Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικό... με νίκη!

Ποδαρικό... με νίκη!Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, θέλει να σημειώσει σήμερα στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ απέναντι στην τοπική ομάδα (19:30, NS2).
Για το εν λόγω παιχνίδι ο Μάκης Χάβος έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του ενώ στην αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.
Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς, την αμυντική τετράδα θα απαρτίζουν οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα. 

Στο κέντρο θα βρίσκονται ο Πάμπλο Γκαρσία και ο νεαρός Σταύρος Τσουκαλάς, ενώ στις πτέρυγες δεξιά θα βρίσκεται ο Γιώργος Φωτάκης και στα αριστερά ο Λίνο. Στην επιθετική γραμμή για ένα ακόμη παιχνίδι θα βρεθούν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου