Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Στους «8» η Ρεάλ μετά από 7 ολόκληρα χρόνια!

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΡΕΑΛ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥ <<8>> ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGE..........

Επτά χρόνια ήταν πολλά για τη «βασίλισσα» της Ευρώπης. Ο ερχομός του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως στάθηκε αρκετός για να ξορκίσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον κακό της δαίμονα, τη Λιόν, και να βρεθεί και πάλι στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Η Ρεάλ μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά στο παιχνίδι και το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Μαρσέλο μετά από εντυπωσιακό «1-2» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν με το 1-0 στα αποδυτήρια, με την Λιόν, όμως, να… φορτσάρει στο β’ μέρος κυνηγώντας την ισοφάριση.

Και ενώ μέχρι το 60’ ήταν όλα ανοικτά, ο Μπενζεμά στο 66’ μετά από βαθιά μπαλιά του Μαρσέλο έκανε το 2-0 και ουσιαστικά έβαλε τη Ρεάλ με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Το… άλλο πόδι της Ρεάλ στους «8» το έβαλε ο Ντι Μαρία 7 λεπτά αργότερα με ωραίο πέρασμα πάνω από τον Γιορίς.

Στα αξιωσημείωτα του αγώνα ο αθλητικός πολιτισμός και τα μαθήματα ήθους που προσέφεραν οι Ισπανοί οπαδοί και οι παίκτες των δύο ομάδων.

Στο ημίχρονο στα matrix του γηπέδου εμφανίστηκε η εικόνα του Ερίκ Αμπιντάλ και οι οπαδοί των Μαδριλένων αποθέωσαν τον άτυχο παίκτη της αιωνίας αντιπάλου, Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα κάνει επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο συκώτι. Παράλληλα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν τα μπλουζάκια συμπαράστασης προς τον Ερικ Αμπιντάλ…

Στο "μηδέν" Τσέλσι και Κοπεγχάγη, την πρόκριση η αγγλική ομάδα

Ούτως ή άλλως οι ελπίδες της δανέζικης ομάδας μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν από λίγες έως ελάχιστες.

Οι Δανοί, πάντως, το πάλεψαν και -αν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πρόκριση- απέδειξαν ότι δίκαια βρέθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο σε έναν αγώνα που οι δύο ομάδες αν και έμειναν... άσφαιρες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου