά γκολ, τότε πίστευες ότι θα σου έδιναν τη ευκαιρία; 
«Πράγματι έπειτα από εκείνο το παιχνίδι πίστευα ότι θα δινόταν η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ. Όπως φάνηκε όμως, σε κάθε περίπτωση, είναι καθαρά θέμα του εκάστοτε προπονητή. Τότε δεν μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά συνέχισα».

Ο Χάβος, λοιπόν, σε καθιέρωσε...
«Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ. Χάβος από το καλοκαίρι, όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ κοντά σε όλους τους παίκτες και είχε μία σωστή επικοινωνία μαζί τους. Και με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το γεγονός της παρουσίας μου στη ενδεκάδα. Παίζω σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα».

Πέτυχες τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια ως βασικός. Πού θα ήθελες να τα αφιερώσεις; 
«Στη οικογένειά μου που με στηρίζει σε όλες τις στιγμές, στον πατέρα μου Χρήστο, τη μητέρα μου Σοφία και τη αδελφή μου Νατάσσα. Και φυσικά στον κόσμο του ΠΑΟΚ που συμπαραστέκεται στη ομάδα σε όλα τα παιχνίδια και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στη Ελλάδα που συμμετέχει και στους τρεις θεσμούς, πρωτάθλημα, Kύπελλο και Ευρώπη. Τι σημαίνει αυτό για σένα; 
«Αυτό αποδεικνύει και το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Δείχνει ακόμη ότι η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και έχει πετύχει πολλά περισσότερα, από κάθε άλλη ελληνική ομάδα, για αυτή τη χρονική περίοδο. Μακάρι να συνεχίσει κι έτσι το 2011. Στόχος είναι φυσικά να συνεχίσουμε στο κύπελλο, να μειώσουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα και στα δυο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μοσχας να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Τι γνωρίζεις για την ΤΣΣΚΑ που θα αντιμετωπίσετε στην φάση των "32" του Europa LEague; 
«Eίναι μία δυνατή ομάδα που έχει αρκετούς καλούς παίκτες στη σύνθεσή της. Τελείωσε όμως το ρωσικό πρωτάθλημα και όταν θα παίξουμε, θα κάνουν προετοιμασία. Αυτό θα είναι καλό για εμάς».

Πόσο σημαντική είναι η συμπαράσταση των συμπαικτών σου; 
«Με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστώ. Και ο Τσιρίλο, ο Σαλπιγγίδης, όλα τα παιδιά».

Πρέπει ο ΠΑΟΚ  να επενδύσει σε νέα παιδιά;
«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που αξίζουν της προσοχής. Ακόμη και από την περίοδο που αγωνιζόμουν στη ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, όπως ο Μακρής στην Κέρκυρα, ο Μανουσαρίδης στη Δόξα Δράμας, ο Δελήμπασης στον Ιωνικό, ο Πεχλιβάνης στον Μακεδονικό».

Από τους λίγους ανθρώπους που σε στήριξαν στη δύσκολη περίοδο που έζησες, ήταν ο πρώην προπονητής σου, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης …
«Αυτό είναι αλήθεια και τον ευχαριστώ για αυτό. Μιλώ συχνά με τον κ. Αλεξανδρίδη. Διατηρούμε φιλική σχέση».

Για το φίλο του Βαγγέλη Γεωργίου, είπε: «Είναι πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ότι θα του δοθεί η ευκαιρία για να δείξει τη αξία του. Η θέση του είναι στο αριστερό άκρο στα χαφ, και όχι σαν μπακ. Σας θυμίζω πως στο παιχνίδι με την Ουντινέζε, ο Γεωργίου είχε βγάλει τη ασιστ και εγώ σκόραρα».

Για το μεγάλο του όνειρο, είπε: «Μακάρι να ξεκινήσει η νέα χρονιά, όπως τελείωσε. Με επιτυχίες. Το όνειρό μου είναι να κατακτήσει ένα τίτλο, ένα πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ το 2011. Μπορεί να μειώσει τη διαφορά, αρκεί σε κάθε ματς να είμαστε σοβαροί. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και καλές γιορτές».

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Share this history on :

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, οι πιθανότητες να έρθει ο Ροναλντίνιο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι αυξημένες.

Αν και το συμβόλαιο του αγγίζει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από την άλλη πλευρά το σχεδόν ανύπαρκτο ενδιαφέρον άλλων συλλόγων προς το πρόσωπο του, κάνει την μεταγραφή του ευκολότερη. Άλλωστε, η Μίλαν, μετά την απόκτηση του Κασάνο, θέλει να γλιτώσει χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ροναλντίνιο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί, έχει ερωτηθεί από γνωστό Ιταλό μάνατζερ : «Αν ήταν να φύγεις από τη Μίλαν και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενδιαφερόταν για σένα, με πόσα χρήματα θα ήσουν ικανοποιημένος», επομένως, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ένα θετικό νεύμα προκειμένου να ξεκινήσουν διαδικασίες για την μεγαλύτερη μεταγραφή -βάσει ονόματος- που έγινε ποτέ σε Ελληνική ομάδα.


Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/12/blog-post_4104.html#ixzz198OkoOqH

Έκλεισε Πορτίγια ο Άρης

Έκλεισε Πορτίγια ο ΆρηςΣε συμφωνία με τον 22χρονο μέσο Κριστιάν Πορτίγια ήρθε ο Άρης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται την Κυριακή ή τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Εμπόδια για Τόρες στην ΑΕΚ

Εμπόδια για Τόρες στην ΑΕΚΤον Χουάν Τόρες Ρούιθ έχει στη λίστα του ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει καλά τον νεαρό Ισπανό άσο, για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται και η Άρσεναλ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει καλά τον Καλά από τη θητεία του στη Σεβίλη. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως δήλωσε: «Δεν ξέρω τι θα φέρει το αύριο, όμως αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην ομάδα που παίζω τώρα».

Eπένδυση στο μέλλον για ΠΑΟΚ

Eπένδυση στο μέλλον για ΠΑΟΚΠολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Αποστολόπουλου φαίνεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού οι άνθρωποι του μακεδονικού συλλόγου φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με το νεαρό άσο του Περιστερίου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Σπορ του Βορρά, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού του Περιστερίου, Βασίλη Αποστολόπουλου. Ο υψηλόσωμος στόπερ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τη σεζόν 2005 - 06 με την ομάδα της Χαλκηδόνας, ενώ ακόμη είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Ο μακεδονικός σύλλογος θέλει να εντάξει τον νεαρό παίκτη στο δυναμικό του και στη συνέχεια να δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να πάρει κάποιες συμμετοχές και να «ψηθεί» ποδοσφαιρικά

Στο προσκήνιο πάλι ο Ντέκο

Στο προσκήνιο πάλι ο ΝτέκοΈνα όνομα το οποίο έχει ακουστεί και στο παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, ο 34χρονος μέσος βρίσκεται κοντά στο Τριφύλλι.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Φλουμινένσε, την ώρα που στο Τριφύλλι έχουν ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη για το χώρο της μεσαίας γραμμής.