Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Καταιγιστικοί Λίβερπουλ και Μάξι Ροντρίγκες!

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάξι Ροντρίγκες... που πέτυχε χατ τρικ, η Λίβερπουλ συνέτριψε με 5-0 την Μπέρμιγχαμ και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά της από την πρώτη 5άδα. Γκέλα για την Τότεναμ που παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στη Γουέστ Μπρομ. Συνεχίζεται η μάχη στην «ουρά» με τις Γουίγκαν και Γουλβς να χάνουν βαθμούς και να μένουν στην επικίνδυνη ζώνη.

«Ζωντανή» στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παρέμεινε η Λίβερπουλ που... σκόρπισε με 5-0 τη Μπέρμιγχαμ στο Άνφιλντ. Πρωτοστάτης του... θριάμβου των «Reds» ήταν ο Μάξι Ροντρίγκες που... άνοιξε λογαριασμό μόλις στο 7ο λεπτό και ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με δύο γκολ στο 66` και 77`. Ο Κάουτ είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 23` και ο Κόουλ, λίγα λεπτά αφότου είχε περάσει αλλαγή, έδωσε στο 86` τη... χαριστική βολή στους ανήμπορους να αντιδράσουν φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Αντίθετα, η Τότεναμ άφησε 2 βαθμούς εντός έδρας παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη Γουέστ Μπρομ και δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League. O Οντεμβίνγκι «πάγωσε» το Γουάιτ Χαρτ Λέιν βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά ο Παβλιουτσένκο έφερε το ματς στα ίσα στο 27ο λεπτό. Ο Ντεφόε... 100άρισε τα τέρματά του στην Premier League κάνοντας την ανατροπή στο 67`, αλλά ο Κοξ που είχε περάσει ως αλλαγή «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αποφασιστικό βήμα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία έκανε η Στόουκ Σίτι χάρη στο βαθμό που απέσπασε στο 1-1 από την Άστον Βίλα στο Βίλα Παρκ. Ο Τζόουνς έκανε το 1-0, αλλά ο Μπεντ... γλίτωσε τους «Χωριάτες» από τα χειρότερα στο 43`.

Στα υπόλοιπα ματς, η Μπλάκπουλ έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει 2 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού μένοντας στο 1-1 με τη Νιούκαστλ, ενώ η ήττα της Γουίγκαν με 4-2 από τη Σάντερλαντ σε ένα συγκλονιστικό ματς και το 1-1 της Γουλβς με τη Φούλαμ άφησε τις δύο ομάδες στην τριάδα που οδηγεί στην Championship.

Νωρίτερα...

Ο Χαβιέρ Ερνάντες επέτρεψε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνουν... χαρούμενο Πάσχα, καθώς με το γκολ του στο 84ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 1-0 σε βάρος της Έβερτον στο Ολντ Τράφορντ, με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα τίτλου.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ξεκίνησαν πιο δυνατά και δημιούργησαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Χάουαρντ φώναξε «παρών» όπου χρειάστηκε, τόσο στην καλή προσπάθεια του Νάνι στο 13`, όσο και σε αυτή του Ερνάντες στο 25`. Ο Μεξικανός ήταν για άλλο ένα ματς εξαιρετικός και απείλησε εκ νέου στο 31` χωρίς το επιθυμητό γι` αυτόν αποτέλεσμα, αν και στάθηκε... μοιραίος στο 38` όταν άθελά του και όντας πεσμένος το έδαφος έδιωξε την μπάλα σε σουτ του Νάνι.

Στην επανάληψη, τα «Ζαχαρωτά» προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν την υπεροχή, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι στον Ανιτσέμπε. Ο Φαν ντερ Σαρ πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ρόντγουελ στο 69`, αλλά η είσοδος του Όουεν άλλαξε τα δεδομένα. Ο Άγγλος είχε δοκάρι στο 74` ενώ γενικότερα έδωσε ταχύτητα στην ομάδα, με τον Χάουαρντ, όμως, να είναι ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενουμένων!

Ο γκολκίπερ είπε νέο «όχι» σε κοντινή κεφαλιά του Ερνάντες στο 81`, αλλά τρία λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο, με τον «Τσικαρίτο» να τον νικά με κοντινή κεφαλιά έπειτα από μπαλιά του Βαλέντσια για το τελικό 1-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:

Μεγάλο Σάββατο (23/04)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Εβερτον: 1-0 (84` Ερνάντες)
Αστον Βίλα - Στόουκ Σίτι: 1-1 (43` Μπεντ - 20` Τζόουνς)
Μπλάκπουλ - Νιούκαστλ: 1-1 ( 32` Κάμπελ - 17` Λόβενκραντς)
Λίβερπουλ - Μπέρμιγχαμ: 5-0 (7`, 66`, 73` Ροντρίγκεζ, 23` Κάουτ, 86` Κόουλ)
Σάντερλαντ - Γουίγκαν: 4-2 (55` Γκιάν, 66`, 77` Χέντερσον, 73` πεν. Σεσενιόν - 52` Ντιαμέ, 90` Ντι Σάντο)
Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ: 2-2 (27` Παβλιουτσένκο, 67` Ντεφόε - 5` Οντεμβίνγκι, 81` Κοξ)
Γουλβς - Φούλαμ: 1-1 (22` Φλέτσερ - 80` Τζόνσον)
19:30GR Τσέλσι - Γουέστ Χαμ

Κυριακή του Πάσχα (24/04)

18:00GR Μπόλτον - Αρσεναλ

Δευτέρα (25/04)

22:00GR Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Σίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου