Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Χαλαρές στιγμές για Dani Alvez, David Luiz και Thiago Silva


Με το λάπτοπ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό τρία από τα αστέρια της εθνικής Βραζιλίας πριν τον φιλικό αγώνα με τη Σκωτία. Ο λόγος για τους Dani Alvez, David Luiz και Thiago Silva που βρέθηκαν στην αποστολή της «σελεσάο» και μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο. Προκειμένου να περάσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους, σέρφαραν στο ίντερνετ, ενώ παράλληλα τράβηξαν μια αναμνηστική φωτογραφία και την ανέβασαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σερ Άλεξ:«Κάναμε εμφάνιση πρωταθλητή»!

Σερ Άλεξ:«Κάναμε εμφάνιση πρωταθλητή»!
Εμφάνιση πρωταθλήτριας ομάδας, θεωρεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον,  πως έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ματς με τη Γουέστ Χαμ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 και με το τελικό 4-2, έδειξαν την αποφασιστικότητα που απαιτείται για την κατάκτηση του τίτλου.
«Παίξαμε σαν πραγματικοί πρωταθλητές! Δεν χάσαμε την πίστη μας ούτε για ένα λεπτό όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ και συνεχίσαμε να έχουμε αυτοπεποίθηση για θετικό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο Σκωτσέζος προπονητής και συμπλήρωσε: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να πάρεις νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ.
Ο αντίπαλος δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά εμείς έπρεπε να κάνουμε το δικό μας και τουλάχιστον να διατηρήσουμε τη διαφορά στην κορυφή. Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πραγματικά ήταν μια εμφάνιση πρωταθλητή».

Ντεμπούτο για Βέλλιο

Ντεμπούτο για Βέλλιο
Στο ντεμπούτο του Απόστολου Βέλλιου με την φανέλα της Έβερτον τα «ζαχαρωτά» έμειναν στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Άστον Βίλα.
Τη πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Έβερτον για τη Πρέμιερ Λιγκ, έκανε ο Απόστολος Βέλλιος ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Ντιστέν στο 80’ στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.
Μέχρι εκείνο το σημείο οι «χωριάτες» βρισκόντουσαν μπροστά στο σκορ με 2-1, με τον Μπεντ να πετυχαίνει δύο τέρματα (47’, 68’) και να έχει ανατρέψει μόνος του το τέρμα του Όσμαν στο 38’.΄
Με την είσοδο του Έλληνα επιθετικού, η Έβερτον πίεσε ακόμα περισσότερο και τρία λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέινς. Ο Έλληνας επιθετικός στις καθυστερήσεις είχε την ευκαιρία να γίνει ο απόλυτος ήρωας, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε, κόντραρε στον Ρίτσαρντ Νταν και κατέληξε κόρνερ.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπέινς, Χάιτινχα, Γιαγκέλκα, Ντιστέν (80’ Βέλλιος), Νέβιλ, Κόουλμαν (52’ Γκεγιέ), Μπιλιαλέντινοφ, Όσμαν, Μπέκφορντ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Φρίντελ, Γιάνγκ, Νταν, Κόλινς, Γουόλκερ, Ντάουνινγκ, Γιάνγκ, Μακούν, Ρίο Κόκερ, Αγκμπονλαχόρ (90’ Χέσκεϊ), Μπεντ

Δεν παραδίδει τα όπλα ο Λεονάρντο

Δεν παραδίδει τα όπλα ο ΛεονάρντοΜπορεί η Μίλαν να απέκτησε διαφορά πέντε βαθμών από την 'Ιντερ, αλλά στο στρατόπεδο των «νερατζούρι» δεν παραδίδουν τα όπλα.

«Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά πέντε λεπτά μετά την επανέναρξη ο Κίβου αποβλήθηκε και αυτό επηρέασε την δυνατότητά μας να παλέψουμε. Εάν δέχεσαι γκολ από το πρώτο λεπτό τότε τα πλάνα σου αλλάζουν. Δεν κάναμε αρκετά και η Μίλαν τα έκανε δύσκολα για εμάς».

Το κατάλαβε και ο Κασίγιας

Το κατάλαβε και ο ΚασίγιαςΑκόμα και στην Ρεάλ συνειδητοποίησαν ότι το πρωτάθλημα πέταξε. Ο Ίκερ Κασίγιας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Χιχόν τόνισε ότι πλέον στην ομάδα θα πρέπει να ασχολούνται με το Τσάμπιονς Λιγκ.

Άγριο ξύλο στην Αίγυπτο (video)

Άγριο ξύλο στην Αίγυπτο (ph+vd)

Εκατοντάδες οπαδοί της Ζάμαλεκ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για το Champions League Αφρικής και το παιχνίδι αναβλήθηκε.
Για τους «32» του Champions League Αφρικής, η Ζάμαλεκ φιλοξενούσε την Κλαμπ Αφρικέν, στη ρεβάνς της ήττας της με 4-2 στην Αφρική. Η ομάδα της Ζάμαλεκ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, και αφού έκανε το 3-1 της πρόκρισης, το τέρμα της ακυρώθηκε.
Ύστερα από αυτή την απόφαση οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον διαιτητή. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο αγώνας αναβλήθηκε με τη Ζάμαλεκ να αναμένεται να τιμωρηθεί με αποκλεισμό μετά από αυτά τα γεγονότα.

Απέβαλαν τη Βοσνία από όλες τις διοργανώσεις!



H UEFA και η FIFA δεν αστειεύονται όταν δίνουν τελεσίγραφο και το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Αυτό έγινε και στην περίπτωση της Βοσνίας Ερζεγοβίνης η οποία με απόφαση των δύο ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών αποβλήθηκε από κάθε διοργάνωση!

Αιτία είναι η άρνηση των αρχών της χώρας να συμμορφωθούν με τις εντολές των UEFA και FIFA για αλλαγή του καταστατικού της εθνικής ομοσπονδίας της χώρας, το οποίο είχαν καταγγείλει ως «απαράδεκτο» διότι βασίζεται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς με 3 προέδρους να εναλλάσσονται στην κεφαλή της ομοσπονδίας!

Το καταστατικό αυτό της βαλκανικής χώρας είναι ουσιαστικό κατάλοιπό από της εποχές της Γιουγκοσλαβίας αλλά και του διαμελισμού και του εμφυλίου πολέμου καθώς στην προεδρία εναλλάσσονται τρεις πρόεδροι, ένας σερβικής καταγωγής, ένας κροατικής κι ένας μουσουλμάνος!

Αν και οι FIFA και UEFA τονίζουν ότι η τιμωρία θα αρθεί όταν θα υπάρξει συμμόρφωση στις εντολές, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό τι θα απογίνει στο εξής και τι αποφάσεις θα λάβουν οι Βόσνιοι, οι οποίοι αγωνίζονται στο 4ο προκριματικό όμιλο για το Euro 2012…

Βήματα παραμονής για ΑΕΚ - Ίκαρο, βλέπει 4άδα ο Άρης


Tην παραμονή τους στην Α1 μπάσκετ σφράγισαν ΑΕΚ και Ίκαρος Καλλιθέας νικώντας τον Ηρακλή και την Καβάλα αντίστοιχα. Στο μεταξύ, ο Άρης έβαλε πλώρη για την 4αδα και ο ΠΑΟΚ σημείωσε εύκολη νίκη, ενώ την Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

ΑΕΚ - Ηρακλής: 81 - 74

Σημαντικό βήμα παραμονής έκανε η ΑΕΚ επί του Ηρακλή στο κλειστό της Ζωφριάς.  Κορυφαίοι για τους Κιτρινόμαυρους οι Μάκης Νικολαϊδης και Δήμος Ντικούδης με 18 πόντους, την ώρα που ο Τζερόμ Κόλεμαν με 24 πόντους «πάλευε» μόνος του για τον Γηραιό, ο οποίος οδεύει πλέον προς την Α2.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 37-35, 52-56, 81-74

Ίκαρος - Καβάλα: 75 - 67

Σε παραμονή στην Α1 μπορεί να ελπίζει η ομάδα της Καλλιθέας μετά την νίκη της κόντρα στην Καβάλα. Ο Καλαμπόκης έκλεψε την παράσταση με 12 πόντους, ενώ για την Καβάλα ο Γιόροβιτς σκόραρε 23.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 35-45, 57-53, 75-67

Άρης - Μαρούσι: 82 - 71

Άνετη νίκη σημείωσε ο Άρης στο κλειστό του Αγίου Θωμά και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα τετράδας. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους Θεσσαλονικείς οι Χαραλαμπίδης, Μπάβτσιτς και Σλούκας.

Το παιχνίδι ήρθε στα ίσα του περίπου 1 λεπτό πριν την λήξη και η ομάδα του Σούμποτιτς τελείωσε την αναμέτρηση με 20/22 βολές.

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 28-45, 44-60, 71-82

ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός: 66 - 52

Φαβορί για την τρίτη θέση είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, που πάτησε γκάζι στο τελευταίο 10λεπτο με τον Ηλυσιακό ανατρέποντας το μέχρι τότε ντέρμπι.

Με δύο σερί τρίποντα ο Μάρσαλ εκτόξευσε της διαφορά στο +13 και ο Ντόζιερ έκανε το 60-45 στο 34’, ενώ ο Δικέφαλος ξέφυγε ακόμη και με 20 πόντους τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 17-10, 34-31, 50-43, 66-52


Το πρόγραμμα της Κυριακής

Η 23η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο, με τους εξής αγώνες:

Ολυμπιακός - Κολοσσός (12:30, ΣΕΦ)
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (17:00, Νέα Σμύρνη)
Πανελλήνιος - Περιστέρι (17:00, Χαλκιοπούλειο)

Χάος σε γήπεδο του Καΐρου

Χάος σε γήπεδο του Καΐρου

Πετροβόλησε τους ποδοσφαιριστές το εξαγριωμένο πλήθος

Εικόνες χάους εκτυλίχθηκαν σε ποδοσφαιρικό στάδιο στο Κάιρο, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, όταν εξαγριωμένοι οπαδοί όρμησαν στον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μόλις ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε ως οφσάϊντ, τέρμα της γηπεδούχου ομάδας Ζαμαλέκ, στην αναμέτρησή της με την Κλαμπ Αφρικέν, από την Τυνησία.

Οι ποδοσφαιριστές της αιγυπτιακής ομάδας σχημάτισαν ανθρώπινη ασπίδα γύρω από τα μέλη του Τυνησιακού συλλόγου, για να τους προστατέψουν από το εξαγριωμένο πλήθος που τους πετροβολούσε.

Οι οπαδοί, εκτός ελέγχου, προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές στο στάδιο, ενώ από τη μήνη τους δεν γλίτωσαν και οι διαιτητές της αναμέτρησης, που χρειάστηκαν τη συνδρομή των δυνάμεων ασφαλείας για να διαφύγουν σώοι, από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Κλαμπ Αφρικέν είχε νικήσει τη Ζαμαλέκ με 4-2, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα πριν από δύο εβδομάδες στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σάββατο επικράτησε ξανά με σκορ 2-1. Ο αγώνας διεκόπη μετά την εισβολή των οπαδών της γηπεδούχου και το χάος που επικράτησε.

Οι Αιγύπτιοι σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, εξέφρασαν τη λύπη τους για τα επεισόδια και ζήτησαν συγνώμη από τους αντιπάλους τους.

Στις πρόσφατες λαϊκές εξεγέρσεις, κατά των πολυετών αντιδημοκρατικών καθεστώτων και στις δύο χώρες, που εκτυλίχθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, οι δύο λαοί ήρθαν κοντά, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο. 

Και οι δύο απαλλάχθηκαν τελικά από προέδρους, που διατηρούνταν με ανελεύθερα και καταπιεστικά μέτρα στην εξουσία για δεκαετίες. Εν τούτοις φαίνεται πως η βόρειο-αφρικανική αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο παραμένει πάντα πιο ισχυρή.

Διακόπηκε οριστικά αγώνας στη Γερμανία

Διακόπηκε οριστικά αγώνας στη Γερμανία

ΔΕΙΤΕ: Μπουκάλι πέτυχε τον επόπτη στο 88ο λεπτό

Στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Bundesliga μεταξύ St. Paulis και Schalke στο 88ο λεπτό ο διαιτητής διέκοψε οριστικά τον αγώνα μετά από ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο πέτυχε τον επόπτη.

Μέχρι εκείνο το σημείο, η Schalke κέρδιζε 2-0 με γκολ του Raul και Draxler, ενώ αυτή την εβδομάδα θα αποφασιστεί εάν τελικά το ματς θα κατοχυρωθεί σε εκείνη.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν μόνο στη Γερμανία...

Όταν καρφώνουν οι κοντοί

Όταν καρφώνουν οι κοντοί

ΔΕΙΤΕ: Ποιος είπε ότι οι λευκοί δε μπορούν να πηδήξουν;

Τι κι αν είναι μετά βίας 1,80μ. και λευκός; Ο Τζέικομπ Τάκερ είναι ο νέος βασιλιάς των καρφωμάτων στο κολεγιακό μπάσκετ. Κέρδισε το διαγωνισμό στο NCAA και έβαλε τα γυαλιά ακόμη και στον Μπλέικ Γκρίφιν, που κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο στο All Star Game του ΝΒΑ.

Ο νεαρός από το άσημο κολέγιο του Ιλινόις, που είχε φέτος 14,8 πόντους και 7,1 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα, πήρε πολλά δεκάρια για τα εντυπωσιακά του καρφώματα. Αξίζει να σημειωθεί πως για να καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο διαγωνισμό, ανέβασε στο youtube ένα βίντεο με τα κατορθώματά του ζητώντας την ψήφο του κοινού. Το βίντεο αυτό έχουν παρακολουθήσει μέχρι τώρα περίπου 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Εκείνος πάντως θέλει...

Με μεγάλη χαρά θα συνέχιζε την καριέρα του στη Σάλκε ο Ραούλ, όπως τόνισε σε συνέντευξη του σε γερμανική εφημερίδα, αρκεί και η διοίκηση της ομάδας του Ρουρ να επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ο Ισπανός επιθετικός συμπλήρωσε επίσης πως προτίμησε τον σύλλογο της Μπουντεσλίγκα, για να αποδείξει ότι δεν «ξόφλησε» στα 33 του χρόνια: «Νομίζω ότι τους τελευταίους οκτώ μήνες που βρίσκομαι εδώ, έχω δείξει ότι ήρθα να πετύχω κάτι και όχι απλά να τερματίσω την καριέρα μου. Το συμβόλαιό μου λήγει σε ένα χρόνο και αν με θέλουν, θα μπορούσα να καθίσω ένα χρόνο ακόμα».
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, κάθε μέρα ανυπομονώ σαν μικρό παιδί να πάω στην προπόνηση. Θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση, μόνο αν σταματήσει αυτή η όρεξη που έχω για το ποδόσφαιρο».

Ισπανία: Απρόσμενο δώρο στην «Μπάρτσα» από Ρεάλ!


Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται! Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 από την Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:
Σάββατο 02/04
Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν 0-1 
(79' Ντε Λας Κουέβας)
Χετάφε-Βαλένθια 21:00
Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 23:00
Κυριακή 03/04
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Έρκουλες 18:00
Εσπανιόλ-Ρασίνγκ Σανταντέρ  
Λεβάντε-Μάλαγα  
Λα Κορούνια-Μαγιόρκα  
Σεβίλλη-Σαραγόσα 20:00
Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00
Δευτέρα 04/04
Αλμερία-Αθλέτικ Μπιλμπάο 22:00

Γαλλία: Όλο και πιο ψηλά η Λιλ


Στο +7 από την δεύτερη Ρεν βρίσκεται πλέον η Λιλ, μετά και τη νίκη της με 3-1 επί της Καέν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:
 
Σάββατο 02/04
Αρλ-Αβινιό - Μονακό 0-2 
(29' Μουκαντζό, 66' Παρκ Τσου-Γιουνγκ)
Λιλ - Καέν 3-1 
(30' Σεντζού, 61' Αζάρ, 73' Μουσά Σο / 85' Ελ-Αραμπί)
Νανσί - Μπορντό 0-0
Παρί Σ.Ζ. - Λοριάν 0-0
Ρεν - Οσέρ 0-0
Σοσό - Μπρεστ 2-1 
(6' πέν. Μπουντεμπούζ, 92' Ιντέγε Μπράουν / 61' πέν. Γκρουζί)
Τουλούζ - Μονπελιέ 22:00
 
Κυριακή 03/04
Νις - Λιόν 18:00
Σεντ-Ετιέν - Βαλενσιέν
Λανς - Μαρσέιγ 22:00

Η επιστροφή του Αμπιντάλ!(video)

Η επιστροφή του Αμπιντάλ!(video)Δείτε το βίντεο με τις συγκινητικές στιγμές στο «Καμπ Νου», όταν ο Ερίκ Αμπιντάλ επισκέφτηκε την προπόνηση της Μπαρτσελόνα μετά την εγχείρηση στο ήπαρ!
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν το χάνει η Ντόρτμουντ!

Δεν το χάνει η Ντόρτμουντ!Με εκπληκτική εμφάνιση στο τελευταίο ημίωρο, η Ντόρτμουντ συνέτριψε με 4-1 το Ανόβερο και δείχνει να εγκαταλείπει τις... τάσεις αυτοκτονίας! Στο -7 παραμένει η Λεβερκούζεν μετά το 1-0 στην Καϊζερσλάουτερν, δύσκολη νίκη για την Μπάγερν.

Η Λεβερκούζεν, πάντως, δεν δείχνει να παρατάει τις όποιες ελπίδες της για την απίστευτη ανατροπή. Οι «ασπιρίνες» έφτασαν τα δέκα διπλά στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-0 μέσα στην Καϊζερσλάουτερν έπειτα από το γκολ του Σαμ στο 74'. Ήταν παράλληλα η τέταρτη σερί νίκη για τη Λεβερκούζεν, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Η διαφορά παραμένει στο -7, το σημαντικότερο όμως είναι πως η ομάδα του Χάινκες αύξησε την απόσταση από την τρίτη θέση στους ίδιους βαθμούς και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Δύσκολη νίκη για την Μπάγερν επί της ουραγού Γκλάντμπαχ, με τον Ρόμπεν να πετυχαίνει το τελικό 1-0 στο 77'. Οι Βαυαροί πέτυχαν την τρίτη σερί τους νίκη, προσπέρασαν το Ανόβερο στη μάχη για το Champions League, την ώρα που η Γκλάντμπαχ μοιάζει πολύ δύσκολο πλέον να ανατρέψει την κατάσταση και να σωθεί.

Παρότι η προϊστορία έδειχνε φεστιβάλ από γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια, εντούτοις φέτος ο αγώνας της Βέρντερ με τη Στουτγάρδη κύλησε σε... ρηχά νερά. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, όταν ο Χάιναλ στο 13' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Φρινγκς στο 34' ισοφάρισε. Αποτέλεσμα που περισσότερο βολεύει τη Βέρντερ, η οποία -με δεδομένη την ήττα της Ζανκτ Πάουλι από τη Σάλκε (μένει να επικυρωθεί και επίσημα μετά τη διακοπή)- βρίσκεται τώρα στο +5 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει η Μάιντζ εντός έδρας. Η ομάδα του Τούχελ παρέμεινε με μόλις πέντε νίκες στο σπίτι της, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σισέ στο πρώτο λεπτό και η Μάιντζ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74' με τον Αλάγκουι, χωρίς πάντως να πετύχει κάτι περισσότερο. Ισοπαλία και στο Χόφενχαϊμ-Αμβούργο, με το τελικό 0-0 να αφήνει οριστικά εκτός διεκδίκησης της Ευρώπης τους γηπεδούχους και να φρενάρει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν την πέμπτη θέση.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (01/04)
Ζανκτ Πάουλι – Σάλκε διακοπή στο 88', 0-2 (26’ Ραούλ, 66’ Ντράξλερ)

Σάββατο (02/04)
Καϊζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν 0-1 (74' Σαμ)
Βέρντερ - Στουτγκάρδη 1-1 (34' Φρινγκς - 13' Χάιναλ)
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 1-0 (77' Ρόμπεν)
Μάιντζ - Φράιμπουργκ 1-1 (74' Αλάγκουι - 1' Σισέ)
Ντόρτμουντ - Ανόβερο 4-1 (59' αυτ. Χαγκουΐ - 64', 73' Μπάριος, 83' Γκρόσκροϊτς - 57' Αμπντελάουε)
Χοφενχάιμ - Αμβούργο 0-0

Κυριακή (03/04)
Κολωνία - Νυρεμβέργη
Βόλφσμπουργκ - Φρανκφούρτη

Η βαθμολογία (27 αγώνες)

1. Ντόρτμουντ  65
2. Λεβερκούζεν 58
3. Μπάγερν  51
4. Ανόβερο  50
5. Μάιντζ   45
6. Νυρεμβέργη  42 *
7. Αμβούργο   41
8. Φράιμπουργκ  38
9. Χοφενχάιμ  37
10. Σάλκε 33 *
11. Βέρντερ Βρέμης  33
12. Κολωνία 32 *
13. Καϊζερσλάουτερν 31
14. Φρανκφούρτη 31 *
15. Στουτγκάρδη   30
16. Ζανκτ Πάουλι  28 *
17. Βόλφσμπουργκ  27 *
18. Γκλάντμπαχ   23

* Mε παιχνίδι λιγότερο

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


09:30 /EUROSPORT: ΣΝΟΥΚΕΡ: CHINA OPEN Τελικός, Πεκίνο (Ζ)
10:40 /NOVASPORTS 1: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F3 Le Castellet/3η κούρσα (Z)
13.30 /CONN-X TV SPORT1: ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ (Ζ)
14.30 /CONN-X TV SPORT2: ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ (Ζ) 15:30 /NOVASPORTS 1: Αγγλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ (Z)
16.00/CONN-X TV SPORT1: ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΤΣΕ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (Ζ)
16.00/CONN-X TV SPORT3: ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΕΖΕΝΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Ζ)
16.30/CONN-X TV SPORT2: ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΟΝΙΑ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ (Ζ)
17:00 /ΕΤ 1: Basketleague Ο.Π.Α.Π. 2010/2011 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (Ζ)
18:00 /NOVASPORTS 2: TOTAL SUPERLEAGUE Αθλητική εκπομπή (Z)
18.00 /CONN-X TV SPORT3: ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ (Ζ)
18.30/CONN-X TV SPORT2: ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. (Ζ)
19:00 /NOVASPORTS 2: TOTAL SUPERLEAGUE Λεπτό προς Λεπτό 28η αγωνιστική (Z)
19:00 /NOVASPORTS 1: Superleague Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΠΑΟΚ - ΛΑΡΙΣΑ (Ζ)
19:00 /NOVASPORTS 3: Superleague Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΞΑΝΘΗ (Z)
19:00 /NOVASPORTS 4: Superleague Ο.Π.Α.Π. 2010/11 AEK - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ζ)
19:00 /NOVASPORTS 7: Superleague Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ (Ζ)
19:00/NOVASPORTS 5 : Superleague Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Z)
19:00/NET : Superleague Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ (Z)
19:00 /NOVASPORTS 6: Superleague Ο.Π.Α.Π. 2010/11 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζ)
20.00/CONN-X TV SPORT1: ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕΒΙΛΗ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ (Ζ)
21:00 /NOVASPORTS 4: ΤΕΝΙΣ: 'ATP MASTERS 1000' Sony Ericsson Open, Μαϊάμι/Tελικός (Z)
21:00 /NOVASPORTS 2: TOTAL SUPERLEAGUE Αθλητική εκπομπή (Z)
21:40/ΣΚΑΪ: ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ
21.45/CONN-X TV SPORT3: ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Ζ)
22.00/CONN-X TV SPORT2: ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζ)
22:00 /EUROSPORT: ΚΕΡΛΙΝΓΚ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΔΡΩΝ Round Robin: Καναδάς - Γερμανία (Ζ)
22:00 /NOVASPORTS 1: Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ΛΑΝΣ - ΜΑΡΣΕΪΓ (Z)
23:00/ΝΕΤ: Αθλητική Κυριακή
00:00 /NOVASPORTS 2: ΜΠΑΛΑ D'AIR Αθλητική εκπομπή (Z)
00:15 /NOVASPORTS 3: Αργεντίνικο πρωτάθλημα Clausura ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (Ζ)

Ο Ρούνεϊ την οδηγεί στον τίτλο!

Ο Ρούνεϊ την οδηγεί στον τίτλο!Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέτυχε τρία γκολ, έδωσε στη Γιουνάιτεντ τη νίκη με 4-2 επί της Γουέστ Χαμ και την οδηγεί στον τίτλο, καθώς η Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με τη Μπλάκμπερν, ενώ η Στόουκ έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα τίτλου της Τσέλσι (1-1)!

Η Γουέστ Χαμ είχε να σκοράρει απέναντι στη Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ εννέα ολόκληρες ώρες, όμως μόλις στο 11' της αναμέτρησης ο Κόουλ έκανε την προσπάθεια μέσα στην περιοχή, πήγε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Εβρά, ο οποίος την ακούμπησε με το χέρι και ο Μέισον έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Νομπλ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κούστσακ για το 1-0. Στο 25' ο Βίντιτς ανέτρεψε τον Κόουλ, σε μια δύσκολη φάση όπου φαίνεται το μαρκάρισμα να γίνεται ελάχιστα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Νομπλ ήταν και πάλι ο εκτελεστής, νίκησε για δεύτερη φορά τον Πολωνό γκολκίπερ και έκανε το 2-0, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι παίκτες της Γιουνάιτεντ βρίσκονταν εκτός τόπου και χρόνου και δημιούργησαν μόλις μία καλή ευκαιρία σε σουτ του Παρκ στο 29', το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Γκριν. Στο δεύτερο μέρος είδαμε μία ανατροπή... αλά Μπλάκπουλ για την ομάδα του Φέργκιουσον. Η Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ» και εν τέλει έφυγε με νίκη 3-2...

Αυτή τη φορά η μόνη διαφορά ήταν το σκορ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν τέσσερα τέρματα απέναντι στην ομάδα του Γκραντ, η οποία στην επανάληψη έδειξε κακό πρόσωπο και δεν μπόρεσε να κοντράρει τους πρωτοπόρους. Με τον Ρούνεϊ να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό χατ τρικ και να φτάνει τα δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά στο 65' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Άγγλου επιθετικού, ενώ στο 73' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφαρίζοντας με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 79' ο Φάμπιο έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Άπσον και ο Μέισον έδειξε το σημείο του πέναλτι για τρίτη φορά στο παιχνίδι. Ο Ρούνεϊ δεν αστόχησε και έβαλε την ομάδα του για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε το τελικό 4-2 από κοντά στο 84', με τη Γιουνάιτεντ να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας στην κορυφή από του διώκτες της.

Ξεχνάει το πρωτάθλημα η Τσέλσι...

Εκπληκτικό παιχνίδι στο «Μπριτάνια», όπου η Τσέλσι... πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Στόουκ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8' με εξαιρετική προσπάθεια του Γουόλτερς. Οι παίκτες του κάρλομ Αντσελότι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια, η κατοχή της μπάλας άγγιξε ακόμη και το 80% για την Τσέλσι, όμως η υπεροχή αποδείχθηκε ανούσια, καθώς οι Λονδρέζοι δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Μπέγκοβιτς. Με τον Τόρες στον πάγκο και τον Ντρογμπά να μην έχει κάνει ούτε ένα έυστοχο σουτ από την στιγμή της μεταγραφής του Ισπανού, τα πράγματα δεν έμοιαζαν ιδανικά... Τελικά ο Ιβοριανός έσπασε την γκίνια στο 33', όταν με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Βόσνιο γκολκίπερ έπειτα από σέντρα του Ανελκά και έκανε το 1-1. Η Τσέλσι συνέχιζε να πιέζει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Η επανάληψη επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις και τέσσερα δοκάρια (!) για τις δύο ομάδες. Ο Ντρογκμπά στο 50' είχε το πρώτο, ενώ το παιχνίδι άνοιξε στη συνέχεια, με τη Στόουκ να έχει την πρωτοβουλία και δύο δοκάρια μέσα σε 2' με τους Γουίλσον και Χουτ! Οι παίκτες του Πιούλις πίεσαν ακόμη περισσότερο μετά το 70' και έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να... ξυπνούν στο τελευταίο δεκάλεπτο και να έχουν νέο δοκάρι και πάλι με τον Ντρογκμπά στο 81'! Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

«Κόλλησε» ξανά η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ με τον Φάμπρεγκας στον πάγκο, όμως τους Σονγκ, Γουόλκοτ και Φαν Πέρσι στην ενδεκάδα, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Γουόλκοτ να είναι... κίνδυνος θάνατος για την άμυνα των φιλοξενούμενων. Από τη στιγμή, όμως, που οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ δεν μπρούσαν να ανοίξουν το σκορ, οι παίκτες της Μπλάκμπερν άρχισαν να βγαίνουν από το «καβούκι» τους και να απειλούν στην αντεπίθεση κυρίως με τον Χόιλετ. Με τους αμυντικούς των «κανονιέρηδων» να μη μπορούν να απομακρύνουν τα μακρινά βολέ του Ρόμπινσον, οι «ρόβερς» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 45', όταν ο Αλμούνια έκανε τραγική έξοδο, όμως στάθηκε τυχερός, καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ από την κεφαλιά του Ενζονζί.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να σκοράρουν, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 76', με τον Ενζονζί να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα, και την Μπλάκμπερν να διατηρεί για πρώτη φορά φέτος το μηδέν εκτός έδρας... Η Άρσεναλ πέταξε δύο βαθμούς, έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο «χ» και πλέον βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τη Γιουνάιτεντ, έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Με μοιραίο τον Κυργιάκο

Ο Ρόι Χόντγκσον αντιμετώπισε για πρώτη φορά τη Λίβερπουλ από τη στιγμή που απολύθηκε, καθώς η Γουέστ Μπρομ υποδέχθηκε τους «κόκκινους». Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς, καθώς μόλις στο 8' ο Τζόνσον αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Σωτήρης Κυργιάκος. Στο 25' αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και ο Άγκερ, με τον Γουίλσον να περνάει στο παιχνίδι. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 50' με τον Σκρτελ, όμως στο 62' ο Κυργιάκος ανέτρεψε τον Οντεμβιγκί εντός περιοχής και ο Μπραντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα από την άσπρη βούλα. Η Γουέστ Μπρομ έφτασε στην ανατροπή στο 89', όταν έπειτα από λάθος του Κυργιάκου ο Ρέινα ανέτρεψε και πάλι τον Οντεμβιγκί και ο διαιτητής υπέδειξε και πάλι το σημείο του πέναλτι. Το... ντεζαβού ολοκληρώθηκε με τον Μπραντ και νικάει και πάλι τον Ισπανό γκολκίπερ.

Σε... ρηχά νερά Γουίγκαν και Τότεναμ

Κακό το παιχνίδι στο «DW», όπου η Γουίγκαν υποδέχθηκε την Τότεναμ. Ο Χάρι Ρέντναπ στερήθηκε των υπηρεσιών των Μπέιλ και Γκαλάς, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν ελάχιστα την εστία του Αλ Χάμπσι. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους χωρίς τον Ρονταγέγκα δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Γκόμες και το 0-0 κρίνεται δίκαιο.

Ντεμπούτο Βέλλιου, συνεχίζονται τα προβλήματα της Βίλα!

Ο Απόστος Βέλλιος έκανε το ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Έβερτον στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα. Ο Όσμαν έδωσε το προβάδισμα στα «ζαχαρωτά» στο 38', με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη. Ο Ντάρεν Μπεντ πέτυχε δύο τέρματα στο 47' και στο 68' και έβαλε την ομάδα του Ουγιέ, που καίγεται για βαθμούς, για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση στη συνέχεια και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Μπέινς στο 83' και ενώ ο Έλληνας είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Ντιστέν στο 80'.

Ζωντανή η Μπέρμιγχαμ!

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Μπέρμιγχαν στη μάχη που δίνει για σωτηρία, επικρατώντας της Μπόλτον με 2-1. Ο Κέβιν Φίλιπς μόλις στο 4' απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι όσο και να περάσουν τα χρόνια η τέχνη δεν ξεχνιέται και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι ήλεγχαν το ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο 59' ο Γκάρντνερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Άλεξ ΜακΛίς, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Ελμάντερ στο 71'.

Εύκολα η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ εμαφνίστηκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» απέναντι στους Γουλβς και τα κατάφερε σχετικά εύκολα. Με τον 19χρονο Σέιν Φέργκιουσον να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ παίρνοντας τη θέση του Χοσέ Ενρίκε, οι «καρακάξες» άνοιξαν το σκορ στο 22' με τον Νόλαν, ενώ με το το τέλος του ημιχρόνου ο Αμεόμπι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλοί και στο 50' ο Λόβενκραντς έκανε και το 3-0 για να τελειώσει πρόωρα το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του ΜακΚάρθι ήταν να μειώσουν στο 58' με τον Έμπανς-Μπλέικ, όμως ο Γκουτιέρες στις καθυστερήσεις ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο τελικό 4-1.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Σάββατο (02/04)

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γ. 2-4
(11', 25' Νομπλ – 65', 73', 79' πέν. Ρούνεϊ, 84' Ερνάντες)

Μπέρμιγχαμ – Μπόλτον 2-1
(4' Φίλιπς, 59' Γκάρντνερ - 71' Ελμάντερ)

Έβερτον – Άστον Βίλα 2-2
(38' Όσμαν, 83' πεν. Μπέινς - 47', 68' Μπεντ)

Νιούκαστλ – Γουλβς 4-1
(22' Νόλαν, 45' Αμεόμπι, 50' Λόβενκραντς, 90+2' Γκουτιέρες - 58' Έμπανς-Μπλέικ)

Στόουκ – Τσέλσι 1-1
(8' Γουόλτερς - 33' Ντρογκμπά)

Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ 2-1
(62' πεν., 89' πεν. Μπραντ - 50' Σκρτελ)

Γουίγκαν – Τότεναμ 0-0

Άρσεναλ – Μπλάκμπερν 0-0

Κυριακή (03/04)

Φούλαμ – Μπλάκπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (18:00)

Η βαθμολογία
(σε 31 παιχνίδια)

1. Μάντσεστερ Γ.   66
2. Άρσεναλ   59 -30 αγ.
3. Τσέλσι   55 -30 αγ.
4. Μάντσεστερ Σίτι   53 -30 αγ.
5. Τότεναμ   50 -30 αγ.
6. Λίβερπουλ   45
7. Έβερτον   41
8. Μπόλτον   40
9. Νιούκαστλ   39
10. Στόουκ   38
11. Σάντερλαντ   38 -30 αγ.
12. Γουέστ Μπρομ   36
13. Φούλαμ   35 -30 αγ.
14. Μπέρμιγχαμ   34 -30 αγ.
15. Μπλάκμπερν   34
16. Άστον Βίλα   34
17. Μπλάκπουλ  33 -30 αγ.
18. Γουέστ Χαμ   32
19. Γουλβς   32
20. Γουίγκαν   31

Επόμενη αγωνιστική

Γουλβς – Έβερτον
Μπλάκμπερν – Μπέρμιγχαμ
Μπόλτον – Γουέστ Χαμ
Τσέλσι – Γουίγκαν
Μάντσεστερ Γ. - Φούλαμ
Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ
Μπλάκπουλ – Άρσεναλ
Άστον Βίλα – Νιούκαστλ
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι