Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Σκέφτεται Μποταφόγκο ο Μάτος

Σκέφτεται Μποταφόγκο ο ΜάτοςΜπορεί η Μποταφόγκο να έχει οικονομική διαφορά με τον Παναθηναϊκό σε ότι αφορά την περίπτωση του Μαρσέλο Μάτος, όμως τόσο η ομάδα, όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν τα παρατάνε και δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.


Ο δανεισμός του 27χρονου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ο γενικός διευθυντής της Μποταφόγκο, Άντερσον Μπάρος, είπε: «Ο Μάτος έχει συμβόλαιο μέχρι τα μέσα της σεζόν (30 Ιουνίου του 2011). Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις, αλλά χρειάζεται προσοχή και υπομονή για να έχουμε ικανοποιητική κατάληξη στην υπόθεση».


Από την πλευρά του ο Μάτος δήλωσε στο Radio Globo: «Η ομάδα μας έχει οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύεται να αποκτήσει παίκτες. Ας ελπίσουμε πως θα αποκτηθούν αυτοί που θέλουμε. Αν συμβεί αυτό, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Μένουν μόνο λίγα κομμάτια για να γίνει η Μποταφόγκο σπουδαία ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου