Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πάτο για Μπαλοτέλι δίνει η Μίλαν

Η Μίλαν φαίνεται πως κάνει τα πάντα για αποκτήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι, δίνοντας ως αντάλλαγμα ακόμα και τον Πάτο.



Τα πάντα για να αποκτήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μάντσεστερ Σίτι κάνει η Μίλαν. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι «ροσονέρι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, με τον Αλεξάνδρε Πάτο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, έτσι ώστε να αποκτήσουν τον πρώην επιθετικό της Ίντερ.


Αν βέβαια οι «πολίτες» δεν δεχθούν αυτού του είδους τη συμφωνία, τότε η Μίλαν και σύμφωνα πάντα με την ιταλική εφημερίδα, θα πουλήσει τον 21χρονο άσο στη Τσέλσι με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, καθώς λίγο η έντονη επιθυμία του Κάρλο Αντσελότι να φέρει στο Λονδίνο τον Βραζιλιάνο στράικερ, όσο και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «μπλε» στη γραμμή κρούσης κάνει ιδανική την απόκτησή του από την Τσέλσι.
Έτσι, αν γίνει η μετακίνηση του Πάτο στην Τσέλσι, τότε η Μίλαν θα επανέρθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση στο Μάντσεστερ για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι. Από τη μεριά του ο διεθνής με την εθνική Ιταλίας, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στην ομάδα του Μιλάνο και στο πλευρό του έτερου επιθετικού της, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου