Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Μένει ο Μουρίνιο

Μένει ο ΜουρίνιοΟ Μουρίνιο προανήγγειλε με δηλώσεις του ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της Ρεάλ και την ερχόμενη σεζόν, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρούν από τη τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας».
Ο Πορτογάλος υπογράμμισε ότι είναι ευχαριστημένος στην Ισπανική ομάδα και πως δε σκοπεύει να αποχωρήσει: « Είμαι ευτυχισμένος διότι η δουλειά μας αποζημιώνεται. Επίσης βλέπω ότι οι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι θέλουν να έχουν την ίδια κατεύθυνση με τη δική μου.
Δε βρισκόμαστε εδώ για ένα χρόνο, αλλά για πολύ περισσότερο. Κάθε μέρα που περνάει νοιώθω και καλύτερα και αυτές οι φήμες που προέρχονται από την Ιταλία δεν ευσταθούν.

Οι ομάδες μου συνήθως είναι πιο δυνατές τη δεύτερη χρονιά και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να γίνει αυτό πραγματικότητα και στη Ρεάλ, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου