Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


* 14:55 Sport+ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΝΤΣΚύπελλο Αγγλίας
* 15:15 ALPHA Φάση ομίλων: Κουβέιτ - Κίνα Ποδόσφαιρο: Asian Cup
* 16:00 NOVASPORTS 4 ΑΕΚ - ΑΡΗΣ Α1 Μπάσκετ
* 17:00 Sport+ ΣΕΦΙΛΝΤ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑΚύπελλο Αγγλίας
* 17:00 ET-1 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΑΟ Α1 Μπάσκετ
* 17:15 NOVASPORTS 2 ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ Σούπερ Λίγκα
* 17:15 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ATP, Τελικός, Ντόχα/ΚατάρΤένις
* 17:45 NOVASPORTS 3 ΠΑΟΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Α1 Μπάσκετ
* 19:00 conn-X TV Sports Μάλαγα-Αθλέτικ Μπιλμπάο Ισπανικό Πρωτάθλημα
* 19:00 ET-1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟ Πόλο
* 19:30 NOVASPORTS 1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ Σούπερ Λίγκα
* 20:00 EUROSPORT 2 Γαλατάσαραϊ - Αννόβερο Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου
* 21:00 conn-X TV Sports Σοσιεδάδ-Σεβίλη Ισπανικό Πρωτάθλημα
* 23:00 ΣΚΑΪ Ντεπορτίβο – Μπαρτσελόνα Ισπανικό Πρωτάθλημα

Βασιλιάς ο «Τόρο»!

Βασιλιάς ο «Τόρο»!Τετ α τετ με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους Πειραιώτες είχε ο Βασίλης Τοροσίδης, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο!
Για το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό στο άμεσο μέλλον συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Βασίλης Τοροσίδης, στο περιθώριο της συνάντησης του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Ο Μαρινάκης ετοιμάζει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ τον χρόνο στον 25χρονο Έλληνα αμυντικό, συμβόλαιο δηλαδή με αυξημένες αποδοχές κατά 300.000 ευρώ, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να αυξηθεί ακόμη περισσότερο και η ρήτρα.
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε στον Τοροσίδη ότι η μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στην ομάδα δεν έχει να κάνει το... παραμικρό σχετικά με το μέλλον του πολυσύνθετου άσου στον Πειραιά και απ' ότι φαίνεται ο «Τόρο» θα υπογράψει συμβόλαιο... ζωής με τους «ερυθρόλευκους» που θα τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα στο Λιμάνι.

Υπομονή στον ΠΑΟΚ. Αλλά ως πότε;

Υπομονή στον ΠΑΟΚ. Αλλά ως πότε;Προβληματισμένοι είναι στον ΠΑΟΚ με την έκβαση της υπόθεσης του επιχειρηματικού ομίλου. Ο κ. Μαργαρίτης είναι καθησυχαστικός, αλλά όπως λέει και ο λαός «οι λογαριασμοί τρέχουν».

«10 εκατ. ευρώ η Γιουνάιτεντ για Νίνη»

«10 εκατ. ευρώ η Γιουνάιτεντ για Νίνη»
Έτοιμη να καταθέσει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στον Παναθηναικό για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα  ιστοσελίδας, η οποία ωστόσο είναι κουτσομπολίστικου επιπέδου!

«Μεταγραφές μόνο με καλύτερους...»

«Μεταγραφές μόνο με καλύτερους...»Μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ ότι χρειάζεται η ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην απόκτηση ποιοτικών παικτών που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Τι είπε για Μίτσελ, Τζιμπούρ.

Ερυθρόλευκος ο Χαβίτο

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την απόκτηση του Χαβίτο. Ο παίκτης, ο οποίος αρνήθηκε πρόταση του Άρη (κάντε κλικ εδώ) για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη υπογράψει στον Θρύλο.



Ο 26χρονος θα φοράει τα ερυθρόλευκα για 3 χρόνια με ετήσιες απολαβές του να φτάνουν συνολικά το 1.500.000 ευρώ (450.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 500.000 ευρώ τον δεύτερο χρόνο και 550.000 ευρώ τον τρίτο).

Με λίγα λόγια, ο παίκτης θα πάρει 500.000 ευρώ παραπάνω από όσα του πρότειναν συνολικά οι κιτρινόμαυροι.
   
Μέσα στις επόμενες μέρες ίσως και ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτηση του ταλαντούχου ακραίου χαφ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε.