Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Share this history on :

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, οι πιθανότητες να έρθει ο Ροναλντίνιο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι αυξημένες.

Αν και το συμβόλαιο του αγγίζει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από την άλλη πλευρά το σχεδόν ανύπαρκτο ενδιαφέρον άλλων συλλόγων προς το πρόσωπο του, κάνει την μεταγραφή του ευκολότερη. Άλλωστε, η Μίλαν, μετά την απόκτηση του Κασάνο, θέλει να γλιτώσει χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ροναλντίνιο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί, έχει ερωτηθεί από γνωστό Ιταλό μάνατζερ : «Αν ήταν να φύγεις από τη Μίλαν και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενδιαφερόταν για σένα, με πόσα χρήματα θα ήσουν ικανοποιημένος», επομένως, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ένα θετικό νεύμα προκειμένου να ξεκινήσουν διαδικασίες για την μεγαλύτερη μεταγραφή -βάσει ονόματος- που έγινε ποτέ σε Ελληνική ομάδα.


Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/12/blog-post_4104.html#ixzz198OkoOqH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου