Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ -5 !

Όπως είχαμε πει πριν μερικές μέρες, καλό είναι το +5, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τίποτα. Όλο και κάπου θα υπάρχουν διαιτητές που θα βλέπουν πέναλτι εκεί που δεν είναι, τερματοφύλακες που θα κόβουν βόλτες μακριά από το τέρμα τους και αμυντικοί που θα μαρκάρουν με τα μάτια.

Όλα αυτά εμάς δε μας ενδιαφέρουν βέβαια, αφού όπως είπε κατά την επίσκεψή του στο Ρέντη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες, θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια παρά τις εικόνες διάλυσης στους...δίπλα. Αυτό λοιπόν πρέπει να κάνει σήμερα πράξη ο Θρύλος στο ΝΑΟ μας, (19:30, απευθείας απ’ τη ΝΕΤ), απέναντι στον Ηρακλή, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος…

Ο Θρύλος θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Ντουντού και Ουρτάδο, αλλά και τους τιμωρημένους Μέλμπεργκ και Μοδέστο, με τον Βαλβέρδε μάλιστα να έχει… εκπλήξεις στα πλάνα του για να καλύψει τα κενά τους.

Ο Βάσκος τεχνικός χθες δοκίμασε στην προπόνηση Φουστέρ και Ιμπαγάσα στα αμυντικά χαφ, ενώ μετά το τέλος της είχε και τετ α τετ με τους δύο παίκτες κι αυτό μάλλον δεν ήταν τυχαίο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης θα αγωνιστεί κανονικά αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε, ενώ και ο Ζαϊρί θα είναι και πάλι βασικός.

Η πιό πιθανή ενδεκάδα: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβραάμ, Ποτουρίδης, Μπράβο, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Ζαϊρί, Ριέρα, Μιραλάς (ως αντι-Φουστέρ) και Πάντελιτς.

Δε μπορεί ν'αποκλειστεί συμμετοχή του Νέμεθ ή ο Φετφατζίδης να παίξει πίσω από τον επιθετικό, που σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι ο Μιραλάς, ενώ μπορεί να παίξει στα αμυντικά χαφ ο Γιάννης Παπαδόπουλος και να μείνει ο Φουστέρ στη θέση του.

Γρίφος για δυνατούς λύτες η ενδεκάδα σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου