Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο Ρούνεϊ την οδηγεί στον τίτλο!

Ο Ρούνεϊ την οδηγεί στον τίτλο!Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέτυχε τρία γκολ, έδωσε στη Γιουνάιτεντ τη νίκη με 4-2 επί της Γουέστ Χαμ και την οδηγεί στον τίτλο, καθώς η Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με τη Μπλάκμπερν, ενώ η Στόουκ έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα τίτλου της Τσέλσι (1-1)!

Η Γουέστ Χαμ είχε να σκοράρει απέναντι στη Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ εννέα ολόκληρες ώρες, όμως μόλις στο 11' της αναμέτρησης ο Κόουλ έκανε την προσπάθεια μέσα στην περιοχή, πήγε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Εβρά, ο οποίος την ακούμπησε με το χέρι και ο Μέισον έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Νομπλ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κούστσακ για το 1-0. Στο 25' ο Βίντιτς ανέτρεψε τον Κόουλ, σε μια δύσκολη φάση όπου φαίνεται το μαρκάρισμα να γίνεται ελάχιστα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Νομπλ ήταν και πάλι ο εκτελεστής, νίκησε για δεύτερη φορά τον Πολωνό γκολκίπερ και έκανε το 2-0, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι παίκτες της Γιουνάιτεντ βρίσκονταν εκτός τόπου και χρόνου και δημιούργησαν μόλις μία καλή ευκαιρία σε σουτ του Παρκ στο 29', το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Γκριν. Στο δεύτερο μέρος είδαμε μία ανατροπή... αλά Μπλάκπουλ για την ομάδα του Φέργκιουσον. Η Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ» και εν τέλει έφυγε με νίκη 3-2...

Αυτή τη φορά η μόνη διαφορά ήταν το σκορ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν τέσσερα τέρματα απέναντι στην ομάδα του Γκραντ, η οποία στην επανάληψη έδειξε κακό πρόσωπο και δεν μπόρεσε να κοντράρει τους πρωτοπόρους. Με τον Ρούνεϊ να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό χατ τρικ και να φτάνει τα δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά στο 65' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Άγγλου επιθετικού, ενώ στο 73' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφαρίζοντας με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 79' ο Φάμπιο έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Άπσον και ο Μέισον έδειξε το σημείο του πέναλτι για τρίτη φορά στο παιχνίδι. Ο Ρούνεϊ δεν αστόχησε και έβαλε την ομάδα του για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε το τελικό 4-2 από κοντά στο 84', με τη Γιουνάιτεντ να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας στην κορυφή από του διώκτες της.

Ξεχνάει το πρωτάθλημα η Τσέλσι...

Εκπληκτικό παιχνίδι στο «Μπριτάνια», όπου η Τσέλσι... πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Στόουκ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8' με εξαιρετική προσπάθεια του Γουόλτερς. Οι παίκτες του κάρλομ Αντσελότι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια, η κατοχή της μπάλας άγγιξε ακόμη και το 80% για την Τσέλσι, όμως η υπεροχή αποδείχθηκε ανούσια, καθώς οι Λονδρέζοι δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Μπέγκοβιτς. Με τον Τόρες στον πάγκο και τον Ντρογμπά να μην έχει κάνει ούτε ένα έυστοχο σουτ από την στιγμή της μεταγραφής του Ισπανού, τα πράγματα δεν έμοιαζαν ιδανικά... Τελικά ο Ιβοριανός έσπασε την γκίνια στο 33', όταν με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Βόσνιο γκολκίπερ έπειτα από σέντρα του Ανελκά και έκανε το 1-1. Η Τσέλσι συνέχιζε να πιέζει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Η επανάληψη επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις και τέσσερα δοκάρια (!) για τις δύο ομάδες. Ο Ντρογκμπά στο 50' είχε το πρώτο, ενώ το παιχνίδι άνοιξε στη συνέχεια, με τη Στόουκ να έχει την πρωτοβουλία και δύο δοκάρια μέσα σε 2' με τους Γουίλσον και Χουτ! Οι παίκτες του Πιούλις πίεσαν ακόμη περισσότερο μετά το 70' και έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να... ξυπνούν στο τελευταίο δεκάλεπτο και να έχουν νέο δοκάρι και πάλι με τον Ντρογκμπά στο 81'! Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

«Κόλλησε» ξανά η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ με τον Φάμπρεγκας στον πάγκο, όμως τους Σονγκ, Γουόλκοτ και Φαν Πέρσι στην ενδεκάδα, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Γουόλκοτ να είναι... κίνδυνος θάνατος για την άμυνα των φιλοξενούμενων. Από τη στιγμή, όμως, που οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ δεν μπρούσαν να ανοίξουν το σκορ, οι παίκτες της Μπλάκμπερν άρχισαν να βγαίνουν από το «καβούκι» τους και να απειλούν στην αντεπίθεση κυρίως με τον Χόιλετ. Με τους αμυντικούς των «κανονιέρηδων» να μη μπορούν να απομακρύνουν τα μακρινά βολέ του Ρόμπινσον, οι «ρόβερς» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 45', όταν ο Αλμούνια έκανε τραγική έξοδο, όμως στάθηκε τυχερός, καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ από την κεφαλιά του Ενζονζί.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να σκοράρουν, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 76', με τον Ενζονζί να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα, και την Μπλάκμπερν να διατηρεί για πρώτη φορά φέτος το μηδέν εκτός έδρας... Η Άρσεναλ πέταξε δύο βαθμούς, έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο «χ» και πλέον βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τη Γιουνάιτεντ, έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Με μοιραίο τον Κυργιάκο

Ο Ρόι Χόντγκσον αντιμετώπισε για πρώτη φορά τη Λίβερπουλ από τη στιγμή που απολύθηκε, καθώς η Γουέστ Μπρομ υποδέχθηκε τους «κόκκινους». Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς, καθώς μόλις στο 8' ο Τζόνσον αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Σωτήρης Κυργιάκος. Στο 25' αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και ο Άγκερ, με τον Γουίλσον να περνάει στο παιχνίδι. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 50' με τον Σκρτελ, όμως στο 62' ο Κυργιάκος ανέτρεψε τον Οντεμβιγκί εντός περιοχής και ο Μπραντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα από την άσπρη βούλα. Η Γουέστ Μπρομ έφτασε στην ανατροπή στο 89', όταν έπειτα από λάθος του Κυργιάκου ο Ρέινα ανέτρεψε και πάλι τον Οντεμβιγκί και ο διαιτητής υπέδειξε και πάλι το σημείο του πέναλτι. Το... ντεζαβού ολοκληρώθηκε με τον Μπραντ και νικάει και πάλι τον Ισπανό γκολκίπερ.

Σε... ρηχά νερά Γουίγκαν και Τότεναμ

Κακό το παιχνίδι στο «DW», όπου η Γουίγκαν υποδέχθηκε την Τότεναμ. Ο Χάρι Ρέντναπ στερήθηκε των υπηρεσιών των Μπέιλ και Γκαλάς, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν ελάχιστα την εστία του Αλ Χάμπσι. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους χωρίς τον Ρονταγέγκα δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Γκόμες και το 0-0 κρίνεται δίκαιο.

Ντεμπούτο Βέλλιου, συνεχίζονται τα προβλήματα της Βίλα!

Ο Απόστος Βέλλιος έκανε το ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Έβερτον στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα. Ο Όσμαν έδωσε το προβάδισμα στα «ζαχαρωτά» στο 38', με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη. Ο Ντάρεν Μπεντ πέτυχε δύο τέρματα στο 47' και στο 68' και έβαλε την ομάδα του Ουγιέ, που καίγεται για βαθμούς, για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση στη συνέχεια και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Μπέινς στο 83' και ενώ ο Έλληνας είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Ντιστέν στο 80'.

Ζωντανή η Μπέρμιγχαμ!

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Μπέρμιγχαν στη μάχη που δίνει για σωτηρία, επικρατώντας της Μπόλτον με 2-1. Ο Κέβιν Φίλιπς μόλις στο 4' απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι όσο και να περάσουν τα χρόνια η τέχνη δεν ξεχνιέται και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι ήλεγχαν το ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο 59' ο Γκάρντνερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Άλεξ ΜακΛίς, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Ελμάντερ στο 71'.

Εύκολα η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ εμαφνίστηκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» απέναντι στους Γουλβς και τα κατάφερε σχετικά εύκολα. Με τον 19χρονο Σέιν Φέργκιουσον να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ παίρνοντας τη θέση του Χοσέ Ενρίκε, οι «καρακάξες» άνοιξαν το σκορ στο 22' με τον Νόλαν, ενώ με το το τέλος του ημιχρόνου ο Αμεόμπι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλοί και στο 50' ο Λόβενκραντς έκανε και το 3-0 για να τελειώσει πρόωρα το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του ΜακΚάρθι ήταν να μειώσουν στο 58' με τον Έμπανς-Μπλέικ, όμως ο Γκουτιέρες στις καθυστερήσεις ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο τελικό 4-1.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Σάββατο (02/04)

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γ. 2-4
(11', 25' Νομπλ – 65', 73', 79' πέν. Ρούνεϊ, 84' Ερνάντες)

Μπέρμιγχαμ – Μπόλτον 2-1
(4' Φίλιπς, 59' Γκάρντνερ - 71' Ελμάντερ)

Έβερτον – Άστον Βίλα 2-2
(38' Όσμαν, 83' πεν. Μπέινς - 47', 68' Μπεντ)

Νιούκαστλ – Γουλβς 4-1
(22' Νόλαν, 45' Αμεόμπι, 50' Λόβενκραντς, 90+2' Γκουτιέρες - 58' Έμπανς-Μπλέικ)

Στόουκ – Τσέλσι 1-1
(8' Γουόλτερς - 33' Ντρογκμπά)

Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ 2-1
(62' πεν., 89' πεν. Μπραντ - 50' Σκρτελ)

Γουίγκαν – Τότεναμ 0-0

Άρσεναλ – Μπλάκμπερν 0-0

Κυριακή (03/04)

Φούλαμ – Μπλάκπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (18:00)

Η βαθμολογία
(σε 31 παιχνίδια)

1. Μάντσεστερ Γ.   66
2. Άρσεναλ   59 -30 αγ.
3. Τσέλσι   55 -30 αγ.
4. Μάντσεστερ Σίτι   53 -30 αγ.
5. Τότεναμ   50 -30 αγ.
6. Λίβερπουλ   45
7. Έβερτον   41
8. Μπόλτον   40
9. Νιούκαστλ   39
10. Στόουκ   38
11. Σάντερλαντ   38 -30 αγ.
12. Γουέστ Μπρομ   36
13. Φούλαμ   35 -30 αγ.
14. Μπέρμιγχαμ   34 -30 αγ.
15. Μπλάκμπερν   34
16. Άστον Βίλα   34
17. Μπλάκπουλ  33 -30 αγ.
18. Γουέστ Χαμ   32
19. Γουλβς   32
20. Γουίγκαν   31

Επόμενη αγωνιστική

Γουλβς – Έβερτον
Μπλάκμπερν – Μπέρμιγχαμ
Μπόλτον – Γουέστ Χαμ
Τσέλσι – Γουίγκαν
Μάντσεστερ Γ. - Φούλαμ
Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ
Μπλάκπουλ – Άρσεναλ
Άστον Βίλα – Νιούκαστλ
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου