Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ασταμάτητη η Λιλ!

Ασταμάτητη η Λιλ!Η Λιλ επικράτησε εύκολα της Καέν και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο! «Κόλλησαν» Ρεν και Παρί απέναντι σε Οσέρ και Λοριάν αντίστοιχα, καθώς αμφότερα τα παχινίδι έληξαν 0-0.

Η Λιλ ήταν για ακόμη μία φορά καταιγιστική στο «Μετροπόλ» και έφτασε άνετα στη νίκη επί της Καέν με 3-1, αν και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι γηπεδούχοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο9 μέρος με τους Ζερβίνιο και Σόου σε μεγάλα κέφια. Κατάφεραν να προηγηθούν στο 29' με κεφαλιά του Σεντζού και ενώ νωρίτερα είχαν κερδίσει πέναλτι, με τον Μποσμέλ να νικάει τον Καμπάγ στο 26'. Στη συνέχεια ο Σόου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γάλλου τερματοφύλακα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν την εστία του Λαντρό όλες κι όλες δύο φορές... Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι «λιλουά» έκαναν το 2-0 με τον Αζάρ στο 61' και το 3-0 με τον Σόου στο 73'. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Γκαρσία έριξε ρυθμό και επέτρεψε στους «Καενέ» να μειώσουν στο 85' και να χάσουν και άλλες ευκαιρίες. Το τελικό αποτέλεσμα φέρνει τη Λιλ ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της Λιγκ 1!

«Κολλημένες» Ρεν και Παρί

Η Ρεν δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Οσέρ, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται κλειστά στο «Ρου Ντε Λοριάν», με τους «ρενέ» να χάνουν έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Αντονετί έδειξε για ακόμη μία φορά ότι το αδύναμο σημείο της είναι η επίθεση και ελλείψη του Μοντάνιο που ήταν τιμωρημένος, δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Από την άλλη πλευρά οι «οσερουά» αγωνίστηκαν χωρίς τους Γέλεν και Λε Ταγιέ και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Ο κορυφαίος των γηπεδούχων Ζιουλί επιχείρησε το μακρινό σουτ, όμως ο Οντάρ με εξαιρετική επέμβαση και τη βοήθεια του δοκαριού του έβγαλε σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ισορροπούσαν το παιχνίδι και απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις με τον Γκαμέιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο εκείνοι που έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι ήταν οι «βακαλάοι», με τους Αμαλφιτάνο και Γκαμέιρο να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, που από την πλευρά τους δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Οντάρ, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.

Πέρασε από την Τουλούζ η Μονπελιέ

Καλό το παιχνίδι στο «Μουνισιπάλ», όπου η Τουλούζ υποδέχθηκε τη Μονπελιέ με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές φάσεις και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν τελικά με τη νίκη 1-0. Στο πρώτο μέρος υπήρχαν μόνο οι «βιολέ» στο γήπεδο, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ. Πότε ο Ζουρντρέν, πότε η αστοχία των παικτών του Καζανοβά διατήρησαν το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ζιράρ αποφάσισαν να... παίξουν και επίθεση και έφτασαν στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 74' με την «χρυσή» αλλαγή του τεχνικού των «μονπελιερέ» Σουλεϊμάν Καμαρά, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι 3' νωρίτερα! Ο Ζιρού βρέθηκε αριστερά, γύρισε ωραία τη μπάλα στην περιοχή του Βαλβέρδε και ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο δεύτερο γκολ, καθώς έβρισκαν πολλούς ανοιχτούς διαδρόμους. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, όμως δύσκολα η Μονπελιέ θα προλάβει κάποια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια πολύ σημαντική νίκη πήρε η Μονακό εκτός έδρας επί της Αρλ. Με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες μόλις στο 2' δεν είχαν και πολλές ελπίδες απέναντι στους Μοναγάσκους, οι οποίοι πάντως δεν ικανοποίησαν ούτε αυτή τη φορά. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα των Μουκαντζό στο 30' και Παρκ στο 66'. Νανσί και Μπορντό έμειναν στο μηδέν, ενώ η Σοσό με τέρμα του Ιντέγ στο 1' των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπρεστ με 2-1. Ο Μπουντεμπούζ είχε ανοίξει το σκορ για τα «λιονταράκια» στο 7', ενώ ο Γκρουζί είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 61', αμφότεροι με εκτελέσεις πέναλτι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Σάββατο (02/04)

Αρλ - Μονακό 0-2
(30' Μουκαντζό, 66' Παρκ)

Λιλ - Καέν 3-1
(29' Σεντζού, 61' Αζάρ, 73' Σόου - 85' Ελ Αραμπί)

Νανσί - Μπορντό 0-0

Παρί - Λοριάν 0-0

Ρεν - Οσέρ 0-0

Σοσό - Μπρεστ 2-1
(7' πεν. Μπουντεμπούζ, 90+1' Ιντεγέ - 61' πεν. Γκρουζί)

Τουλούζ - Μονπελιέ 0-1
(74' Καμαρά)

Κυριακή (03/04)

Νις - Λιόν (18:00)
Σεντ Ετιέν - Βαλενσιέν
Λανς - Μαρσέιγ (22:00)

Η βαθμολογία

1. Λιλ   58
2. Μαρσέιγ   51*
3. Ρεν   51
4. Λιόν   49*
5. Παρί   46
6. Μονπελιέ   42
7. Μπορντό   39
8. Σεντ Ετιέν   39*
9. Λοριάν   39
10. Σοσό   38
11. Τουλούζ   37
12. Νανσί   36
13. Μπρεστ   35
14. Καέν   35
15. Νις   34*
16. Βαλενσιέν   33*
17. Οσέρ   33
18. Μονακό   32
19. Λανς   28*
20. Αρλ   12

* Με παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική

Οσέρ - Σεντ Ετιέν
Μπορντό - Αρλ
Καέν - Παρί
Λοριάν - Σοσό
Μονακό - Λιλ
Βαλενσιέν - Νανσί
Μπρεστ - Ρεν
Μαρσέιγ - Τουλούζ
Μονπελιέ - Νις
Λιόν - Λανς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου