Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Μανιάτης: «Επέλεξα Ολυμπιακό από ΑΕΚ»

Μανιάτης: «Επέλεξα Ολυμπιακό από ΑΕΚ»Ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και έτοιμος να παλέψει για την θέση του στην βασική ενδεκάδα των Πειραιωτών, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πλαίσιο της μετακίνησης του στο Λιμάνι.
Ο πρώην... αρχηγός του Πανιωνίου και πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον σύλλογο του Πειραιά, ενώ σε ομιλία που είχε με τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε ότι δεν θα δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα μέσα στην ομάδα:

«Πρόεδρε, θέλω να γνωρίζεις ότι ξέρω που ήρθα. Και ήρθα συνειδητοποιημένος. Θα μπορούσα να πάω στην ΑΕΚ, που θα έπαιρνα τη φανέλα σπίτι μου. Και μου έδινε και περισσότερα χρήματα, γιατί με είχε περισσότερο ανάγκη. Επιλογή μου όμως ήταν ο Ολυμπιακός και όχι γιατί απλά μικρός συμπαθούσα την ομάδα. 
Έρχομαι για να διεκδικήσω τις ευκαιρίες μου, γνωρίζοντας ότι ο Τοροσίδης είναι δύναμη. Και έχουμε και καλή σχέση. Μη φοβάσαι τίποτα. Από μένα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα οΟλυμπιακός», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός αμυντικός, ενώ κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο Μανιάτης δεν έκρυβε την χαρά του που η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με αίσιο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου