Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Μοιραίος ο Γκέκας!

Μοιραίος ο Γκέκας!Μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Γκέκα και το γκολ του Γκόμεζ διατήρησαν την αγωνία στην Φρανκφούρτη, ενώ ούτε η Μπάγερν χαμόγελασε με το 1-1! Ανατροπή για την Λεβερκούζεν (2-1 την Χόφενχαϊμ).
Το γκολ του Ρόντε με σουτ μέσα από την περιοχή στο 54' φαινόταν αρκετό για την Φρανκφούρτη, όμως η Άιντραχτ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που ουσιαστικά θα της ανανέωνε την παραμονή. Δύο ήταν οι λόγοι. Ο Γκέκας και ο Γκόμεζ! Ο Έλληνας φορ έχασε τεράστια ευκαιρία στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν από το ένα μέτρο δεν βρήκε καθόλου καλά την μπάλα και την έστειλε απελπιστικά άουτ. Το 2-0 δεν έγινε, η Μπάγερν έμεινε ζωντανή και συνέχισε να πιέζει, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 89'! Ο Γκόμεζ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-1, ενώ λίγο αργότερα είχε τεράστια ευκαιρία για την μεγάλη ανατροπή! Το αποτέλεσμα δεν ευνοεί ούτε την Μπάγερν καθώς παρέμεινε πίσω από το τρίτο Ανόβερο και έτσι η αγωνία για την έξοδο στο Champions League καλά κρατεί...

Η δεύτερη Λεβερκούζεν διατήρησε τις ελπίδες για τίτλο μετά την ανατροπή επί της Χόφενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σίγκουρντσον όμως τα γκολ των Κάντλετς και Βιδάλ έδωσαν την νίκη στις «ασπιρίνες».

Στην μάχη της ουράς, τα διπλά των Καϊζερσλάουτερν και Βέρντερ έφεραν τις δύο ομάδες αρκετά μακριά από την ζώνη και πλέον μένει μόνο η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, ενώ και η Στουτγάρδη ξέφυγε μετά το 3-0 επί του Αμβούργου. Στην ήττα της Σάλκε, έπαιξε για πρώτη φορά φέτος ο Πλιάτσικας.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Μεγάλη Πέμπτη (21/04)
Φράιμπουργκ-Ανόβερο 1-3 (79' Ρόζενταλ - 24' Αμπντελάουε, 31' Σλάουντραφ, 58' Ράους)

Μεγάλο Σάββατο (23/04)
Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ 2-1 (40' Κάντλετς, 51' Βιδάλ - 28' Σίγκουρντσον)
Φρανκφούρτη-Μπάγερν 1-1 (54' Ρόντε - 89' Γκόμεζ)
Σάλκε-Καϊζερσλάουτερν 0-1 (42' Λάκιτς)
Ζανκτ Πάουλι-Βέρντερ Βρέμης 1-3 (29' Μπαρτέλς - 50' αυτ. Θόραντ, 73', 74' Πιζάρο)
Στουτγάρδη-Αμβούργο 3-0 (6', 88' Κακάου, 78' Γκέντνερ)
Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 1-0 (35' Ιντρισού)

Κυριακή του Πάσχα (24/04)
Βόλφσμπουργκ-Κολωνία
Νυρεμβέργη-Μαϊντζ

Η βαθμολογία σε 31 αγώνες

1. Ντόρτμουντ 69 (Champions League)
2. Λεβερκούζεν 64 (Champions League)
3. Ανόβερο 57 (προκριματικά Champions League)
4. Μπάγερν 56 (Europa League)
5. Μάιντζ 48 (Europa League) *
6. Νυρεμβέργη 46 *
7. Αμβούργο 43
8. Φράιμπουργκ 41
9. Χοφενχάιμ 40
10. Σάλκε 40
11. Βέρντερ Βρέμης  38
12. Καϊζερσλάουτερν 37
13. Στουτγάρδη 36
14. Κολωνία 35 *
15. Φρανκφούρτη 34
16. Βόλφσμπουργκ 29 (μπαράζ) *
17. Ζανκτ Πάουλι 29 (υποβιβασμός)
18. Γκλάντμπαχ 29 (υποβιβασμός)

* Με παιχνίδι λιγότερο

Αφεντικό η Χίμκι

Αφεντικό η Χίμκι Η Χίμκι αναδείχτηκε νέα πρωταθλήτρια της Βαλτικής Λίγκας νικώντας στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 66-64.
Οι θριαμβευτές είχαν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προηγούνταν με 17-6. Η ΤΣΣΚΑ του Γιόνας Καζλάουσκας αντέδρασε και σιγά – σιγά «ροκάνισε» τη διαφορά για να λήξει το πρώτο ημίχρονο με 33-27.
Η «ομάδα του στρατού» συνέχισε την αντεπίθεσή της και το σκορ στο 30’ ήταν 47-46 υπέρ της. Η Χίμκι όμως δεν τα παράτησε και παίζοντας πιο μυαλωμένα στην τελευταία περίοδο κατόρθωσε να επικρατήσει τελικά με 66-64 και να κατακτήσει το τρόπαιο.
Κορυφαίος του αγώνα ο Κροάτης σέντερ Κρέζιμιρ Λόντσαρ με 18 πόντους, ενώ για τους ηττημένους οι Χόλντεν και Γκόρντον σημείωσαν από 15 πόντους.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος –ο οποίος θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ για τη Χίμκι, έμεινε άποντος, όμως «κατέβασε» πέντε ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Μπετσίροβιτς, Σμόντις 4, Σισκάουσκας 7, Χόλντεν 15, Ζαμπέλιν, Βοροντσέβιτς 8, Λάνγκτον, Σβεντ 8, Κάουν, Σοκόλοφ 5, Κριάπα 2, Γκόρντον 15
Χίμκι: Χάνσεν 7, Φριτζόν 11, Παπαδόπουλος, Λόντσαρ 18, Ζάιτσεφ, Ζεβροσένκο 4, Λόπεθ 6, Πανίν, Μόνια 1, Κελάτι 15, Πλάνινιτς 4

Παλαιά μου τέχνη…

Παλαιά μου τέχνη… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να μην «έλαμψε» με την εμφάνισή της, αλλά πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας με 1-0.
Η διαφορά των μεγάλων ομάδων από τις υπόλοιπες, έχει να κάνει με την ευχέρεια που έχει στο να παίρνει τις νίκες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμφισβήτητα είναι μία από αυτές.
Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο μετά από πέντε αγωνιστικές στην κερκίδα, πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Έβερτον, με τέρμα του Τσικαρίτο Ερνάντεζ, που για ακόμα μία φορά έβγαλε τα… κάστανα από την φωτιά.
Όλα κρίθηκαν στο 83’, όταν μετά από σέντρα του Βαλέντσια, ο Μεξικανός με κοντινή κεφαλιά λύτρωσε τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι έκαναν ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ.
Όσο η Μάντσεστερ παίρνει τέτοιες νίκες, δεν μπορεί να αφήνει πολλά περιθώρια στους συνδιεκδικητές του τίτλου, καθώς από την μία η Άρσεναλ στα δύσκολα δηλώνει… απούσα, ενώ η Τσέλσι δεν δείχνει ικανή να ξεπεράσει την ομάδα του Φέργκιουσον που έχει έμφυτο το μέταλλο του πρωταθλητή.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Φαν ντερ Σάαρ, Φέρντιναντ, Φάμπιο, Ο’Σι (57’ Εβρά), Έβανς, Άντερσον, Νάνι (63’ Όουεν), Βαλέντσια, Γκίμπσον (74’ Γκιγκς), Ρούνεϊ, Ερνάντεζ
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Νέβιλ, Κόλεμαν (75’ Γκεϊέ, Μπιλιαλέντινοφ (46’ Κέιχιλ), Όσμαν, Ρόντγουελ, Μπέκφορντ (46’ Ανιτσέμπε)

«Τον θέλετε; Θα πληρώσετε ακριβά»

«Τον θέλετε; Θα πληρώσετε ακριβά»  Ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χανς Βάτζκε τόνισε πως αν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θέλουν τον Νουρί Σαχίν θα πρέπει να πληρώσουν… αδρά!
Ο 22χρονος Τούρκος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στην φετινή πορεία της Ντόρτμουντ προς τον τίτλο και οι δυο ισπανικές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νουρί. Εμείς θέλουμε 20 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη και τα μισά χρήματα από αυτά θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας», δήλωσε ο Βάτζκε.

Ολα για τον Ρόσι η «Μπάρτσα»

Ολα για τον Ρόσι η «Μπάρτσα»Η Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Τζουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ και φαίνεται πως το πρώτο καλοκαιρινό σίριαλ… ξεκίνησε!
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού των «μπλαουγκράνα», Πεπ Γκουαρντιόλα και η διοίκηση του Καταλανικού συλλόγου είναι έτοιμη να προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή Ιταλό επιθετικό, ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Η πρόταση της Μπαρτσελόνα ίσως συμπεριλάβει και έναν παίκτη από την δεύτερη ομάδα ενώ προσφέρει στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο με 3 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.
Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με το «κίτρινο υποβρύχιο» ωστόσο αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Ρόσι θέλει να μεταγραφεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Φεύγει από τη Ρόμα ο Βούτσινιτς

Φεύγει από τη Ρόμα ο ΒούτσινιτςΟ μάνατζερ του Μαυροβούνιου επιθετικού της Ρόμα, Μίρκο Βούτσινιτς παραδέχθηκε πως ο πελάτης του πιθανότατα θα αποχωρήσει από το «Ολίμπικο».
Ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στους «τζαλορόσι» και δύσκολα θα παραμείνει στην «αιώνια πόλη», αφού αναμένονται πολλές αλλαγές από τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Τόμας Ντι Μπενεντέτο.
«Ο Μίρκο σκέφτεται να μεταγραφεί εκτός Ιταλίας, από όπου έχει προτάσεις με χρήματα καλύτερα από εκείνα που παίρνει στην Ρόμα», δήλωσε στο Radio Toscana ο Κλαούντιο Πασκουάλιν.
Όσο για τις φήμες που ήθελαν τον Βούτσινιτς να εξετάζει την περίπτωση να μεταγραφεί στην Φιορεντίνα: «Ο Βούτσινιτς είναι σπουδαίος επιθετικός και δεν νομίζω πως η Φιορεντίνα έχει χρήματα να τον αγοράσει».

Δεν «παίζει» μόνος του ο Ντε Χέα

Δεν «παίζει» μόνος του ο Ντε Χέα

Οι εναλλακτικές του Ντε Χέα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Νταβίντ Ντε Χέα και έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων.
Σύμφωνα με την Daily Mail οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ του Άγιαξ και του Ρουί Πατρίσιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Να θυμίσουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ενός ικανού πορτιέρο μετά την απόφαση του Έντουιν Φαν ντερ Σάαρ να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ενώ πρώτος στόχος ήταν ο Μάνουελ Νόιερ ο οποίος φαίνεται να καταλήγει στην Μπάγερν Μονάχου.

«Ματιές» σε Μασεράνο

«Ματιές» σε ΜασεράνοΤην περίπτωση του Χαβιέ Μασεράνο εξετάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα.
Ο Αργεντινός άσος είναι απογοητευμένος από τον χρόνο συμμετοχής του στην Βαρκελώνη και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται την επιστροφή του στην Αγγλία όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές χρονιές με τις Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ.
Η Μπαρτσελόνα δαπάνησε το καλοκαίρι για τον δυναμικό αμυντικό μέσο 22 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο η τιμή του Μασεράνο έχει πέσει αισθητά και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόταση με πολύ λιγότερα χρήματα.

Φρένο στους πανηγυρισμούς για Μπορούσια

Φρένο στους πανηγυρισμούς για ΜπορούσιαΗ Μπορούσια Ντόρτμουντ ηττήθηκε από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ (1-0) και μπήκε σε περιπέτειες στην υπόθεση τίτλος καθώς η διαφορά της από την δεύτερη Μπάγερν Λεβερκούζεν μειώθηκε στους 5 βαθμούς.
Ο Ιντρίσου σκόραρε για την Γκλάντμπαχ στο 35' και ενώ η Ντόρτμουντ πίεζε για να ανοίξει το σκορ.
Πλέον όλα είναι ανοικτά στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά των δυο πρώτων ομάδων έχει πέσει στους πέντε βαθμούς με 3 αγωνιστικές να απομένουν.
Μπορούσια Γκλάντμπαχ - Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-0
(35΄Ιντρίσου)

Η ανάσταση του Τόρες!

Η ανάσταση του Τόρες!Επιτέλους έβαλε γκολ! Ο Φερνάντο Τόρες σκόραρε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Τσέλσι (3-0 την Γουέστ Χαμ) στο 14ο παιχνίδι του! Διαστημική Λίβερπουλ (5-0 την Μπέρμιγχαμ), γκολ τίτλου πέτυχε ο Τσιτσαρίτο οδηγώντας την Γιουνάιτεντ στο αγχωτικό 1-0 επί της Έβερτον.

Δίνει τίτλο ο Τσιτσαρίτο!
Ο παίκτης-αποκάλυψη της φετινής Γιουνάιτεντ δεν είναι άλλος από τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες! Ο Μεξικανός πέτυχε ένα ακόμα καθοριστικό γκολ (έφτασε συνολικά τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα) και οδήγησε την Γιουνάιτεντ στο 1-0 επί της Έβερτον που διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Το γκολ του Μεξικάνου ήρθε με κεφαλιά στο 84' και ενώ λίγα λεπτά πιο πριν δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον Χάουαρντ με τον ίδιο τρόπο. Η Γιουνάιτεντ είχε και δοκάρι με τον Όουεν, ωστόσο αν ο Φαν Ντερ Σαρ δεν είχε αποκρούσει στο 68' το δυνατό σουτ του Ρόσγουελ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο Ολλανδός, όμως, απέδειξε ότι ακόμα και στα 40 του είναι κορυφαίος τερματοφύλακας, κράτησε το μηδέν και μετά ανέλαβε ο Τσιτσαρίτο, δίνοντας το πολύ σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του Φέργκιουσον.

Ακόμα και Ευρώπη η διαστημική Λίβερπουλ!
Η σεζόν φαινόταν χαμένη πριν λίγο καιρό για την Λίβερπουλ, όμως το φινάλε ίσως φέρει ακόμα και την Ευρώπη στο «Άνφιλντ»! Η ομάδα του Νταλγκλίς διέσυρε με 5-0 την Μπέρμιγχαμ με χατ τρικ του Μάξι και γκολ των Κάιτ και Κόουλ, και πλέον πλησίασε την πέμπτη Τότεναμ στους τρεις βαθμούς, έστω και με παιχνίδι περισσότερο!

Και αυτό γιατί, ο Χόντγκσον έκανε ένα... δώρο στην ομάδα που προπονούσε από την αρχή της σεζόν μέχρι και τον Ιανουάριο! Η Γουέστ Μπρόμ ανάγκασε την Τότεναμ στην πέμπτη ισοπαλία της στα τελευταία έξι ματς, με το 2-2 να κάνει πλέον... ντέρμπι την έξοδο στο Europa League! Οι Λονδρέζοι έχουν την ασφάλεια του +3 και του αγώνα περισσότερο που έχουν να δώσουν, ωστόσο η εικόνα τους τον τελευταίο καιρό δίνει πολλές ελπίδες στην Λίβερπουλ.

Με το «Χ» αυτό, η Γουέστ Μπρομ έκανε μεγάλο βήμα παραμονής, όπως και η Σάντερλαντ που επέστρεψε μετά από εννιά αγωνιστικές στις νίκες κερδίζοντας με 4-2 την Γουίγκαν και φτάνοντας τους 41 βαθμούς.

Πιο άνετα αλλά όχι εξασφαλισμένες αισθάνονται Στόουκ και Φούλαμ μετά τις εκτός έδρας ισοπαλίες 1-1 με Άστον Βίλα και Γουλβς. Η τελευταία παρέμεινε κάτω από την ζώνη, όπως και η Μπλάκπουλ που επίσης έμεινε στο 1-1 με την Νιούκαστλ.

Σάββατο, (23/04)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 1-0 (84' Τσιτσαρίτο)
Λίβερπουλ-Μπέρμιγχαμ 5-0 (7', 66', 73' Μάξι, 23' Κάιτ, 86' Κόουλ)
Σάντερλαντ-Γουίγκαν 4-2 (55' Γκίαν, 66', 77' Χέντερσον, 73' Σεσενιόν - 52' Ντιαμέ, 90' Ντι Σάντο)
Άστον Βίλα-Στόουκ 1-1 (20' Τζόουνς - 43' Μπεντ)
Γουλβς-Φούλαμ 1-1 (22' Φλέτσερ-80' Τζόνσον)
Μπλάκπουλ-Νιούκαστλ 1-1 (32' Κάμπελ - 17' Λόβενγκραντς)
Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ 2-2 (27' Παβλιουτσένκο, 67' Ντεφόε - 5' Οντεμβίνγκι, 81' Κοξ)
Τσέλσι-Γουέστ Χαμ 3-0 (44' Λάμπαρντ, 84' Τόρες, 93 Μαλουντά)


Η βαθμολογία
(σε 34 αγώνες)

1. Μάντσεστερ Γ.  73
2. Τσέλσι  67
3. Άρσεναλ  64 - 33 αγ
4. Μάντσεστερ Σίτι  56 -32 αγ.
5. Τότεναμ  55 -33 αγ.
6. Λίβερπουλ 52
7. Έβερτον  47
8. Μπόλτον  43 -32 αγ.
9. Άστον Βίλα  41
10. Νιούκαστλ 41
11. Σάντερλαντ 41
12. Γουέστ Μπρομ 40
13. Φούλαμ 39 -33 αγ.
14. Στόουκ 39 -33 αγ.
15. Μπέρμιγχαμ 38 -33 αγ.
16. Μπλάκμπερν  35 - 33 αγ.
17. Γουίγκαν  34
18. Μπλάκπουλ 34
19. Γουλβς  33 -33 αγ.
20. Γουέστ Χαμ  32

Αγκαλιά με το Scudetto η Μίλαν!

Αγκαλιά με το Scudetto η Μίλαν!H Μίλαν πέρασε από την Μπρέσια (1-0 με Ρομπίνιο) και είναι στο +8 από την δεύτερη Ίντερ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Αν και προηγήθηκε η Νάπολι υπέκυψε στην Σικελία από την Παλέρμο (2-1) και η Ιντερ που με δέκα παίκτες γύρισε με το ίδιο σκορ το ματς την Λάτσιο, πέρασε 2η!

Από την... κόλαση στην 2η θέση!

Ενα από τα πίο σημαντικά ματς της σεζόν, όπως αυτή έχει εξελιχθεί πήρε κόντρα στην Λάτσιο η Ιντερ. Οι Νερατζούρι, που ήταν το φαβορί για το πρωτάθλημα, έφτασαν σε σημείο να παίζουν... τελικό για την τρίτη θέση και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα στο 22'. Ο Ζάρατε έσπασε το οφσάιντ μετά από λάθος του Ρανόκια και ο Σέζαρ που ανέτρεψε τον Αργεντινό παραχώρησε πέναλτι και είδε κόκκινη. Οπως ήταν σε εκείνο το σημείο έφερνε την Ιντερ στην 4η θέση και τα προκριματικά του Champions League. Ο Ζάρατε δύο λεπτά μετά έκανε το 0-1, το οποίο δεν διατηρήθηκε ούτε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καθώς ο Σνάιντερ στο 40' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε και η Ιντερ πήρε προβάδισμα στο 53'.

Ο Ζανέτι έκανε βαθιά μπαλιά, ο Μπιάβα γλίστρισε όντας τελευταίος παίκτης, κάτι το οποίο δεν ήταν δυνατόν να συγχωρήσει ο Ετό. Ο Καμερουνέζος πέρασε και τον Μουσλέρα και έκανε το 2-1 στην κενή εστία. Στο 66' έμειναν με δέκα και οι Λατσιάλι, με τον.. μοιραίο, Μπιάβα να αποβάλλεται για μαρκάρισμα στον Ναγκατόμο. Το δοκάρι του Κόζακ, που μπήκε αλλαγή, δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ιστορία του ματς για την Λάτσιο, που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό στο Μιλάνο από τους Νερατζούρι από την σεζόν 2004-05.

Λύγισε στο «Μπαρμπέρα» η Νάπολι

Από νωρίς πήρε το προβάδισμα στο «Ρέντζο Μπαρμπέρα» η Νάπολι, με τον Καβάνι να σκοράρει από τη βούλα κόντρα στην παλιά του ομάδα για το 0-1. Αν και στην Παλερμο πήρε αρκετά λεπτά να συνέλθει από το σοκ του γρήγορου γκολ, στη συνέχεια έγινε το αφεντικό του ματς με πίεση και καλή κυκλοφορία. Στο 38' ο Μπαλτσαρέτι με διαγώνιο αριστερό σουτ μετά από σέντρα από δεξιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1) ενώ πριν βγει το ημίχρονο, το σύνολο του Ντέλιο Ρόσι, έκανε την ανατροπή.

Ο Παστόρε με τρομερό τακουνάκι από την γωνία της περιοχής ύψωσε τη μπάλα στο υμικύκλιο για τον επερχόμενο Μιλιάτσο (!), ο οποίος έκανε το κοντρόλ, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε. Ο Νταμάτο έδειξε τη βούλα, ο Μπόβο έστησε τη μπάλα και δεν αστόχησε. Το 2-1 έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να έχουν το έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53' ο Ερνάντες είχε δοκάρι και στο 85' μεγάλη χαμένη ευκαιρία, ενώ η Νάπολι γλίτωσε δύο φορές χάρη στον διαιτητή, στο 52' στο καθαρό πέναλατι στο Ερνάντες από τον Κριμπάρι που δεν δόθηκε, όπως και στο πρώτο μέρος στην δεύτερη κίτρινη που δεν είδε ποτέ ο Πατσιέντζα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπατσίνοβιτς.

Πανικός για Ευρώπη και υποβιβασμό
Νωρίτερα, η Ρόμα κέρδισε 1-0 την Κιέβο στο «Ολίμπικο» με γκολ του Σιμόνε Περότα στο 4'. Ο Ιταλός μέσος άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των Τζαλορόσι, με την ομάδα του Μοντέλα να κρατάει μέχρι τέλους το προβάδισμα και να φτάνει στο -4 από την τέταρτη Λάτσιο. Αυτοκτόνησε η Ουντινέζε, η οποία αν κέρδιζε εντός την Πάρμα θα βρισκόταν σε θέση... Champions League. Οι Φριουλιάνι ηττήθηκαν τελικά 0-2 από την Πάρμα, με τον αναγεννημένο, Αμάουρι, να πετυχαίνει και τα δύο γκολ. Στα άλλα ματς, η Φιορεντίνα με δύο γκολ του Τσέρτσι πέρασε από την Σαρδηνία με 2-1 επί της Κάλιαρι, ενώ η Τσένοα σε ένα ματς με πολλά γκολ έκαμψε στο Μαράσι την αντίσταση της μαχητικής Λέτσε (4-2), με τους Φλόρο Φλόρες και Παλάσιο να βάζουν από δύο τεμάχια. Χαμός και στην ουρά, με την Σαμπντόρια μετά τις... πέτρες, να κερδίζει την υποβιβασμένη Μπάρι (0-1) με πέναλτι του Νίκολα Πότζι, ενώ τεράστιο διπλό (0-2) μέσα στο «Νταλ' Αρα» επί της Μπολόνια πήρε η νεοφώτιστη Τσεζένα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο (23/04)

Ρόμα-Κιέβο 1-0
(4' Περότα)

Μπάρι-Σαμπντόρια 0-1
(59' πεν. Πότζι)

Μπολόνια-Τσεζένα 0-2
(48' Τζακερίνι, 84' Μαλόνγκα)

Κάλιαρι-Φιορεντίνα 1-2
(46' Κοσού - 45+1', 50' Τσέρτσι)

Τζένοα-Λέτσε 4-2
(10', 62' Φλόρο Φλόρες, 42', 54' Παλάσιο - 3', 30' Ντι Μικέλε)

Iντερ-Λάτσιο 2-1
(40' Σνάιντερ, 53' Ετό - 24' πεν. Ζάρατε)

Παλέρμο-Νάπολι 2-1
(38' Μπαλτσαρέτι, 45+1' Μπόβο - 2' πεν. Καβάνι)

Ουντινέζε-Πάρμα 0-2
(13', 91' Αμάουρι)

Μπρέσια-Μίλαν 0-1
(82' Ρομπίνιο)

Γιουβέντους-Κατάνια (22:00)

Η βαθμολογία

(34 αγώνες)

1. Μίλαν 74
2. Ιντερ 66
3. Νάπολι 65
4. Λάτσιο 60
5. Ουντινέζε 59
6. Ρόμα 56
7. Γιουβέντους 52*
8. Παλέρμο 50
9. Φιορεντίνα 46
10. Τζένοα 45
11. Κάλιαρι 44
12. Μπολόνια 40
13. Κιέβο 39
14. Πάρμα 38
15. Τσεζένα 37
16. Κατάνια 36*
17. Σαμπντόρια 35
18. Λέτσε 35
19. Μπρέσια 30
20. Μπάρι 34

Οι ομάδες με * έχουν ένα ματς λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική (35η)

Σάββατο (30/04)

Τσεζένα-Ιντερ (19:00)
Νάπολι-Τζένοα (21:45)

Κυριακή (01/05)

Μίλαν-Μπολόνια (16:00)
Κατάνια-Κάλιαρι (16:00)
Κιέβο-Λέτσε (16:00)
Φιορεντίνα-Ουντινέζε (16:00)
Πάρμα-Παλέρμο (16:00)
Σαμπντόρια-Μπρέσια (16:00)
Μπάρι-Ρόμα (21:45)

Δευτέρα (02/05)

Λάτσιο-Γιουβέντους (21:45)

Σ-έξι και με τα δεύτερα!

Σ-έξι και με τα δεύτερα!Πάρτι με Ιγουαΐν και Κακά στο «Μεστάγια» για την Ρεάλ, η οποία επικράτησε της Βαλένθια με 6-3 και μείωσε από την Μπάρτσα. Χατ τρικ ο Αργεντινός, δύο γκολ ο «Ρίκι».

Ετσι ακριβώς ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Στο 53' ο Κακά μπήκε από αριστερά και έκοψε τη μπάλα στην μικρή περιοχή, όπου ο Ιγουαΐν έκανε ωραία κίνηση και το 0-5. Σε εκείνο το σημείο άρχισαν να φεύγουν από το γήπεδο οι aficionados της Βαλένθια, οι οποίοι έχασαν τρία γκολ της ομάδας τους. Το πρώτο το έβαλε ο φορμαρισμένος Ρομπέρτο Σολδάδο στο 60' με πλασέ (1-5) για να ανεβάσει το δείκτη για τους Μερένχες στο 1-6 ο Κακά στο επόμενο λεπτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Μαδριλένοι (αν και δεν θα άρεσε στον Μουρίνιο) χαλάρωσαν εντελώς και δέχθηκαν δύο γκολ. Στο 81' ο Ζόνας έκανε το 2-6 και στο 84' ο Αλμπα, με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-6.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Σάββατο (23/04)

Βαλένθια-Ρεάλ 3-6
(23' Μπενζεμά, 31', 42', 53', Ιγουαΐν, 39', 62' Κακά - 60' Σολδάδο, 80' Ζόνας, 84' Αλμπα)

Μπαρτσελόνα-Οσασούνα (21.00)
Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ (23.00)

Κυριακή (24/04)

Μαγιόρκα-Χετάφε (18.00)
Χιχόν-Εσπανιόλ (18.00)
Ερκουλες-Λα Κορούνια (18.00)
Σανταντέρ-Μάλαγα (18.00)
Ατλέτικο-Λεβάντε (20.00)
Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ (22.00)

Η βαθμολογία
(32 αγώνες)

1. Μπαρτσελόνα 85
2. Ρεάλ 80*
3. Βαλένθια 63*
4. Βιγιαρεάλ 57
5. Μπιλμπάο 48
6. Σεβίλλη 46
7. Ατλέτικο 46
8. Εσπανιόλ 45
9. Λεβάντε 42
10. Μαγιόρκα 39
11. Χιχόν 38
12. Σοσιεδάδ 38
13. Λα Κορούνια 38
14. Χετάφε 37
15. Σανταντέρ 37
16. Οσασούνα 35
17. Μάλαγα 33
18. Σαραγόσα 33
19. Ερκουλες 30
20. Αλμερία 26

Οι ομάδες με * έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο (30/04)

Ρεάλ-Βαλένθια (19.00)
Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα (21.00)
Λα Κορούνια-Ατλέτικο (23.00)

Κυριακή (01/05)

Αλμερία-Σεβίλλη (18.00)
Λεβάντε-Χιχόν (18.00)
Μάλαγα-Ερκουλες (18.00)
Σανταντέρ-Μαγιόρκα (18.00)
Βιγιαρεάλ-Χετάφε (20.00)
Οσασούνα-Βαλένθια (22.00)

Δευτέρα (02/05)

Εσπανιόλ-Μπιλμπάο (22.00)

Του πήραν και το... σώβρακο (video)

Του πήραν και το... σώβρακο (video)Μπορεί η Σέλτικ να δίνει μεγάλο ντέρμπι τίτλου με την Ρέιντζερς την Κυριακή, όμως οι παίκτες το έχουν πάρει στο... χαλαρό! Ο Μπιλ Στάιλς, μέλος του τεχνικού επιτελείου, έπεσε θύμα πλάκας καθώς οι «καθολικοί» τον ... ξεβράκωσαν!

Σχετικά video

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

34η αγ.: Πήρε το ντέρμπι η Ίντερ, σε ευρωπαϊκή τροχιά η Ρόμα (video ΟΛΑ ΤΑ GOAL ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ )

Ζωντανές διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της για τον τίτλο η Ίντερ, μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με την Λάτσιο.
Οι "νερατζούρι" μπορεί να έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το "Μεάτσα", όμως για να γίνει αυτό έπρεπε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα για παραπάνω από 40 λεπτά.
Στο 23ο λεπτό, ο Ζούλιο Σέζαρ ανέτρεψε τον Σάρατε εντός περιοχής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί (αντικαταστάθηκε από τον Καστελάτσι και αποχώρησε ο Μιλίτο). Παράλληλα, ο Αργεντινός επιθετικός των "λατσιάλι" βρήκε στόχο από το σημείο του πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η ισοφάριση για την Ίντερ ήρθε πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Μουσλέρα, ενώ η ανατροπή επιτεύχθηκε στο 53', όταν ο Ετό εκμεταλλεύθηκε την βαθιά μπαλιά του Σανέτι και την πτώση του Μπιάβα, απέφυγε με υποδειγματική ντρίμπλα τον Μουσλέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λάτσιο.
Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα του Εντουάρντο Ρέχα απώλεσε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με κυριότερη αυτή του 76', όταν ο Κόζακ που είχε περάσει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, σημάδεψε με προβολή το οριζόντιο δοκάρι του Καστελάτσι. Η αριθμητική ισορροπία είχε επέλθει από το 66', όταν ο Μάουρι χτύπησε εκτός φάσης τον Ναγκατόμο, ο οποίος έπεσε και λίγο εντυπωσιακά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο αρχηγός της Λάτσιο.

Σημαντική νίκη που την κρατά σε ευρωπαϊκή τροχία πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, σημείωσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου η Ρόμα, επικρατώντας της Κιέβο με 1-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Serie A. Μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, σε πρωτάθλημα (2-3 από Παλέρμο) και κύπελλο (0-1 από Ίντερ), η ομάδα του Μοντέλα επέστρεψε στις νίκες.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Περότα στο 4ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή, οι Ρωμαίοι έφτασαν τους 56 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πέμπτη Ουντινέζε και τέσσερις από την τέταρτη της βαθμολογίας, Λάτσιο.

Το όνειρο του τίτλου απομακρύνθηκε οριστικά για την Νάπολι, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Παλέρμο. Οι "παρτενοπέι" προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καβάνι μόλις στο 2', όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τα δεδομένα μέσα σε ένα 8λεπτο. Στο 38', ο Μπαλτσαρέτι έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Μπόβο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:

Ρόμα - Κιέβο 1-0
(4' Περότα)

Κάλιαρι - Φιορεντίνα 1-2
(46' Κόσου / 45+1', 50' Σέρσι)

Τζένοα - Λέτσε 4-2
(10', 62' Φλόρες, 42', 54' Παλάσιο / 3', 30' ντι Μικέλε)

Μπολόνια - Τσεζένα 0-2
(48' Τζιακερίνι, 84' Μαλoνγκά)

Μπάρι - Σαμπντόρια 0-1
(59' πεν. Πότσι)

Ίντερ - Λάτσιο 2-1
(40' Σνάιντερ, 53' Ετό / 24' Σάρατε)

Παλέρμο - Νάπολι 2-1
(38' Μπαλτσαρέτι, 45+1' Μπόβο / 2' πεν. Καβάνι)

Ουντινέζε - Πάρμα 0-2
(13', 91' Αμάουρι)

Μπρέσια - Μίλαν (20:00)

Γιουβέντους - Κατάνια (22:00)