Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πρέμιερ Λιγκ: Γειτονικό ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ: Γειτονικό ντέρμπιΗ απειλούμενη άμεσα με υποβιβασμό Μπλάκμπερν φιλοξενεί τη φιλόδοξη και γεμάτη ενθουσιασμό Μάντσεστερ Σίτι την δεύτερη ημέρα του Πάσχα στο ματς με το οποίο κλείνει η αυλαία της 34ης αγωνιστικής.



ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Η Ρόβερς είναι η πιό ντεφορμέ ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ καθώς αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία της 10 ματς ενώ έχει έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες στο ίδο διάστημα.Στους γηπεδούχους επιστρέφει ο Τζούνιορ Χόιλετ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.Αντίθετα παραμένουν εκτός μάχης οι μακροχρόνια λαωμένοι βινς Γκρέλα και Ράιαν Νέλσεν και εκτίει τη 2η αγωνιστική της ποινής του ο Στίβεν Νζόνζι. Τέλος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Ρόκε Σάντα Κρουζ κόντρα στην ομάδα από την οποία παίζει ως δανεικός στα «ρόδα».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στο στρατόπεδο της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι υπάρχει ο ενθουσιασμός από τη νίκη στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στη συμπολίτισσα Γιουνίτεντ αλλά γεγονός είναι ότι εκτός έδρας τα τελευταία της 10 ματς . αγνοεί τη χαρά της νίκης. Στους «πολίτες» απών θα είναι για μία ακόμα φορά ο λαβωμένος Κάρλος Τέβεζ τη θέση ου οποίου αναμένεται να πάρει ξανά ο Μάριο Μπαλοτέλι. Εκτός μάχης για ανάλογη αιτία είναι εκ νέου και ο Μίκα Ρίτσαρντς και έτσι ο τεχνικός της Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην αποστολή σε σχέση με την ομάδα του νίκησε 1-0 τη γειτονική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας.

Στο ....ψαχνό: Η Σίτι μπορεί να μην τα πάει καλά στα ταξίδια της αλλά αυτή τη φορά κόντρα σε μία λίαν προβληματική αντίπαλο.H απόδοση του διπλού στην 10bet είναι 2,08.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου