Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κίνδυνος για πλέι οφ στον ΠΑΟΚ

Κίνδυνος για πλέι οφ στον ΠΑΟΚ Με ποινή αποκλεισμού από δύο έως και τέσσερις αγωνιστικές κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, μια ποινή που μπορεί να φτάσει έως τα πλέι οφ.
Οι Θεσσαλονικείς είναι υπότροποι τόσο για εκτεταμένα επεισόδια όσο και για «ευρείας κλίμακας» και πλέον το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα πλέι οφ χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών τους υφίσταται.
Αν τα επεισόδια θεωρηθούν εκτεταμένα προβλέπεται βαρύ πρόστιμο  και ποινή από 2 έως και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αν χαρακτηριστούν «ευρείας κλίμακας», τότε το πρόστιμο θα είναι από 150.000 έως 250.000 ευρώ, και ποινή 2 ή 3 αγώνες χωρίς κόσμο και απαγόρευση μετακίνησης στα εκτός έδρας ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου