Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Γαλλία: Χαμός παντού…

Γαλλία: Χαμός παντού…Οχτώ «καυτές» αναμετρήσεις της 32ης «στροφής» του Σαμπιονά περιλαμβάνει την Κυριακή του Πάσχα το κουπόνι. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 18:00.


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΣΟΣΟ

Βαλενσιέν: Την πρώτη της νίκη μετά από 8 αγωνιστικές πήρε την περασμένη εβδομάδα η Βαλενσιέν, η οποία έστω και δύσκολα επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της ουραγού και καταδικασμένης Αρλ. Στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκονται πλέον οι γηπεδούχοι που κόντρα στη Σοσό δεν υπολογίζουν στον τιμωρημένο κεντρικό αμυντικό, Μπίσεβατς (28/2).

Σοσό: Χωρίς να είναι καλύτερη της Καέν η Σοσό πήρε την εντός έδρας νίκη με 3-2 που την έφερε στους 42 βαθμούς και το +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σε πλεονεκτική θέση πλέον οι φιλοξενούμενοι μπορούν και είναι πλέον πιο χαλαροί. Αμφίβολη η συμμετοχή των Περκίς (αμυντικός, 28/4) και Μαϊγκά (επιθετικός, 29/13).

ΚΑΕΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ

Καέν: Χωρίς να είναι χειρότερη της Σοσό η Κάεν γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-2 την περασμένη εβδομάδα και μετά από καιρό βρέθηκε ξανά στην ουραγό τριάδα της κατηγορίας. Δεν προλαβαίνει το ματς με την Τουλούζ ο έμπειρος πλάγιος μπακ, Ταφορό (16/0).

Τουλούζ: Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Τουλούζ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Οσέρ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκαν το γκολ οι φιλοξενούμενοι που πλέον προετοιμάζονται για τον… τελικό με την Καέν, σε μια αναμέτρηση που δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του βασικού μεσοεπιθετικού, Ταμπανού (28/4) λόγω τιμωρίας.

ΜΟΝΑΚΟ-ΡΕΝ

Μονακό: Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα η Μονακό, η οποία δεν ήταν καλή απέναντι στη Νις στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής και το τελικό 3-2 μάλλον κολακευτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.  Οριακά (ισοβαθμία με την Καέν) πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι που θα παραταχθούν χωρίς τους τιμωρημένους, Μανγκανί (μέσος, 20/1), Αντριάνο (αμυντικός, 26/3) και τον τραυματία, Μπονάρ (πλάγιος μπακ, 18/0).

Ρεν: Από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λοριάν προέρχεται η Ρεν, η οποία συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια μακριά από τις νίκες και υποχώρησε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολλά τα προβλήματα για ακόμα μία αγωνιστική, τιμωρημένοι οι Μπιγίκ (αμυντικός, 24/1), Ντουμπιά (μεσοαμυντικός, 18/0), Σουπραγιέν (πλάγιος μπακ, 11/0). Πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Ντανζέ (πλάγιος μπακ, 31/1), Μπραϊμί (μεσοεπιθετικός, 20/4) και  Τετέι (μέσος, 13/0).

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Μπορντό: Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Μπορντό κατάφερε να πάρει το βαθμό (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Λιλ.  Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους Γιρονδίνους που βρίσκονται πλέον στο +6 από τον υποβιβασμό.  Εκτός αποστολής οι Ζουσιέ (μεσοεπιθετικός, 27/4) και Γκουφράν (πλάγιος χαφ, 21/2) λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα. Αμφίβολος δίνεται ο βασικός αριστερός μπακ, Τρεμουλινάς (26/0).

Σεντ Ετιέν: Με πρωταγωνιστή και σκόρερ των Παγέτ η Σεντ Ετιέν επέστρεψε στις νίκες την περασμένη εβδομάδα, επικρατώντας εντός έδρας της Νανσί με 2-1. Στην 6η θέση με 44 βαθμούς βρίσκονται πλέον οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι σήμερα δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του αρχηγού Περέν (μέσος, 21/4).

ΜΠΡΕΣΤ-ΠΑΡΙ

Μπρεστ: Από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Λανς προέρχεται η Μπρεστ. Δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου της αλλά αυτό που ουσιαστικά ήθελε το πήρε η ομάδα του Ντυπόν που έφτασε τους 39 βαθμούς, 4 περισσότερους από την 18η Καέν. Δύσκολα θα προλάβει το ματς με την Παρί ο αρχηγός, Νταφ (πλάγιος μπακ, 27/0).

Παρί: Από τη σπουδαία νίκη με 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Λιόν προέρχεται η Παρί που μείωσε στο ελάχιστο τη διαφορά από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 3-1 της Ανζέ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας όπου θα αντιμετωπίζει τη Λιλ στις 14 Μαΐου. Δύσκολα θα προλάβει για ακόμα μία αγωνιστική ο Λουϊντουλά (επιθετικός, 23/0).

ΝΑΝΣΙ-ΑΡΛ

Νανσί: Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νανσί, η οποία την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τη Σεντ Ετιέν, σε μια αναμέτρηση στην οποία μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ. Στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση των 3 βαθμών κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Αρλ. Εκτός ο τιμωρημένος Ντιακιτέ (μέσος, 19/0) και οι τραυματίες Μπρασιλιανό (τερματοφύλακας, 7 συμμετοχές) και Εφουλού (επιθετικός, 8/2).

Αρλ: Η εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βαλενσιέν την περασμένη αγωνιστική σήμανε και τον μαθηματικό υποβιβασμό της Αρλ. Χωρίς γκολ στα 4 τελευταία ματς οι φιλοξενούμενοι που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν στη διάθεσή τους απέναντι στη Νανσί τους Μερβίλ (τερματοφύλακας, 16 συμμετοχές), Ντιαουαρά (επιθετικός, 16/2), Λορεντί (αμυντικός, 25/0) και Μεριέμ (μεσοεπιθετικός, 27/2).

ΟΣΕΡ-ΛΑΝΣ

Οσέρ: Από την εκτός έδρας  επικράτηση με 1-0 επί της Τουλούζ προέρχεται η Οσέρ, η οποία πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα και πλέον βρίσκεται στο 2 βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Να συνεχίσει νικηφόρα θέλει η γηπεδούχους και κόντρα στη Λανς σε μια αναμέτρηση που θα απουσιάσουν οι Πεντρετί (μέσος, αρχηγός, 20/5), Μινιό (αμυντικός, 17/3) και Κερσιά (επιθετικός, 19/4).

Λανς: Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό η Λανς, μετά και το εντός έδρας 1-1 της περασμένης εβδομάδας με τη Μπρεστ. 6 βαθμούς από τη σωτηρία απέχουν πλέον οι φιλοξενούμενοι που σήμερα αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο κεντρικό αμυντικό Τουρέ (8/0). Χωρίς νίκη στα 10 τελευταία εκτός με την Οσέρ η Λανς, ενώ δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει στα 8 πιο πρόσφατα.

ΛΟΡΙΑΝ-ΛΙΛ

Λοριάν: Πρώτη νίκη μετά από 6 συνεχόμενες ισοπαλίες για τη Λοριάν την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας 2-1 επί της Ρεν. Σε απόσταση ασφαλείας από την… ουρά πλέον οι γηπεδούχοι που δεν μπορούν να υπολογίζουν κόντρα στην πρωτοπόρο Λιλ, στον τιμωρημένο Μπουριγιόν (αμυντικός, 28/0) και τον τραυματία Σόσα (πλάγιος μπακ, 13/0). Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Πακέ (πλάγιος χαφ, 26/0) και Ντιαρά (πλάγιος χαφ, 30/3).

Λιλ: Δύο βαθμούς πέταξε την περασμένη αγωνιστική η Λιλ που έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Μπορντό και πλέον η απόσταση από τη δεύτερη Μαρσέιγ μειώθηκε στο ελάχιστο. Μεσοβδόμαδα οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0 της Νις και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρί. Εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού ο μέσος, Μπαλμόν (24/0).

Στο ψαχνό: Να… καθαρίσει θέλει η Οσέρ και σε τέτοιου τύπου ματς επιβάλλεται η νίκη. Οσέρ-Λανς 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου