Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο πούλμαν του Ατρομήτου. Αποκλειστικά videos


Το πανηγυρικό κλίμα στο πούλμαν, τα πειράγματα, ο διάλογος με τονΓιώργο Σπανό και τα αποκλειστικά videos από την επιστροφή τουΑτρομήτου από τον Βόλο. Ο Γιώργος Δώνης μιλά στο Contra.gr.
Σχετικά links
To πούλμαν του Ατρομήτου που μετέφερε την αποστολή της ομάδας από το Βόλο στην Αθήνα την Τετάρτη το βράδυ μετά τη μεγάλη πρόκριση των Περιστεριωτών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετατράπηκε σε πούλμαν της χαράς και του ξεφαντώματος. Το contra.gr τρύπωσε ανάμεσα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και έζησε από κοντά τις έντονες στιγμές που βίωσαν όλα τα μέλη της αποστολής στη διαδρομή από τον Βόλο μέχρι τα πρώτα διόδια όπου και την αποστολή υποδέχθηκαν οι φανατικοί φίλοι της ομάδας.
"Τάξε μας, τάξε μας"
Λίγο πριν την αναχώρηση, ανέβηκε στο πούλμαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός. "Λοιπόν παιδιά, μην το παρατραβήξουμε την Πέμπτη με τις συνεντεύξεις. Εχουμε τελικό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Να οδηγήσουμε το καράβι σε ήρεμα νερά και μετά βλέπουμε". Οι παίκτες, ασυγκράτητοι, ουρλιάζουν. "Τάξε μας, πρόεδρε", υπονοοώντας φυσικά το πριμ. Ο Σπανός χαμογελάει με νόημα και κατεβαίνει από το λεωφορείο.

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥ 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΟΛΙΣ

ΑΡΧΙΣΑΝ............
Η πιτσιρικαρία της γαλαρίας
Οπως συμβαίνει σε κάθε πούλμαν που...σέβεται τον εαυτό του, στη γαλαρία συγκεντρώνονται συνήθως τα ...ανήσυχα πνεύματα. Το ίδιο συμβαίνει και σ' αυτό του Ατρομήτου. Οι φασαριόζοι πιτσιρικάδες, Γιάννης Σκόνδρας, Γιάννης Καραλής, Φώτης Καραγκιολίδης και Θανάσης Καραγκούνης πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με το φροντιστή Νίκο Ζαφειρόπουλο (νέο παιδί και αυτός) τη μεγάλη πρόκριση. Ο Καραλής μάλιστα, μέγας μύστης του ίντερνετ, ανακαλύπτει στο διαδίκτυο βίντεο από το συγκεντρωμένο πλήθος στο Περιστέρι και φεύγει σφαίρα στο μπροστινό μέρος του πούλμαν για να το δείξει σε όλους: "Κοιτάξτε ρε, κοιτάξτε τι γίνεται"...Ο Περιστεριώτης Καραλής δείχνει εντυπωσιασμένος.
Οι λάτιν και το πειραχτήρι Ολιβέιρα
Οι Λατινοαμερικάνοι της ομάδας (Εντου Μπρίτο, Λούκας Φαβάλι, Μαρσέλο Σαρμιέντο και Μαρσέλο Ολιβέιρα) απαρτίζουν μία ξεχωριστή παρέα αποδεικνύοντας ότι Βραζιλιάνοι και Αργεντίνοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Ο Ολιβέιρα, γνωστό πειραχτήρι και αστείρευτος σε εμπνεύσεις, δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία. Την Τετάρτη το βράδυ είχε στοχεύσει τον Ανδρέα Τάτο ο οποίος αποδεχόταν με κέφι και χαμόγελο τα πειράγματα του συμπαίκτη του καθήμενος στο πλάι του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά και του νεαρού Αντώνη Αθανασίου.
Σκοράρει ακόμα ο Δάρλας
Πιο πίσω στο όχημα υπάρχουν αμιγώς ελληνικές παρέες. Αριστερά, ο...πληγωμένος Ηλίας Αναστασάκος πονάει παντού. Στο σπασμένο του χέρι, στο σπασμένο του δόντι, παντού. Ο Φίλιππος Δάρλας δεν έχει τέτοιου είδους σκοτούρες. Ασχολείται μ' ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό παιχνίδι σε touch screen οθόνη στο οποίο ο παίκτης καλείται να σκοράρει με φάουλ χρησιμοποιώντας το...δάχτυλό του. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τα καταφέρνει περίφημα.
Ακριβώς δίπλα, ο Πασχάλης Μελισσάς και ο Βαγγέλης Νάστος απολαμβάνουν τις στιγμές. Ηρεμα και ωραία, όπως προστάζει η εμπειρία τους. Ειδικά ο δεύτερος έχει βυθιστεί στο κάθισμα και απασχολείται συνεχώς με το κινητό του τηλέφωνο.
Οι Γαλλόφωνοι
Στη μέση ακριβώς του οχήματος οι τρεις γαλλόφωνοι της ομάδας (Ανρί Καμαρά, Μασάμπα Σαμπού, Σαρλ Ιτάνζ) ζουν τη βραδιά με το δικό τους τρόπο. Οι δύο πρώτοι ακούγοντας μουσική από τεράστια ακουστικά (τύφλα να έχει ο Σισέ) και ο τρίτος σερφάροντας στο internet μέσω του I-Pad. O Kαμαρά είχε αφήσει πίσω του την...τσαντίλα του για την αντικατάστασή του και χαμογελούσε διαρκώς.
Οι στιγμές του τεχνικού τιμ
Στα μπροστινά καθίσματα κάθονται ο Γιώργος Δώνης με το επιτελείο του (Μάκης Αγγελίνας, Μίκι Μένταν και Γρηγόρης Γεωργίτσας), ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και η....μάνα του λόχου, ο πανταχού παρών φροντιστής Νίκος Κάτσικας. Από τα ραδιόφωνο ακούγεται η περιγραφή του άλλου ημιτελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αλλά ουδείς ασχολείται πραγματικά. Τα μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα για συγχαρητήρια έδιναν και έπαιρναν. Ειδικά από Λάρισα μεριά...
Δείτε αποκλειστικά videos μέσα από το πούλμαν:

 

 

 
Δείτε αποκλειστικά videos από την αποθεωτική υποδοχή της αποστολής:


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου