Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δεν το χάνει η Ντόρτμουντ!

Δεν το χάνει η Ντόρτμουντ!Με εκπληκτική εμφάνιση στο τελευταίο ημίωρο, η Ντόρτμουντ συνέτριψε με 4-1 το Ανόβερο και δείχνει να εγκαταλείπει τις... τάσεις αυτοκτονίας! Στο -7 παραμένει η Λεβερκούζεν μετά το 1-0 στην Καϊζερσλάουτερν, δύσκολη νίκη για την Μπάγερν.

Η Λεβερκούζεν, πάντως, δεν δείχνει να παρατάει τις όποιες ελπίδες της για την απίστευτη ανατροπή. Οι «ασπιρίνες» έφτασαν τα δέκα διπλά στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-0 μέσα στην Καϊζερσλάουτερν έπειτα από το γκολ του Σαμ στο 74'. Ήταν παράλληλα η τέταρτη σερί νίκη για τη Λεβερκούζεν, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Η διαφορά παραμένει στο -7, το σημαντικότερο όμως είναι πως η ομάδα του Χάινκες αύξησε την απόσταση από την τρίτη θέση στους ίδιους βαθμούς και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Δύσκολη νίκη για την Μπάγερν επί της ουραγού Γκλάντμπαχ, με τον Ρόμπεν να πετυχαίνει το τελικό 1-0 στο 77'. Οι Βαυαροί πέτυχαν την τρίτη σερί τους νίκη, προσπέρασαν το Ανόβερο στη μάχη για το Champions League, την ώρα που η Γκλάντμπαχ μοιάζει πολύ δύσκολο πλέον να ανατρέψει την κατάσταση και να σωθεί.

Παρότι η προϊστορία έδειχνε φεστιβάλ από γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια, εντούτοις φέτος ο αγώνας της Βέρντερ με τη Στουτγάρδη κύλησε σε... ρηχά νερά. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, όταν ο Χάιναλ στο 13' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Φρινγκς στο 34' ισοφάρισε. Αποτέλεσμα που περισσότερο βολεύει τη Βέρντερ, η οποία -με δεδομένη την ήττα της Ζανκτ Πάουλι από τη Σάλκε (μένει να επικυρωθεί και επίσημα μετά τη διακοπή)- βρίσκεται τώρα στο +5 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει η Μάιντζ εντός έδρας. Η ομάδα του Τούχελ παρέμεινε με μόλις πέντε νίκες στο σπίτι της, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σισέ στο πρώτο λεπτό και η Μάιντζ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74' με τον Αλάγκουι, χωρίς πάντως να πετύχει κάτι περισσότερο. Ισοπαλία και στο Χόφενχαϊμ-Αμβούργο, με το τελικό 0-0 να αφήνει οριστικά εκτός διεκδίκησης της Ευρώπης τους γηπεδούχους και να φρενάρει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν την πέμπτη θέση.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (01/04)
Ζανκτ Πάουλι – Σάλκε διακοπή στο 88', 0-2 (26’ Ραούλ, 66’ Ντράξλερ)

Σάββατο (02/04)
Καϊζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν 0-1 (74' Σαμ)
Βέρντερ - Στουτγκάρδη 1-1 (34' Φρινγκς - 13' Χάιναλ)
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 1-0 (77' Ρόμπεν)
Μάιντζ - Φράιμπουργκ 1-1 (74' Αλάγκουι - 1' Σισέ)
Ντόρτμουντ - Ανόβερο 4-1 (59' αυτ. Χαγκουΐ - 64', 73' Μπάριος, 83' Γκρόσκροϊτς - 57' Αμπντελάουε)
Χοφενχάιμ - Αμβούργο 0-0

Κυριακή (03/04)
Κολωνία - Νυρεμβέργη
Βόλφσμπουργκ - Φρανκφούρτη

Η βαθμολογία (27 αγώνες)

1. Ντόρτμουντ  65
2. Λεβερκούζεν 58
3. Μπάγερν  51
4. Ανόβερο  50
5. Μάιντζ   45
6. Νυρεμβέργη  42 *
7. Αμβούργο   41
8. Φράιμπουργκ  38
9. Χοφενχάιμ  37
10. Σάλκε 33 *
11. Βέρντερ Βρέμης  33
12. Κολωνία 32 *
13. Καϊζερσλάουτερν 31
14. Φρανκφούρτη 31 *
15. Στουτγκάρδη   30
16. Ζανκτ Πάουλι  28 *
17. Βόλφσμπουργκ  27 *
18. Γκλάντμπαχ   23

* Mε παιχνίδι λιγότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου