Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

«Κόλπο» με Ρίτσαρντς!

«Κόλπο» με Ρίτσαρντς!Έτοιμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη είναι η Γιουβέντους αφού είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Μίκα Ρίτσαρντς της Μάντσεστερ Σίτι.
Ο 22χρονος άσος είναι ένας από τους κορυφαίους των «Πολιτών» την φετινή περίοδο ωστόσο το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκρέγκορι Βαν ντερ Βιλ ίσως αναγκάσει τον διεθνή Άγγλο αμυντικό να αναζητήσει την τύχη του σε… άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες!
Έτσι η Γιουβέντους είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 17 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ρίτσαρντς αφού αποτελεί τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση της δεξιάς πλευράς της άμυνας με τα ονόματα των Ζοζέ Μποσίνγκουα και Γκλεν Τζόνσον να βρίσκονται επίσης στην λίστα των «μπιανκονέρι».
Μια παράμετρος που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο είναι και οι κακές σχέσεις που έχει ο 22χρονος άσος με τον τεχνικός της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι αφού ο Ιταλός πρόσφατα άσκησε κριτική για τις εμφανίσεις του Άγγλου αμυντικού ενώ και η προσπάθεια απόκτησης του Ντάνι Άλβες έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να… ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις των δυο πλυερών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου