Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ…

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο μέσος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου ακολουθεί θεραπεία μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κλινική εκτός από τον άσο των Πειραιωτών φιλοξενεί και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές Άλεξ (Τσέλσι) και Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ περιμένουν με αγωνία την ταχεία επιστροφή του παίκτη σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς αποτελεί έναν εκ των πολύτιμων κρίκων της αλυσίδας της μεσαίας γραμμής του ΘΡΥΛΟΥ.

Ο Ντουντού, ο οποίος και την περσινή σεζόν είχε ταλαιπωρηθεί από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ξεκίνησε την χρονιά ανεβασμένος, ωστόσο στην συνεχεία, η απόδοση του έπεσε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πιστεύει σε μεγάλο βαθμό στο ταλέντο του λάτιν κεντρικού χαφ και ευελπιστεί ότι με την επιστροφή του στην δράση θα επανέλθει και στις καλές εμφανίσεις.


Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ http://olympiacos-blog.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%9F#ixzz198QyFFe2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου