Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το top-5 της 11ης αγωνιστικής

Το ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ , παρουσιάζει τα πέντε καλύτερα γκολ της 11ης αγωνιστικής. Μιας αγωνιστικής στην οποία ξεχωρίζει το εντυπωσιακό τέρμα του Μαρσελίνιο. Συνολικά 21 φορές μπήκε η μπάλα στα δίχτυα σε μία ιδιαίτερα παραγωγική αγωνιστική. Φυσικά κάθε ένσταση δεκτή…



Τους πέρασε όλους ο Μαρσελίνιο (Ξάνθη-Πανσερραϊκός 2-0 το 1-0)



Χωρίς αμφιβολία το γκολ του Μαρσελίνιο ήταν όχι απλά το καλύτερο της 11ης αγωνιστικής και ίσως και το καλύτερο που έχει μπει μέχρι τώρα. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα κάτω από τη σέντρα και αφού πέρασε τρεις αντιπάλους του, κατάφερε με δυνατό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας έτσι το σκορ για την Ξάνθη. Ήταν δηλαδή εκτός από καταπληκτικό, και κρίσιμο μια και ξεκλείδωσε την άμυνα των Σερρών.



Έκρυψαν την μπάλα πριν ο Μάρα ανοίξει το σκορ (Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2 το 0-1)


Δεύτερο στις προτιμήσεις μας έρχεται το τέρμα του Μάρα με το οποίο ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένα γκολ-ορισμός της ομαδικής δουλειάς, καθώς οι παίκτες του «γηραιού» άλλαξαν συνολικά 8 πάσες, πριν η μπάλα πάει μετά το γύρισμα του Σολτάνι στα πόδια του Μάρα και από εκεί χτυπώντας στο δοκάρι του Τζόρβα στα δίχτυα του «τριφυλλιού».




Νέος φοβερός συνδυασμός για Βόλο και γκολ από Μαρτίν (Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1, το 1-1)



Στην τρίτη θέση θα βάλουμε ένα ακόμα γκολ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι αλήθεια πως πετυχαίνει πολύ όμορφα τέρματα, όπως και αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο Καπετάνος έδωσε στον Μόνχε, αυτός σέντραρε πολύ ωραία και ο Μαρτίν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.




«Ξαναχτύπησε» ο Μιραλάς (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0, το 2-0)



Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Ολυμπιακού και μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ συνολικά του πρωταθλήματος, δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός σκοράρει συνεχώς και μάλιστα πετυχαίνει και όμορφα γκολ, όπως το δεύτερο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε πολύ ωραία πάσα από τον Ρόμενταλ και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο ντέρμπι.




Όμορφο, αλλά τι να το κάνεις… (Καβάλα-ΑΕΚ 2-1, το 2-1 από Σκόκο)



Την πεντάδα κλείνει το τέρμα που πέτυχε ο Νάτσο Σκόκο κόντρα στην Καβάλα. Ένα όντως πολύ όμορφο γκολ του Αργεντινού, ο οποίος πήρε την ωραία πάσα από τον Γκέντσογλου, προχώρησε και χωρίς να πέσει παρά την πίεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «αργοναυτών» μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα του. Ένα πραγματικά όμορφο τέρμα, αλλά χωρίς ουσιαστική σημασία και γι’ αυτό βρίσκεται στην τελευταία θέση της σημερινής πεντάδας μας.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Eίσαι ο καλύτερος για μας, Μιραλάς, Μιραλάς!


Συμβόλαιο λατρείας με τον κόσμο
5 γκολ σε τρια σερί ματς για τον κόκκινο διάβολο!
Μαρινάκης-Κομινάκης τα είπαν σε καλό κλίμα με τον μάνατζέρ του
Και τώρα πάμε Ηράκλειο για το +3
Κέβιν: «Εγώ είμαι ευτυχισμένος εδώ, και θέλω να μείνω

Κέρδος για Βαλβέρδε, Ρόμενταλ, Πάρντο και Ποτουρίδης

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και η διοίκησή του
(με τους ψευτοτσαμπουκάδες, τις προκλήσεις, τη γλώσσα και το αντιαθλητικό παιχνίδι)
πήραν το μάθημά τους

Σούπερ Ρόμενταλ
Επέστρεψε και τους κάρφωσε!
Σκόραρε, έδωσε ασίστ, έβγαλε τέλειες σέντρες. Με άλλα λόγια είναι πάλι εδώ!

Στο... ύψος του!
Παράσταση... εμπιστοσύνης από τον Πάρντο
Ηταν Αντώνης στα δύσκολα!

70-94 Υγεινός περίπατος στο Μαρούσι

Σήμερα στον ΓΑΥΡΟ Δισέλιδη αφίσα του μοναδικού Coreo της Θύρας 7
Θύρα 7-Delije Aδέρφια για πάντα

Α Πίκουλας
«Μεγάλη νίκη για οκτώ λόγους»

Κ.Νικολακόπουλος
«Κέρδισε γκολκίπερ, ρουκέτα και μπακ!»

Δ.Βερβελές
«Καλώς τα παιδιά, καλώς τα... 3-0»

Κ.Καραπαπάς
«Μιραλάς: Ενα ποδοσφαιρικό τσουνάμι»

Πλήγμα με Μαλεζά

Πλήγμα με ΜαλεζάΟ Μάκης Χάβος απέκτησε κι άλλον… πονοκέφαλο εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς ο Στέλιος Μαλεζάς τραυματίστηκε στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Τα προβλήματα δε λένε να σταματήσουν για τον Μάκη Χάβο, καθώς είδε τον Στέλιο Μαλεζά να αποχωρεί με θλάση από το Καραϊσκάκη. Έτσι, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει έναν ακόμα… πονοκέφαλο ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, όσον αφορά την αμυντική γραμμή, από τη στιγμή που ο Βιτόλο έχει συμπληρώσει κάρτες κι έχει αποφασιστεί από την ομάδα να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα απουσιάζει, όπως και ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε σήμερα.

Το... 21 καίει την ΑΕΚ!

Το... 21 καίει την ΑΕΚ!Στο παιχνίδι «Black Jack» το νούμερο «21» βγάζει πάντα τον νικητή! Στην περίπτωση της ΑΕΚ, στα ματς με την Καβάλα το εν λόγω νούμερο δεν συνιστά επιτυχία, αλλά… αποτυχία.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις απέναντι στην Καβάλα, το εν λόγω νούμερο δεν είναι καλό και κερδοφόρο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
Τόσο την περσινή σεζόν όσο και τη φετινή, η ομάδα του Ισπανού τεχνικού αντιμετώπισε τους Μακεδόνες την 21η Νοεμβρίου. Για δεύτερη σερί χρονιά ηττήθηκε με σκορ 2-1, αλλά και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιπρόσθετα, στον πάγκο της ομάδας του ΑΟΚ ήταν νεοφερμένος προπονητής. Πέρσι ο Βαγγέλης Γούτης και φέτος ο Πολωνός Χένρικ Κάσπερτσακ.
Το μοναδικό στοιχείο αλλαγής είναι στη διακύμανση του σκορ, μια και χθες η ομάδα της Μακεδονίας προηγήθηκε με 2-0 πριν καταφέρει να μειώσει η ΑΕΚ, ενώ πέρσι ο Δικέφαλος είχε προσωρινά ισοφαρίσει σε 1-1!

Γκοβού: «Θέλω να μείνω»

Γκοβού: «Θέλω να μείνω»Ενώ τα σύννεφα πάνω από τον Γκοβού μαζεύονται και πολλοί θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνσή του, αυτός ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις και να κάνει την ύστατη προσπάθεια να μείνει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράσινης, ο Σίντεϊ Γκοβού είναι μετανιωμένος για όσα έχουν συμβεί και θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
Ο Γκοβού φέρεται να μην μπορεί να αντικρίσει την ίδια του την οικογένεια μετά τα όσα έχουν συμβεί και αυτά που λέει ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον είναι ότι θέλει να συνεχίσει και να αποδείξει την αξία του.
«Κρατάω το στόμα μου κλειστό και εργάζομαι. Μένω συγκεντρωμένος στην προπόνηση και στα καθήκοντα που πρέπει να εκτελέσω. Ελπίζω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό», λέει ο Γάλλος και ελπίζει να συγκινηθούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

To αλογάκι αλλάζει γειτονιά!

To αλογάκι αλλάζει γειτονιά!Τέλος εποχής για το θρυλικό Αλκαζάρ. Ο σημερινός αγώνας της Λάρισας με τον Πανιώνιο θα είναι ο τελευταίος των «βυσσινί» σε μια έδρα όπου γράφτηκε ιστορία και το gazzetta.gr σας τη θυμίζει μέσα από αριθμούς και εικόνες!

Αυτό το γήπεδο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΑΕΛ, από σήμερα κλείνει τις πόρτες του και παρότι υπάρχει η χαρά για το νέο στολίδι που θα γίνει για τη Λάρισα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα βρεθούν στις εξέδρες του και θα συγκινηθούν όσο ποτέ στη ζωή τους.

Άλλωστε αυτή η ομάδα είναι το σύμβολο ενός νομού και το γήπεδο αυτό το σπίτι τους για πάρα πολλά χρόνια. Ένα σπίτι που όσοι τυχεροί βρήκαν εισιτήριο, θα το επισκεφτούν για τελευταία φορά. Θα πάρουν μαζί τους τις αναμνήσεις και θα τις μεταφέρουν στο νέο σύγχρονο γήπεδο, με την ελπίδα και την προσμονή να καταφέρουν να ζήσουν και σε αυτό ανάλογες στιγμές.



Πρώτο και τελευταίο με Πανιώνιο


Οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα σε ένα ματς που δεν πρόκειται να ξεχάσει κανείς, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Πανιώνιο, την ομάδα που οι «βυσσινί» αντιμετώπισαν στον πρώτο τους αγώνα στις 7 Ιουνίου του 1964. Μάλιστα, τότε οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 2-1.



Βίντεο με μερικές από τις μαγικές στιγμές σε αυτό το γήπεδο


Είναι λογικό πως ένα τέτοιο αφιέρωμα θα μπορείς να το κάνεις για έναν μήνα ολόκληρο, καθώς το Αλκαζάρ είναι ένας θρύλος όχι μόνο για τη Λάρισα, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς διαλέξαμε δεκατρία βίντεο που έχουν περισσότερες χαρές και λιγότερες πίκρες, καθώς αυτό το γήπεδο θα πρέπει να μείνει σε όλους χαραγμένο για τις χαρές της μεγάλης «βυσσινί θύελλας»…



Η πρώτη άνοδος

Οι οπαδοί της Λάρισας πανηγύρισαν την πρώτη τους άνοδο στη μεγάλη κατηγορία την περίοδο 1972-73 με το τελευταίο ματς στις 23 Ιουνίου του 1973 να διεξάγεται στο Αλκαζάρ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 3-1 της Καλλιθέας και το γλέντι που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο.


http://www.youtube.com/watch?v=m7ntrPN34IQ&feature=related



Ανέβηκε και έμεινε

Η πρώτη άνοδος δεν συνοδεύτηκε και με μεγάλες επιτυχίες, ωστόσο αυτή που έγινε την περίοδο 1977-78, ήταν και η καλή, καθώς η Λάρισα όχι απλά κατάφερε να σταθεί, αλλά και μεγαλούργησε στα μεγάλα σαλόνια, δίνοντας μεγάλες χαρές στους οπαδούς της ομάδας.



http://www.youtube.com/watch?v=6qc9IsBTFjM&feature=related



Περίοδος 1983-84

Από την περίοδο 1983-84 η Λάρισα άρχισε να δείχνει για τα καλά τη δύναμή της. Οι Καραπιάλης, Ζιώγας, Μητσιμπόνας, Κολομητρούσης και οι άλλοι παικταράδες έδειχναν σε όλους ότι μια μεγάλη ομάδα είχε κάνει την εμφάνισή της στο προσκήνιο. Μάλιστα τη χρονιά εκείνη έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, ενώ την επόμενη κατάκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.


http://www.youtube.com/watch?v=yzzg-NvZIBk&feature=related



Πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της Λάρισας με Χόνβεντ


Κόντρα στη μεγάλη εκείνη την εποχή Χόνβεντ του Λάγιος Ντέταρι, στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983 η Λάρισα έδωσε τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα στο Αλκαζάρ. Οι «βυσσινί» με γκολ των Μαλουμίδη και Κμίετσικ επικράτησαν με 2-0 και έκαναν την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα, χάνοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.


http://www.youtube.com/watch?v=4fB7fmdu1b8



Λάρισα- Ευρώπη δεκαετία '80 από αρχείο Ηχώς



Εκτός από το παιχνίδι με τη Χόνβεντ, η Λάρισα τη δεκαετία του '80 έδωσε πολλά ευρωπαϊκά ματς, κάτι λογικό αν σκεφτεί κανείς το πόσο τεράστια ομάδα διέθετε. Με το αρχείο της Αθλητικής Ηχώς θα δούμε ένα αφιέρωμα σε αυτά τα ματς.


http://www.youtube.com/watch?v=ydmwGo3qlzQ&feature=related



Αθάνατος ο Μπλιώνας

Εκτός από τις χαρές, τους αγώνες, τις νίκες και τις ήττες, το Αλκαζάρ θα μείνει στις μνήμες όλων των φιλάθλων για πάντα, γιατί είναι το μοναδικό γήπεδο που σε επεισόδια έχει χάσει την ζωή του φίλαθλος (στην Θύρα 7 και το Καραϊσκάκη δεν υπήρξαν επεισόδια). Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Μπλιώνα, το όνομα του οποίου δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Ο άτυχος φίλαθλος της Λάρισας έχασε τη ζωή του στις 26 Οκτωβρίου το 1986 σε αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, μια φωτοβολίδα από τους οπαδούς του «δικεφάλου» τον χτύπησε στην καρωτίδα με τραγική συνέπεια να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Αυτό το θλιβερό συμβάν θα στοιχειώνει για πάντα αυτό το γήπεδο.



http://www.youtube.com/watch?v=qaAFKU6BNpU&feature=related



Βυσσινί όλη η Ελλάδα

Η περίοδος σταθμός για την ομάδα και το Αλκαζάρ είναι αυτή 1987-88. Μια χρονιά στην οποία όλη η Ελλάδα βάφτηκε «βυσσινί», καθώς η ΑΕΛ κατέκτησε το πρώτο και μοναδικό της έως τώρα πρωτάθλημα. Οι παικταράδες του Γιάτσεκ Γκμοχ παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου. Το τελευταίο ματς μάλιστα διεξήχθη στο Αλκαζάρ, με τη Λάρισα να υποδέχεται την 1η Μαΐου τον Ηρακλή. Με νίκη οι γηπεδούχοι κατακτούσαν τον τίτλο και όπως ήταν φυσικό δεν έπεφτε καρφίτσα στο γήπεδο. Οι Λαρισαίοι με γκολ του Μητσιμπόνα επικράτησαν με 1-0 και τα όσα ακολούθησαν δεν έχουν προηγούμενο. Τα άλογα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος σήκωσε στα χέρια τους παίκτες και πραγματικά αυτή η γιορτή θα είναι αξέχαστη.


http://www.youtube.com/watch?v=JVpM7jM54fI&feature=related


Γκολ α λα… Μαραντόνα

Τη χρονιά που η Λάρισα κατέκτησε τον τίτλο, όπως αναφέραμε είχε παικταράδες, με καλύτερο τον Βασίλη Καραπιάλη. Μάλιστα ένα γκολ που είχε πετύχει ο μέσος των «βυσσινί» κόντρα στον Πανσερραϊκό θεωρείται -και σωστά- το καλύτερο που έχει μπει σε αυτό το γήπεδο. Ο Καραπιάλης πήρε την μπάλα από τη μία περιοχή και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα ο… θρύλος λέει πως ο Βασίλαρος ήταν και τραυματίας εκείνη τη στιγμή.


http://www.youtube.com/watch?v=368sKz8bd18&feature=related



Ο πρώτος υποβιβασμός


Μετά την ακμή ήρθε η παρακμή και την περίοδο 1995-96 η Λάρισα έπεσε για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια στη Β’ Εθνική. Παρότι οι οπαδοί της ομάδας γέμιζαν το Αλκαζάρ, οι πολλές αποχωρήσεις παικτών ήταν αυτές που έκαναν τους «βυσσινί» να αποχαιρετήσουν τα μεγάλα σαλόνια.


http://www.youtube.com/watch?v=w8cQBvze_jc


Θλίψη για Μητσιμπόνα

Ένας από τους παίκτες που έχει συνδέσει το όνομά του με το Αλκαζάρ είναι ο Γιώργος Μητσιμπόνας. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής στις 13 Σεπτεμβρίου του 1997 έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.


http://www.youtube.com/watch?v=4fB7fmdu1b8



Μέχρι την Γ’ Εθνική

Τα πράγματα αντί να φτιάχνουν χαλούσαν και το 2002-03 ήρθε και ο υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε και αυτός στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Παρά τις άσχημες ποδοσφαιρικές στιγμές, ο κόσμος συνέχιζε να γεμίζει το Αλκαζάρ και να συμπαραστέκεται στην ομάδα του.


http://www.youtube.com/watch?v=M55uCkpZKKo



Και πάλι στα μεγάλα σαλόνια


Η περίοδος 2004-05 ήταν και αυτή σταθμός, καθώς ύστερα από μια μεγάλη χρονική περίοδος στις μικρές κατηγορίες, η Λάρισα επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία. Οι «βυσσινί» επικράτησαν της Προοδευτικής στο Αλκαζάρ με 3-1 και πήραν το εισιτήριο για την Α’ Εθνική. Τα γκολ για τη Λάρισα πέτυχαν ο αείμνηστος Μπαχράμης με εκτέλεση φάουλ, ο Κυπαρίσσης και ο Νεντέλκοβιτς.


http://www.youtube.com/watch?v=tIChd_QZSqs&feature=related


Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Για το τέλος αφήσαμε ένα φωτογραφικό υλικό που έχει να κάνει με τη Λάρισα και φυσικά το απόρθητο φρούριό της, το Αλκαζάρ. Ένα Αλκαζάρ που από σήμερα δεν θα είναι ποια η έδρα της ΑΕΛ, αλλά θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές των φίλων της ομάδας, αλλά και των φίλων του ποδοσφαίρου…


http://www.youtube.com/watch?v=ZEbmV2H3a6E&feature=related



Τα περισσότερα γκολ στο Αλκαζάρ


Επειδή ποδόσφαιρο είναι γκολ, στον παρακάτω πίνακα έχουμε τα περισσότερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε αυτό το πραγματικά θρυλικό γήπεδο.

Αγώνες                Αντίπαλος                     Σκορ

26-10-1980          Καστοριά                     6-2
04-10-1981          Καβάλα                        8-2
11-11-1984          Πιερικός                       5-1
08-05-1993          Παναχαϊκή                    5-2
30-05-1993          Πιερικός                        4-3
21-11-1993          Παναθηναϊκός             4-4
19-02-1995          Ξάνθη                            6-1

Η ουσία είναι η νίκη

Η ουσία είναι η νίκηΟ Μιχάλης Σηφάκης μιλάει στο blog του στο gazzetta.gr για τη νίκη του Αρη επί της Κέρκυρας, την κατάκτηση των τριών υπερπολύτιμων βαθμών και την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Φίλοι μου, καλησπέρα,

Τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα! Ήταν φυσικό για μας η νίκη να είναι μονόδρομος! Είχαμε αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι, με καλό ρυθμό -κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα- και θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει νωρίτερα το ματς με την ευκαιρία του Ruiz. Παρόλα αυτά η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί και φυσικά η νίκη. Ακολουθεί το παιχνίδι του Σαββάτου στις Σέρρες, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Από σήμερα κιόλας θα αρχίσουμε την προετοιμασία, έτσι ώστε να εμφανιστούμε 100% έτοιμοι και να πάρουμε μία ακόμα νίκη για την ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη.
 
Να είστε καλά