Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Παλαιά μου τέχνη…

Παλαιά μου τέχνη… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να μην «έλαμψε» με την εμφάνισή της, αλλά πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας με 1-0.
Η διαφορά των μεγάλων ομάδων από τις υπόλοιπες, έχει να κάνει με την ευχέρεια που έχει στο να παίρνει τις νίκες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμφισβήτητα είναι μία από αυτές.
Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο μετά από πέντε αγωνιστικές στην κερκίδα, πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Έβερτον, με τέρμα του Τσικαρίτο Ερνάντεζ, που για ακόμα μία φορά έβγαλε τα… κάστανα από την φωτιά.
Όλα κρίθηκαν στο 83’, όταν μετά από σέντρα του Βαλέντσια, ο Μεξικανός με κοντινή κεφαλιά λύτρωσε τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι έκαναν ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ.
Όσο η Μάντσεστερ παίρνει τέτοιες νίκες, δεν μπορεί να αφήνει πολλά περιθώρια στους συνδιεκδικητές του τίτλου, καθώς από την μία η Άρσεναλ στα δύσκολα δηλώνει… απούσα, ενώ η Τσέλσι δεν δείχνει ικανή να ξεπεράσει την ομάδα του Φέργκιουσον που έχει έμφυτο το μέταλλο του πρωταθλητή.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Φαν ντερ Σάαρ, Φέρντιναντ, Φάμπιο, Ο’Σι (57’ Εβρά), Έβανς, Άντερσον, Νάνι (63’ Όουεν), Βαλέντσια, Γκίμπσον (74’ Γκιγκς), Ρούνεϊ, Ερνάντεζ
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Νέβιλ, Κόλεμαν (75’ Γκεϊέ, Μπιλιαλέντινοφ (46’ Κέιχιλ), Όσμαν, Ρόντγουελ, Μπέκφορντ (46’ Ανιτσέμπε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου