Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ολα για τον Ρόσι η «Μπάρτσα»

Ολα για τον Ρόσι η «Μπάρτσα»Η Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Τζουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ και φαίνεται πως το πρώτο καλοκαιρινό σίριαλ… ξεκίνησε!
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού των «μπλαουγκράνα», Πεπ Γκουαρντιόλα και η διοίκηση του Καταλανικού συλλόγου είναι έτοιμη να προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή Ιταλό επιθετικό, ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Η πρόταση της Μπαρτσελόνα ίσως συμπεριλάβει και έναν παίκτη από την δεύτερη ομάδα ενώ προσφέρει στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο με 3 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.
Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με το «κίτρινο υποβρύχιο» ωστόσο αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Ρόσι θέλει να μεταγραφεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου