Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Υποχρέωση η νίκη

Υποχρέωση η νίκηΧωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και με τους Νασούτι, Γιάχιτς να συμπεριλαμβάνονται τελικά στην αποστολή, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν σε αυτή είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Ματέος, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Μίτσελ, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

Εκτός, πέραν των τιμωρημένων ή των τραυματισμών, έμεινε και ο Λεονάρντο, που είναι φανερό ότι δεν υπολογίζεται από τον Χιμένεθ, αλλά και ο Μπαχά, που είχε ένα μικροτραυματισμό και κρίθηκε ως ανέτοιμος.

Μόνο νίκη!
Το κλίμα στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν είναι καλό μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν με τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και το άγχος ως την τελευταία στιγμή για την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Ολα αυτά κάνουν κάτι παραπάνω από απαραίτητο το να νικήσει η ομάδα τον Ατρόμητο, όχι γιατί με το τρίποντο θα βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά επειδή δε θα γίνει τουλάχιστον χειρότερη...

Το γεγονός ότι ο Χιμένεθ δεν έκανε κάθε μέρα δοκιμές στις προπονήσεις κάνουν δύσκολα τα πράγματα σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις για την 11άδα αλλά προβάδισμα, από όσα τουλάχιστον έδειξε ο Ισπανός, έχουν οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ματέος, Νασούτι, Ντιόπ, Μίτσελ, Μάκος, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο, εκτός κι αν προτιμηθεί ο Γκερέιρο για το αρχικό σχήμα, οπότε θα μείνει στον πάγκο ένας εκ των Λυμπερόπουλου ή Μπλάνκο.

Βαρύ κλίμα στις εξέδρες
Σε ό,τι αφορά την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, οι προβλέψεις μόνο αισιόδοξες δεν είναι... Πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί και το συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οποίο δεν συμμετέχει η ORIGINAL, ενώ αμέσως μετά όσοι είναι εκεί θα πάνε στο Στάδιο και λογικά θα εκφράσουν και κατά τη διάρκεια του ματς τα συναισθήματα τους για τους μετόχους και τη διοίκηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου