Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Εκτός Γκοβού, Μπουμσόνγκ

Εκτός Γκοβού, ΜπουμσόνγκΗ δυσαρέσκεια του Σίντνεϊ Γκοβού κατά την διάρκεια της αντικατάστασης του στην αναμέτρηση με τη Λάρισα τον έφερε εκτός αποστολής για το αυριανόι παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν συμπεριέλαβε και τον ανέτοιμο Μπουμσόνγκ.
Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού με αυτόν τον τρόπο τιμωρεί σιωπηρά τον Γάλλο μεσοεπιθετικό για όσα έκανε στην Θεσσαλία την στιγμή της αλλαγής του. Οσον αφορά τον «τρικολόρ» κεντρικό αμυντικό των πρασίνων είχε χάσει προπονήσεις και θεωρήθηκε από τον Φερέιρα πως είναι ανέτοιμος.
Στη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Οι Πλεσί και Καρνέζης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ οι Λέτο, Μπουμσόνγκ και Γκαρσία ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή (12.3.2011), που διεξάγεται στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Γκοβού, Καρνέζης, Πλεσί καθώς και ο τιμωρημένος Λέτο.

Μαλεζάς: «Όνειρο το Κύπελλο»

Μαλεζάς: «Όνειρο το Κύπελλο» Για τα προσεχή ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο Ελλάδας αντίστοιχα μίλησε ο άσος του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς.
Ο Έλληνας στόπερ του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε στον «Sport 103»
Αναλυτικά

Για την νίκη επί του Εργοτέλη: «Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν πολύ καλά. Το δείχνανε και τα αποτελέσματα και εύχομαι μετά την νίκη επί του Εργοτέλη να πάνε όλα καλύτερα. Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε να κερδίσουμε αρκετό καιρό και να βάλουμε σε αρκετούς αγώνες και γκολ. Ήταν μία νίκη όμως ψυχολογίας για να πλησιάσουμε τον στόχο των πλέι οφ βλέποντας το κάθε παχνίδι ξεχωριστά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και εμάς τους ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα και θέλουμε να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Είναι κάτι το οποίο το θέλει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Οποιοσδήποτε ονειρεύεται ένα τρόπαιο και την συμμετοχή του σε έναν τελικό και το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε την πρόκριση αλλά θα την θέλουνε και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι μετά το πρώτο παιχνίδι και το 0-0 αλλά η βαριά μας ήττα στο παιχνίδι πρωταθλήματος θα μας πωρώσει περισσότερο για να τα καταφέρουμε. Είναι η έκτη μου χρονιά στονΠΑΟΚ και είναι πολλά χρόνια χωρίς έναν τίτλο για μένα και την ομάδα και το βλέπω από τους φιλάθλους της ομάδας και από εμάς τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του Κυπέλλου που το θέλουμε πάρα πολύ και σε προσωπικό επίπεδο και σε ομαδικό».

Σκόκο: «Μετά την Καβάλα ο ΠΑΟΚ »

Σκόκο: «Μετά την Καβάλα ο ΠΑΟΚ »Ο Νάτσο Σκόκο βραβεύτηκε ως «MVP» της 25ης αγωνιστικής και τόνισε πως προέχει το ματς με την Καβάλα για το πρωτάθλημα και μετά στην ΑΕΚ θα κοιτάξουν τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την βράβευση του ως «MVP» της 25ης αγωνιστικής:
«Είναι πολύ θετικό να κερδίζεις ένα τέτοιο βραβείο, ωστόσο το μοναδικό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα, όπως κάναμε την Κυριακή. Έχω σημειώσει αρκετά θεαματικά γκολ, όπως αυτά κόντρα στον Πανθρακικό και φέτος με τον Άρη. Υπήρχαν και άλλα που είχαν μεγάλη σημασία, όπως στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και τα δύο πέρυσι στο Καραϊσκάκη».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Καβάλα, αλλά και αυτό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο: «Την Κυριακή θέλουμε τη νίκη, γιατί είναι σημαντικό να επικρατείς ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις play-off. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό ματς από αυτό του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλω εγώ είναι να κερδίζει η ΑΕΚόλα τα παιχνίδια. Η πολύ καλή φετινή πορεία της Καβάλας δεν μου προκαλεί έκπληξη. Είχε δείξει και πέρυσι ότι είναι ισχυρή ομάδα και παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της. Ακόμα και εκτός όμως έχει επιτυχίες, όπως η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα».
Για τη θέση που έπαιξε: «Για το που θα αγωνίζομαι, σε ποια θέση, αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής και μόνο. Σίγουρα εμένα με βολεύει η θέση που αγωνίστηκα την Κυριακή».

«Τιμή μου να εργαστώ στον Άρη!»

«Τιμή μου να εργαστώ στον Άρη!»Ο Σάκης Τσιώλης είναι και με τη... βούλα νέος τεχνικός του Άρη. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή να εργαστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να με θέλει ο Άρης για προπονητή. Ήρθα να συζητήσω με την προοπτική να αναλάβω το καλοκαίρι. Τα επιχειρήματα του προέδρου, αλλά και ο κόσμος, με έπεισαν για να είμαι εδώ σήμερα. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές του Άρη, όπως και ότι στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κ. Αθανασιάδη, για την τιμή να είμαι ο προπονητής του Άρη», επισήμανε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στη συνέχεια είπε πως «οι διαπραγματεύσεις είχαν να κάνουν με τη χρονική στιγμή της συνεργασίας. Είχα αποφασίσει, για δικούς μου λόγους, να μην εργαστώ φέτος άλλο μετά τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο πρόεδρος, όμως, και ο κόσμος με έπεισαν. Μετά από 15-16 χρόνια δουλειάς πάντα βλέπεις την κορυφή. Ο Άρης είναι ομάδα που σου το προσφέρει αυτό, όταν έχεις φιλοδοξίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να δουλέψω εδώ.

Ακόμη και αν ο Άρης έχει επιτυχία στις πέντε αναμετρήσεις που ακολουθούν, πάλι δεν εξαρτάται από τον ίδιο η παρουσία του στα πλέι οφς. Πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, όμως, από την πλευρά μας, αυτό είπα και στα παιδιά, για να μην είμαστε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε τώρα. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός ότι διαδέχεται τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ υπογράμμισε: «Προσθέτει κύρος ότι είμαι εδώ μετά τον Κούπερ, ένα μεγάλο προπονητικά όνομα. Αυξάνει παράλληλα και τις υποχρεώσεις. Κάνει, όμως, να νιώθω αυτοπεποίθηση και τιμή για το ότι ο Άρης με επέλεξε μετά από τέτοια συνεργασία».

Καταλήγοντας είπε πως «πάντα αισθανόμουν όμορφα όταν ερχόμουν ως αντίπαλος του Άρη, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής. Είχα και άλλες προτάσεις. Ο κόσμος του Άρη είναι ανεπανάληπτος. Πραγματικά συγκλονιστικός. Είχα εικόνα πρόσφατα, καθώς παρακολούθησα από κοντά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι».