Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Με το δεξί στο 2011 Μπαρτσελόνα και Ρεάλ


Με την εκτός έδρας επικράτηση της Ρεάλ επί της Χετάφε έκλεισε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Primera Division




ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE


15:00 ΤελικόΑστέρας Τρίπολης3 - 0Εργοτέλης


17:15 ΤελικόAEK0 - 0Κέρκυρα


17:15 ΤελικόΟλυμπιακός Βόλου0 - 0Πανιώνιος


19:30 ΤελικόΟλυμπιακός Πειραιώς2 - 0Ηρακλής 


19:30 ΤελικόΠανσερραϊκός1 - 1ΠΑΟΚ



Πάτο για Μπαλοτέλι δίνει η Μίλαν

Η Μίλαν φαίνεται πως κάνει τα πάντα για αποκτήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι, δίνοντας ως αντάλλαγμα ακόμα και τον Πάτο.



Τα πάντα για να αποκτήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μάντσεστερ Σίτι κάνει η Μίλαν. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι «ροσονέρι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, με τον Αλεξάνδρε Πάτο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, έτσι ώστε να αποκτήσουν τον πρώην επιθετικό της Ίντερ.

H ποδοσφαιρική διαστροφή του "Old Firm"

Το ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  παρουσιάζει τα ρεκόρ του σκωτσέζικου ντέρμπι μεταξύ Ρέιντζερς-Σέλτικ τον οποίο θα σας μεταδώσει σε live streaming την Κυριακή 2/1 στις 14:30. Διαβάστε για τα θλιβερά περιστατικά που σημάδεψαν τις αναμετρήσεις όπως την πυρπόληση της οικίας του Μο Τζόνστον, τον θάνατο του γκολκίπερ Τόμπσον στον αγωνιστικό χώρο αλλά και γιατί οι οπαδοί φορούν σακούλες (vds)! 
H ποδοσφαιρική διαστροφή του "Old Firm"

«Στη μέση της ιστορίας υπάρχει και ένα ποδοσφαιρικό ματς», συνηθίζουν να λένε αστειευόμενοι οι Σκωτσέζοι για το «Old Firm».

Η αναμέτρηση μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς αποτελεί μία αιώνια αντιπαράθεση οπαδών με διαφορετικές πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Οι ρίζες τούτης της κόντρας βρίσκονται στον 16ο αιώνα και στον ηγέτη του Προτεσταντισμού, Τζον Νοξ, ο οποίος προσπάθησε να αφανίσει τον καθολικισμό από την Σκωτία.
Το πρώτο ντέρμπι

To πρώτο ματς των αιώνιων αντιπάλων πραγματοποιήθηκε το1888 και ήταν φιλικού χαρακτήρα. Μάλιστα, η Σέλτικ για να παραταχθεί χρειάστηκε να δανειστεί 8 παίκτες από την Χιμπέρνιαν που θεωρούνταν εκείνη την εποχή εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στη Σκωτία. Η Σέλτικ επικράτησε με 5-2 δίχως να συμβεί το παραμικρό εκτός αγωνιστικού χώρου.

Απόλαυσε 10 βίντεο από τις πιο άτακτες θηλυκές υπάρξεις που έχουν βρεθεί στα γήπεδα!!!

Απόλαυσε 10 βίντεο από τις πιο άτακτες θηλυκές υπάρξεις που έχουν βρεθεί στα γήπ

Σήμερα θα παρακολουθήσεις 10 βίντεο από τις πιο σέξυ υπάρξεις που έχουν βρεθεί στα γήπεδα, έχοντας δημιουργήσει πανικό στο φίλαθλο κοινό… Πως; Μα φυσικά με την προκλητικότητα τους! 
Δες τα βίντεο και σίγουρα θα καταλάβεις σε τι αναφέρομαι!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ  VIDEO ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...........

Στην Αγγλία τελικά ο Μπέκαμ, αλλά όχι στην Μάντσεστερ!

david,beckam,totenam,manchester,LA,galaxy,νειβιτ,μπέκαμ,τότεναμ,μάντσεστερ,γκαλα
Είναι πλέον γεγονός η επιστροφή του Μπέκαμ στην Αγγλία. Οι LA Galaxy έδωσαν την συγκατάθεση τους, και ο Άγγλος άσσος παραχωρήθηκε στην Τότεναμ δανεικός. Το ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα θα το κάνει στις 16 Ιανουαρίου, όταν η Τότεναμ θα παίζει αντίπαλη με την  Μάντσεστερ! Άραγε ο Ντείβιτ, θα το αντέξει να παίξει αντίπαλος με την "παλιά αγαπημένη" του ομάδα;

Ποδοσφαιριστές στα όρια της...φτώχιας!

Τι; Βάλατε τα γέλια μόλις διαβάσατε τον τίτλο; Κι όμως... Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ακριβοπληρωμένοι, με βίλες και ακριβά αυτοκίνητα! Πόσο μάλλον σε μια κατηγορία όπως η SegundaB1ος όμιλος της Ισπανίας...σα να λέμε δηλαδή...τοπικό Πειραιά (με όλο το σεβασμό στις ομάδες και τους παίχτες της κατηγορίας)!
Στον αγώνα λοιπόν  που διεξήχθη μεταξύ Ποντεβέδρα – Λούγκο, οι παίχτες της Ποντεβέδρα όντας απλήρωτοι για 5 μήνες, με την έναρξη του αγώνα γονάτισαν στον αγωνιστικό χώρο  σταυρώνοντας τα χέρια πίσω από την πλάτη και δείχνοντας το μήνυμα που έγραφαν οι φανέλες τους: ‘’Λύση τώρα ‘’. Εκεί όμως που πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους παίχτες είναι ότι όχι μόνο έπαιξαν αλλά, ηττήθηκαν με ψηλά το κεφάλι με σκορ 2-3!
Έτσι για να δείτε ότι αυτά τα χάλια συμβαίνουν και αλλού.... Όχι ότι το λέω σαν παρηγοριά αλλά, κουβέντα να γίνεται!        
 Δείτε και το σχετικό βίντεο 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ............... 

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής, που κατουράει μέσα στο γήπεδο!

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΓΟΥΝΗ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 
pee.goalkeeper,termatofilakas,world,cup
Κι όμως, άλλος ένας ποδοσφαιριστής, και συγκεκριμένα τερματοφύλακας έκανε την ανάγκη του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δείχνει μάλιστα να την "βρίσκει" με αυτό, καθώς δεν είναι μόνο μια φορά που το έχει κάνει.
Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβετε:

Μήπως είσαι λιγάκι κ@λ@φαρδος;

Μήπως είσαι λιγάκι κ@λ@φάρδος;

Για να βάλει αυτό το καλάθι σίγουρα είναι! Πάντως πέρα από την τύχη του, πρόκειται για ένα καταπληκτικό καλάθι, το οποίο σίγουρα θα δείτε ξανά και ξανά! Οπότε δεν χρειάζεται να χάνεται άλλο χρόνο, γι’ αυτό απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ............

Οι 10 πιο ηλίθιοι πανηγυρισμοί…

Οι 10 πιο ηλίθιοι πανηγυρισμοί…
Όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο δεν πρέπει κάποιος να πανηγυρίζει πριν ολοκληρώσει την προσπάθεια του… Καλύτερα να φτάσεις πρώτα στο τέρμα και μετά να αρχίσεις να κάνεις σαν τρελός για τη νίκη που πήρες! Γιατί σε αντίθετη περίπτωση αυτή η ώρα δεν θα έρθει ποτέ! Δείτε τα κλιπάκια για να καταλάβετε για τι μιλάμε!


ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ......... ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 



"Κλείνει" Ντζέκο

ΝτζέκοΟ Έντιν Ντζέκο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝΝ 16η ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗ


Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011

  • ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
    15:00 NOVA2
  • A.E.K. - ΚΕΡΚΥΡΑ
    17:15 NOVA1
  • ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
    17:15 NOVA2
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
    19:30 NET
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
    19:30 NOVA2

Αυτός ο διαιτητής τρελαίνεται για… πέναλτι!

Αυτός ο διαιτητής τρελαίνετε για… πέναλτι!

Μάλλον «φτιάχνεται» με τα πέναλτι ο διαιτητής του βίντεο, αφού δεν γίνεται να υπάρχει άλλη εξήγηση! Θα τρελαίνεται να βλέπει εκτελέσεις πέναλτι και είμαι σίγουρος πως θα βάζει και την γυναίκα του να… ρίχνει την εσχάτη των ποινών, πριν βρεθούνε τα δυο τους! Θέλετε να μάθετε τι έγινε και τα λέω όλα αυτά; Λοιπόν, ήταν ένας ποδοσφαιριστής και ένας τερματοφύλακας, ο πρώτος εκτελεί το πέναλτι και μπαίνει γκολ, όμως ο «ρέφερι» ήθελε επανάληψη… Αυτό ξαναγίνεται… και ξαναγίνεται… και ξαναγίνεται… και ξαναγίνεται… και πάει λέγοντας!
ΑΠΟΛΑΥΤΕ VIDEO ......

Τα 10 πιο απίστευτα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί



Αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου αποτελούν φυσικά οι οπαδοί, οι οποίοι κατα καιρούς έχουν δώσει ρεσιτάλ ευρηματικότητας όταν, εκνευρισμένοι καθώς είναι, θέλουν να πετάξουν κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Οι παρακάτω περιπτώσεις... ιπτάμενων αντικειμένων, διεκδικούν σίγουρα μια θέση στα οπαδικά... κατορθώματα:

Τα πιο αστεία περιστατικά της Premier League (video)

Το 2010 πλησιάζει στο τέλος του, έτσι η βρετανική τηλεόραση και ειδικότερα  η εκπομπή «Τρίτο μάτι» διάλεξε τα τρία πιο αστεία περιστατικά της φετινής Premier League, τα οποία δεν χορταίνει κανείς να βλέπει ξανά και ξανά.
premier league 300x168 Τα πιο αστεία περιστατικά της Premier League (video)
Στο «τοπ 3″ συμπεριλήφθηκαν το βίντεο με τους παίκτες της Tottenham να φτάνουν… έφιπποι στην προπόνηση, ο μικρός οπαδός – μασκότ της West Brom που «έφτυσε» τον Steven Gerrard στο «Anfield», καθώς βέβαια και άλλος ένας παίκτης της Liverpool, ο Maxi Rodriguez, ο οποίος είχε κάνει «βυθομέτρηση» στον Σωτήρη Κυργιάκο, όπως σίγουρα θα θυμούνται οι φανατικοί επισκέπτες του Sportena


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ !!!!

Πράξη 2η στη Σούπερ Λιγκ

Πράξη 2η στη Σούπερ ΛιγκΜε πέντε αγώνες ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και πρώτη για το 2011. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακόςυποδέχεται στον «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ηρακλή, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε κακό του δαίμονα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ: ΤΡΙΠΟΛΗΣ
15:00 (NOVASPORTS 2)

Το πρώτο του τρίποντο αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Εργοτέλη. Η ομάδα της Αρκαδίας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη στα εντός και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ο Εργοτέλης βρίσκεται σε ανοδική τροχιά καθώς συμπλήρωσε σερί πέντε ματς χωρίς ήττα και έχει αποκτήσει μια σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ
17:15 NOVASPORTS 2

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Πανιώνιο μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με την οποία ολοκλήρωσε ιδανικά τον πρώτο γύρο. Η ομάδα του Βόλου θα έχει μια σημαντική απουσία καθώς ο Ούμπιντες έχει τεθεί εκτός μάχης. Ο Πανιώνιος ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να ξεκολλήσει από την ουρά, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανιάτη, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αντίθετα ο Κουμορτζί επιστρέφει μετά από ένα μήνα στην ενδεκάδα.


ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
17:15 NOVASPORTS 1

Τη νίκη που θα φέρει την ηρεμία ψάχνει η ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα. Η «Ένωση» μετά το επεισόδιο που ξέσπασε ανάμεσα στον Χιμένεθ και τον Τζιμπούρ που σήμανε και το τέλος του Γαλλοαλγερινού επιθετικού από την ομάδα καλείται να συνέλθει αγωνιστικά. Η Κέρκυρα ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά στην πορεία η απόδοσή της έπεσε. Στο ΟΑΚΑ δεν θα έχει εύκολο έργο ενώ δεν υπολογίζει στους Επστάιν, Γκουστάβο και Φλαβίνιο.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»
19:30 ΝΕΤ

Με αέρα 5 βαθμών από τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε σε πρωταθλητής χειμώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Ηρακλή με στόχο να αυξήσουν και πάλι στους 5 βαθμούς την διαφορά τους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εξελιχθεί σε κακός δαίμονας για τους «ερυθρόλευκους» καθώς στο περυσινό πρωτάθλημα πήρε τον βαθμό στο Καραϊσκάκη, ενώ στον πρώτο γύρο κέρδισε 2-1.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ
19:30 NOVASPORTS 2

Με μια δύσκολη αποστολή ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού για το 2011 αφού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη καθώς ακολουθεί γι αυτούς ένα βαρύ πρόγραμμα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ατρόμητο. ΟΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα των πολλών και σημαντικών απουσιών καθώς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βιτόλο και Βεϊρίνια, αλλά και στους τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Ίβιτς, Μπουσαϊντί, Ελ Ζαρ και Μοράις.

Μανιάτης: «Επέλεξα Ολυμπιακό από ΑΕΚ»

Μανιάτης: «Επέλεξα Ολυμπιακό από ΑΕΚ»Ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και έτοιμος να παλέψει για την θέση του στην βασική ενδεκάδα των Πειραιωτών, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πλαίσιο της μετακίνησης του στο Λιμάνι.
Ο πρώην... αρχηγός του Πανιωνίου και πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον σύλλογο του Πειραιά, ενώ σε ομιλία που είχε με τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε ότι δεν θα δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα μέσα στην ομάδα:

«Πρόεδρε, θέλω να γνωρίζεις ότι ξέρω που ήρθα. Και ήρθα συνειδητοποιημένος. Θα μπορούσα να πάω στην ΑΕΚ, που θα έπαιρνα τη φανέλα σπίτι μου. Και μου έδινε και περισσότερα χρήματα, γιατί με είχε περισσότερο ανάγκη. Επιλογή μου όμως ήταν ο Ολυμπιακός και όχι γιατί απλά μικρός συμπαθούσα την ομάδα. 
Έρχομαι για να διεκδικήσω τις ευκαιρίες μου, γνωρίζοντας ότι ο Τοροσίδης είναι δύναμη. Και έχουμε και καλή σχέση. Μη φοβάσαι τίποτα. Από μένα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα οΟλυμπιακός», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός αμυντικός, ενώ κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο Μανιάτης δεν έκρυβε την χαρά του που η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με αίσιο τρόπο.

Ποδαρικό... με νίκη!

Ποδαρικό... με νίκη!Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, θέλει να σημειώσει σήμερα στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ απέναντι στην τοπική ομάδα (19:30, NS2).
Για το εν λόγω παιχνίδι ο Μάκης Χάβος έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του ενώ στην αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.
Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς, την αμυντική τετράδα θα απαρτίζουν οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα. 

Στο κέντρο θα βρίσκονται ο Πάμπλο Γκαρσία και ο νεαρός Σταύρος Τσουκαλάς, ενώ στις πτέρυγες δεξιά θα βρίσκεται ο Γιώργος Φωτάκης και στα αριστερά ο Λίνο. Στην επιθετική γραμμή για ένα ακόμη παιχνίδι θα βρεθούν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης.

Οι αθλητές βάζουν τα κλάματα

Ακόμα και οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου λυγίζουν. Ένα πρωτότυπο αφιέρωμα σε αυτούς που έβαλαν τα κλάματα από απογοήτευση ή μεγάλη χαρά!
Κριστιάνο Ρονάλντο // Κριστιάνο Ρονάλντο(AP Photo)

Οκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι ένας από τους πιο... ευσυγκίνητους αθλητές του κόσμου. Πόσοι έχουν δει όμως τον Πελέ, τον Μαραντόνα, τον Τζόρνταν, τονΦέντερερ να δακρύζουν μπροστά στις κάμερες; Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε μερικούς από τους σημαντικότερους αθλητές όλων των εποχών να βάζουν τα κλάματαεξαιτίας της έντονης συναισθηματικής τους φόρτισης. Άλλωστε στα σπορ, η χαρά και η λύπη εναλλάσσονται και χτυπούν κόκκινο, από αγώνα σε αγώνα...
  • Ντιέγκο Μαραντόνα ((c) AP Photo)
  • Κριστιάνο Ρονάλντο ((c) AP Photo)
  • Γιούργκεν Κλίνσμαν ((c) AP Photo)
  • Πελέ ((c) AP Photo)
  • Ρότζερ Φέντερερ ((c) AP Photo)
  • Πάβελ Νέντβεντ ((c) AP Photo)
  • Μάικλ Τζόρνταν ((c) AP Photo)
  • Καρλ Μαλόουν ((c) AP Photo)
  • Ιβάν Ζαμοράνο ((c) AP Photo)
  • Ντέιβιντ Μπέκαμ ((c) AP Photo)
  • Ζιλμπέρτο Σίλβα ((c) AP Photo)
  • Ντιέγκο Φορλάν ((c) AP Photo)
  • Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ((c) AP Photo)
  • Γουέσλι Σνάιντερ ((c) AP Photo)
  • Ζεράρ Πικέ ((c) AP Photo)
  • Ίκερ Κασίγιας ((c) AP Photo)
  • Πολ Γκασκόιν ((c) AP Photo)
  • Μάικλ Τζόνσον ((c) AP Photo)
  • Μίκα Χάκινεν ((c) AP Photo)
  • Ρομάριο ((c) AP Photo)
  • Σάμουελ Κουφούρ ((c) PA)
  • Χένρικ Λάρσον ((c) PA)
  • Γουίλιαμ Γκαλάς ((c) PA)
  • Τζον Τέρι ((c) PA)
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ .