Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Υπομονή στον ΠΑΟΚ. Αλλά ως πότε;

Υπομονή στον ΠΑΟΚ. Αλλά ως πότε;Προβληματισμένοι είναι στον ΠΑΟΚ με την έκβαση της υπόθεσης του επιχειρηματικού ομίλου. Ο κ. Μαργαρίτης είναι καθησυχαστικός, αλλά όπως λέει και ο λαός «οι λογαριασμοί τρέχουν».

Η αισιοδοξία υπάρχει, όμως μέχρι να εμφανιστούν και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Έτσι λοιπόν είναι αναγκασμένοι να μιλούν με διάφορους ποδοσφαιριστές για ενδεχόμενη μεταγραφή, με άλλους για ενδεχόμενη λύση συμβολαίου, και αν το επιτρέψει το μπάτζετ τη δεδομένη χρονική στιγμή, τότε να γίνει κάποια κίνηση.
Το σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός και δεν εμφανίζονται οι νέοι επενδυτές, ο προβληματισμός στον ΠΑΟΚ μεγαλώνει. Αν περάσει και η επόμενη εβδομάδα χωρίς κάποια απτή εξέλιξη, τότε θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναγκαστικές αποδεσμεύσεις για να προκύψουν νέες προσθήκες. Πόσο όμως θα προχωρήσουν με τις δικές τους δυνάμεις στον ΠΑΟΚ; Αν δεν έρθουν άμεσα οι Άραβες, τότε πρέπει να αρχίσουν από τώρα να ψάχνουν τον επόμενο.
Όταν έρθει το καλοκαίρι θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος και να ασχοληθεί μόνο με το θέμα του προπονητή και το ρόστερ της νέας ομάδας για να επιστρέψει εκεί που του αξίζει, ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία θα τερματίσει στο φετινό πρωτάθλημα και την ευρωπαϊκή του πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου