Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

«Ψάχνεται» για Ισπανία ο Λέτο

«Ψάχνεται» για Ισπανία ο ΛέτοΜία από τις περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να φέρουν χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού, είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, που βρίσκεται στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων με τις οποίες μιλάει ο μάνατζερ του.
Ο Αργεντινός που πέρυσι έφτασε κοντά στην Μπενφίκα, ενδιαφέρει ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας με τις οποίες μάλιστα ο μάνατζερ του έχει ανοικτή επικοινωνία.
Μπορεί βέβαια ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, να είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο πώλησης του Λέτο, αυτό όμως δεν θα γίνει με κάποιο ποσό μικρότερο από αυτό που αποκτήθηκε.
Ο Αργεντίνος κόστισε στον Παναθηναϊκό 4,5 εκατομμύρια ευρώ, όταν αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ και για αυτό για να παραχωρηθεί θα πρέπει να υπάρξει προσφορά που θα αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου