Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Την... ξεΠΑΤΟσε! (vids)

Την... ξεΠΑΤΟσε! (vids)Με τον Πάτο να σκοράρει δις (1,62') και να κερδίζει την αποβολή του Κίβου, αλλά και τον Κασάνο να βρίσκει δίχτυα (90' πεν), η Μίλαν νίκησε 3-0 την Ιντερ και πήγε στο +5!

Το ντέρμπι στο «Σαν Σίρο», στο οποίο κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Λεονάρντο που άκουσε και... διάβασε πολλά στα πανό, άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Ροσονέρι, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Πάτο εκμεταλλεύτηκε την απομάκρυνση του Σέζαρ μετά την προσπάθεια του Ρομπίνιο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνέχισε να πιέζει και στο 9' θα έπρεπε να πάρει πέναλτι για χέρι του Μαϊκόν, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι.

Οι Ροσονέρι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με τους Γκατούζο, Μπόατενγκ να κάνουν πολλή δουλειά στο χώρο του κέντρου ήλεγχαν την κατάσταση ενώ απειλούσαν συχνά στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Πάτο και Ρομπίνιο. Η Ιντερ, στον αντίποδα, είχε τον Σνάιντερ μπλοκαρισμένο και έτσι δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να αναπτυχθεί με ορθόδοξο τρόπο. Οι Νερατζούρι σώθηκαν στο 37' από το δοκάρι σε μακρινό σουτ του Φαν Μπόμελ που κόντραρε και άφησε άγαλμα τον Σέζαρ, αλλά αμέσως μετά είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη σε δύο μεγάλες ευκαιρίες του Ετό.

Στη μία ο Αμπιάτι απέκρουσε και είναι δύσκολο να πει κάποιος με σιγουριά αν η μπάλα είχε περάσει όλη ή όχι τη γραμμή, ενώ στη δεύτερη, στο 43', ο Καμερουνέζος έχασε ένα γκολ που δε χάνεται, πλασάροντας άστοχα κι ενώ ήταν... κατάφατσα με τον Αμπιάτι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51' ο Αλέγκρι αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Γκατούζο με τον Φλαμινί και τρία λεπτά μετά η Μίλαν πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Κίβου, σε μια φάση με τον Πάτο που έφευγε μόνος του για το δεύτερο γκολ. Ο Ρουμάνος δε βρήκε τον Βραζιλιάνο με τα χέρια αλλά προφανώς με τα πόδια και αν είναι... περίεργη η φάση, από τη στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε φάουλ δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγάλει και κόκκινη κάρτα.

Κάπου εκεί το ματς έγειρε για τα καλά προς την πλευρά των Ροσονέρι και στο 62' ο Πάτο το καθάρισε, κάνοντας το 2-0 με κοντινή κεφαλιά μετά από γύρισμα του Αμπάτε. Ο Λεονάρντο έκανε αλλαγές αλλά η κατάσταση... δεν άλλαζε, η Μίλαν είχε τον απόλυτο έλεγχο και τρομερή αυτοπεποίθηση, η Ιντερ από την πλευρά της έδειχνε να τα παρατάει και αφού πρώτα ο Ρομπίνιο έχασε τρία τετ α τετ, ήρθε και το 3-0 για τους Ροσονέρι από τον Κασάνο, που είχε περάσει ως αλλαγή.

Στο 89' κέρδισε πέναλτι από τον Ζανέτι, το εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-0, έβγαλε τη φανέλα στον πανηγυρισμό για να δει κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά μετά... είδε και δεύτερη για φάουλ στον Κόρντομπα, με συνέπεια να αποβληθεί. Μικρό το κακό για την Μίλαν -που επιβεβαίωσε ότι είναι ακλόνητο φαβορί για το Scudetto- καθώς έληξε η ποινή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (2/4)
Μπρέσια-Μπολόνια 3-1 (4' Χετεμάι, 9' Ζομπόλι, 66' πεν. Καράτσιολο-30' Ντι Βάιο)
Μίλαν-Ιντερ 3-0 (1',62' Πάτο, 90' πεν. Κασάνο)
Κυριακή (3/4)
Νάπολι-Λάτσιο
Κατάνια-Παλέρμο
Τσεζένα-Φιορεντίνα
Κιέβο-Σαμπντόρια
Τζένοα-Κάλιαρι
Λέτσε-Ουντινέζε
Πάρμα-Μπάρι
Ρόμα-Γιουβέντους

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (30 αγωνιστικές)
  1. Μίλαν 65*
  2. Ιντερ 60*
  3. Νάπολι 59
  4. Ουντινέζε 56
  5. Λάτσιο 54
  6. Ρόμα 50
  7. Γιουβέντους 45
  8. Παλέρμο 43
  9. Φιορεντίνα 41
10. Μπολόνια 40*
11. Κάλιαρι 39
12. Τζένοα 39
13. Κιέβο 35
14. Πάρμα 32
15. Κατάνια 32
16. Σαμπντόρια 31
17. Μπρέσια 29*
18. Τσεζένα 29
19. Λέτσε 28
20. Μπάρι 17

* Οι Μίλαν, Ιντερ, Μπολόνια και Μπρέσια έχουν ένα ματς περισσότερο.
Μοιράσου το:

Σχετικά video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου