Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

«Κυνηγάει» Παπασταθόπουλο

«Κυνηγάει» ΠαπασταθόπουλοΟ Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει εξελιχθεί σε διακαή πόθο και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν ραντεβού με τη Μίλαν για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να δουν αν είναι εφικτό να τον αποκτήσουν.


Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει είτε ως δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή. Το σίγουρο είναι ότι ο «Παπ» θα αποχωρήσει από τη Μίλαν, αλλά για την περίπτωσή του ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες ομάδες.


Αν η μετακίνηση «κολλήσει», οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν στον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος μένει ελεύθερος και η περίπτωσή του θεωρείται πιο εύκολη.

Από εκεί και πέρα, στον Πειραιά σε πρώτο στάδιο θα μπουν μετά το Πάσχα οι ανανεώσεις και στη συνέχεια οι μεταγραφές. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Κάρλος Σάντσες τη Βαλενσιέν, όπου η ομάδα της Γαλλίας ζητά για να τον παραχωρήσει πάνω από 3 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου