Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Αφεντικό η Χίμκι

Αφεντικό η Χίμκι Η Χίμκι αναδείχτηκε νέα πρωταθλήτρια της Βαλτικής Λίγκας νικώντας στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 66-64.
Οι θριαμβευτές είχαν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προηγούνταν με 17-6. Η ΤΣΣΚΑ του Γιόνας Καζλάουσκας αντέδρασε και σιγά – σιγά «ροκάνισε» τη διαφορά για να λήξει το πρώτο ημίχρονο με 33-27.
Η «ομάδα του στρατού» συνέχισε την αντεπίθεσή της και το σκορ στο 30’ ήταν 47-46 υπέρ της. Η Χίμκι όμως δεν τα παράτησε και παίζοντας πιο μυαλωμένα στην τελευταία περίοδο κατόρθωσε να επικρατήσει τελικά με 66-64 και να κατακτήσει το τρόπαιο.
Κορυφαίος του αγώνα ο Κροάτης σέντερ Κρέζιμιρ Λόντσαρ με 18 πόντους, ενώ για τους ηττημένους οι Χόλντεν και Γκόρντον σημείωσαν από 15 πόντους.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος –ο οποίος θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ για τη Χίμκι, έμεινε άποντος, όμως «κατέβασε» πέντε ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Μπετσίροβιτς, Σμόντις 4, Σισκάουσκας 7, Χόλντεν 15, Ζαμπέλιν, Βοροντσέβιτς 8, Λάνγκτον, Σβεντ 8, Κάουν, Σοκόλοφ 5, Κριάπα 2, Γκόρντον 15
Χίμκι: Χάνσεν 7, Φριτζόν 11, Παπαδόπουλος, Λόντσαρ 18, Ζάιτσεφ, Ζεβροσένκο 4, Λόπεθ 6, Πανίν, Μόνια 1, Κελάτι 15, Πλάνινιτς 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου