Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΟΥΝΕΗ


Wayne Rooney: Μέχρι τα… 30 θα παραμείνει «διάβολος»



Μέχρι και τα 30 του τουλάχιστον, θέλει να παραμείνει στην Manchester United, ο Wayne Rooney σύμφωνα με δηλώσεις του σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα. «Είμαι χαρούμενος στη Manchester και θα βρίσκομαι στο Old Trafford τουλάχιστον μέχρι τα 30 μου» σχολίασε ο Άγγλος φορ. Πάντως πριν λίγους μήνες είχε γίνει σήριαλ στο Νησί η παραμονή του και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εγκαταλείπει το Manchester έδιναν και έπαιρναν.

Κινείται για Μάξουελ η Μίλαν

Το αριστερό άκρο της άμυνα θέλει να ενισχύσει η Μίλαν και βασικό υποψήφιος για να καλύψει αυτή την θέση είναι ο Μάξουελ. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «ροσονέρι» έχουν τον αριστερό μπακ της Μπαρτσελόνα πολύ ψηλά στην λίστα των ονομάτων και σύντομα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του. 

Μάλιστα, οι Μιλανέζοι βλέπουν διακριτικά και την περίπτωση του Ταϊβό της Μαρσέιγ αλλά φαίνεται πως προκρίνουν τον Μάξουελ αφού φαίνεται πως οι ικανότητες του αρέσουν περισσότερο στον τεχνικό της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της «Tuttosport».

Τέλος, αρωγός στην υπόθεση αυτή είναι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει βοηθήσει αρκετά την Μίλαν στις μεταγραφές των Ιμπραϊμοβιτς και Ρομπίνιο.

Μα γιατί να αναβληθεί; (video)


Ποδόσφαιρο στο βούρκοΜα γιατί να αναβληθεί; (video)

  • (1)

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο βίντεο με αγώνα κάτω από συνθήκες... πλημμύρας!

Ο κανονισμός λέει πως ένα παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί σε βρεγμένο αγωνιστικό χώρο όταν η μπάλα δεν αναπηδά. Δεν προβλέπει όμως διακοπή και αναβολή όταν η μπάλα βουλιάζει! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο διαιτητής της αναμέτρησης της Ιταπενούρα με την Απεριμπεένσε για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Καριόκα της Βραζιλίας κι έδωσε εντολή να παιχτεί ποδόσφαιρο στο ημι-πλημμυρισμένο γήπεδο Ζαΐρ Μπιτενκούρ κοντά στο Ρίο.

Άσχετα αν οι θεατές παρακολούθησαν κάτι μεταξύ πόλο, κολύμβησης και καταδύσεων με λίγη δόση ποδοσφαίρου. Το παράδοξο είναι πως οι παίκτες άντεξαν 90 λεπτά και ο αγώνας είχε γκολ (1-0).

Δείτε το βίντεο…

Ο… κλώνος του Κυριάκου


ΔΕΙΤΕ: Τη φωτογραφία και το δημοσίευμα

Τον... μπελά του έχει βρει ο Σωτήρης Κυργιάκος από τη στιγμή που η Λίβερπουλ απέκτησε τον Άντι Κάρολ από τη Νιούκαστλ. Αρκετοί οπαδοί των «reds» τον σταματούν στο δρόμο και του ζητούν αυτόγραφο θεωρώντας πως πρόκειται για τον νεαρό Άγγλο επιθετικό. Και δεν έχουν άδικο, αφού και οι δύο είναι πανύψηλοι και με αλογοουρά. Ο «Sotis» αντιμετωπίζει με χιούμορ την υπόθεση, αφού και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο της Λίβερπουλ.

«Είναι αλήθεια. Πολλές φορές ο κόσμος με περνά για τον Άντι Κάρολ επειδή φυσιογνωμικά μοιάζουμε. Έχει πλάκα, όταν ήρθα στη Λίβερπουλ δεν με πλησίαζε πολύς κόσμος. Τώρα τραβώ περισσότερη προσοχή, αλλά για... λάθος άτομο», τόνισε ο 31χρονος άσος.

Ποιος γνωστός αθλητής πέρασε το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα;

Ποιος γνωστός αθλητής πέρασε το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα;

ΔΕΙΤΕ: Κυκλοφορούσε με το τζιπ του χωρίς πινακίδες

Στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας βρέθηκε το μεσημέρι ο γνωστός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπορούσης.

Ο διεθνής άσος δεν είχε βάλει τις πινακίδες στο αυτοκίνητο, και όπως αποδείχτηκε τις είχε μέσα στο όχημα προφανώς από άλλη παράβαση. 

Το αμάξι εντόπισε σε μια περιπολία της, η ομάδα ΔΙΑΣ και αφού οι αστυνομικοί είδαν πως δεν υπήρχαν πινακίδες κάλεσαν τον Γιάννη Μπουρούση στο Α.Τ. Γλυφάδας και εκεί λύθηκε η παρεξήγηση.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ

Στους «8» η Ρεάλ μετά από 7 ολόκληρα χρόνια!

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΡΕΑΛ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥ <<8>> ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGE..........

Επτά χρόνια ήταν πολλά για τη «βασίλισσα» της Ευρώπης. Ο ερχομός του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως στάθηκε αρκετός για να ξορκίσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον κακό της δαίμονα, τη Λιόν, και να βρεθεί και πάλι στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Η Ρεάλ μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά στο παιχνίδι και το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Μαρσέλο μετά από εντυπωσιακό «1-2» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν με το 1-0 στα αποδυτήρια, με την Λιόν, όμως, να… φορτσάρει στο β’ μέρος κυνηγώντας την ισοφάριση.

Και ενώ μέχρι το 60’ ήταν όλα ανοικτά, ο Μπενζεμά στο 66’ μετά από βαθιά μπαλιά του Μαρσέλο έκανε το 2-0 και ουσιαστικά έβαλε τη Ρεάλ με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Το… άλλο πόδι της Ρεάλ στους «8» το έβαλε ο Ντι Μαρία 7 λεπτά αργότερα με ωραίο πέρασμα πάνω από τον Γιορίς.

Στα αξιωσημείωτα του αγώνα ο αθλητικός πολιτισμός και τα μαθήματα ήθους που προσέφεραν οι Ισπανοί οπαδοί και οι παίκτες των δύο ομάδων.

Στο ημίχρονο στα matrix του γηπέδου εμφανίστηκε η εικόνα του Ερίκ Αμπιντάλ και οι οπαδοί των Μαδριλένων αποθέωσαν τον άτυχο παίκτη της αιωνίας αντιπάλου, Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα κάνει επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο συκώτι. Παράλληλα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν τα μπλουζάκια συμπαράστασης προς τον Ερικ Αμπιντάλ…

Στο "μηδέν" Τσέλσι και Κοπεγχάγη, την πρόκριση η αγγλική ομάδα

Ούτως ή άλλως οι ελπίδες της δανέζικης ομάδας μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν από λίγες έως ελάχιστες.

Οι Δανοί, πάντως, το πάλεψαν και -αν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πρόκριση- απέδειξαν ότι δίκαια βρέθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο σε έναν αγώνα που οι δύο ομάδες αν και έμειναν... άσφαιρες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Το ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο πούλμαν του Ατρομήτου. Αποκλειστικά videos


Το πανηγυρικό κλίμα στο πούλμαν, τα πειράγματα, ο διάλογος με τονΓιώργο Σπανό και τα αποκλειστικά videos από την επιστροφή τουΑτρομήτου από τον Βόλο. Ο Γιώργος Δώνης μιλά στο Contra.gr.
Σχετικά links
To πούλμαν του Ατρομήτου που μετέφερε την αποστολή της ομάδας από το Βόλο στην Αθήνα την Τετάρτη το βράδυ μετά τη μεγάλη πρόκριση των Περιστεριωτών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετατράπηκε σε πούλμαν της χαράς και του ξεφαντώματος. Το contra.gr τρύπωσε ανάμεσα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και έζησε από κοντά τις έντονες στιγμές που βίωσαν όλα τα μέλη της αποστολής στη διαδρομή από τον Βόλο μέχρι τα πρώτα διόδια όπου και την αποστολή υποδέχθηκαν οι φανατικοί φίλοι της ομάδας.
"Τάξε μας, τάξε μας"
Λίγο πριν την αναχώρηση, ανέβηκε στο πούλμαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός. "Λοιπόν παιδιά, μην το παρατραβήξουμε την Πέμπτη με τις συνεντεύξεις. Εχουμε τελικό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Να οδηγήσουμε το καράβι σε ήρεμα νερά και μετά βλέπουμε". Οι παίκτες, ασυγκράτητοι, ουρλιάζουν. "Τάξε μας, πρόεδρε", υπονοοώντας φυσικά το πριμ. Ο Σπανός χαμογελάει με νόημα και κατεβαίνει από το λεωφορείο.

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥ 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΟΛΙΣ

ΑΡΧΙΣΑΝ............
Η πιτσιρικαρία της γαλαρίας
Οπως συμβαίνει σε κάθε πούλμαν που...σέβεται τον εαυτό του, στη γαλαρία συγκεντρώνονται συνήθως τα ...ανήσυχα πνεύματα. Το ίδιο συμβαίνει και σ' αυτό του Ατρομήτου. Οι φασαριόζοι πιτσιρικάδες, Γιάννης Σκόνδρας, Γιάννης Καραλής, Φώτης Καραγκιολίδης και Θανάσης Καραγκούνης πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με το φροντιστή Νίκο Ζαφειρόπουλο (νέο παιδί και αυτός) τη μεγάλη πρόκριση. Ο Καραλής μάλιστα, μέγας μύστης του ίντερνετ, ανακαλύπτει στο διαδίκτυο βίντεο από το συγκεντρωμένο πλήθος στο Περιστέρι και φεύγει σφαίρα στο μπροστινό μέρος του πούλμαν για να το δείξει σε όλους: "Κοιτάξτε ρε, κοιτάξτε τι γίνεται"...Ο Περιστεριώτης Καραλής δείχνει εντυπωσιασμένος.
Οι λάτιν και το πειραχτήρι Ολιβέιρα
Οι Λατινοαμερικάνοι της ομάδας (Εντου Μπρίτο, Λούκας Φαβάλι, Μαρσέλο Σαρμιέντο και Μαρσέλο Ολιβέιρα) απαρτίζουν μία ξεχωριστή παρέα αποδεικνύοντας ότι Βραζιλιάνοι και Αργεντίνοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Ο Ολιβέιρα, γνωστό πειραχτήρι και αστείρευτος σε εμπνεύσεις, δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία. Την Τετάρτη το βράδυ είχε στοχεύσει τον Ανδρέα Τάτο ο οποίος αποδεχόταν με κέφι και χαμόγελο τα πειράγματα του συμπαίκτη του καθήμενος στο πλάι του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά και του νεαρού Αντώνη Αθανασίου.
Σκοράρει ακόμα ο Δάρλας
Πιο πίσω στο όχημα υπάρχουν αμιγώς ελληνικές παρέες. Αριστερά, ο...πληγωμένος Ηλίας Αναστασάκος πονάει παντού. Στο σπασμένο του χέρι, στο σπασμένο του δόντι, παντού. Ο Φίλιππος Δάρλας δεν έχει τέτοιου είδους σκοτούρες. Ασχολείται μ' ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό παιχνίδι σε touch screen οθόνη στο οποίο ο παίκτης καλείται να σκοράρει με φάουλ χρησιμοποιώντας το...δάχτυλό του. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τα καταφέρνει περίφημα.
Ακριβώς δίπλα, ο Πασχάλης Μελισσάς και ο Βαγγέλης Νάστος απολαμβάνουν τις στιγμές. Ηρεμα και ωραία, όπως προστάζει η εμπειρία τους. Ειδικά ο δεύτερος έχει βυθιστεί στο κάθισμα και απασχολείται συνεχώς με το κινητό του τηλέφωνο.
Οι Γαλλόφωνοι
Στη μέση ακριβώς του οχήματος οι τρεις γαλλόφωνοι της ομάδας (Ανρί Καμαρά, Μασάμπα Σαμπού, Σαρλ Ιτάνζ) ζουν τη βραδιά με το δικό τους τρόπο. Οι δύο πρώτοι ακούγοντας μουσική από τεράστια ακουστικά (τύφλα να έχει ο Σισέ) και ο τρίτος σερφάροντας στο internet μέσω του I-Pad. O Kαμαρά είχε αφήσει πίσω του την...τσαντίλα του για την αντικατάστασή του και χαμογελούσε διαρκώς.
Οι στιγμές του τεχνικού τιμ
Στα μπροστινά καθίσματα κάθονται ο Γιώργος Δώνης με το επιτελείο του (Μάκης Αγγελίνας, Μίκι Μένταν και Γρηγόρης Γεωργίτσας), ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και η....μάνα του λόχου, ο πανταχού παρών φροντιστής Νίκος Κάτσικας. Από τα ραδιόφωνο ακούγεται η περιγραφή του άλλου ημιτελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αλλά ουδείς ασχολείται πραγματικά. Τα μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα για συγχαρητήρια έδιναν και έπαιρναν. Ειδικά από Λάρισα μεριά...
Δείτε αποκλειστικά videos μέσα από το πούλμαν:

 

 

 
Δείτε αποκλειστικά videos από την αποθεωτική υποδοχή της αποστολής: