Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η ουσία είναι η νίκη

Η ουσία είναι η νίκηΟ Μιχάλης Σηφάκης μιλάει στο blog του στο gazzetta.gr για τη νίκη του Αρη επί της Κέρκυρας, την κατάκτηση των τριών υπερπολύτιμων βαθμών και την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Φίλοι μου, καλησπέρα,

Τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα! Ήταν φυσικό για μας η νίκη να είναι μονόδρομος! Είχαμε αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι, με καλό ρυθμό -κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα- και θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει νωρίτερα το ματς με την ευκαιρία του Ruiz. Παρόλα αυτά η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί και φυσικά η νίκη. Ακολουθεί το παιχνίδι του Σαββάτου στις Σέρρες, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Από σήμερα κιόλας θα αρχίσουμε την προετοιμασία, έτσι ώστε να εμφανιστούμε 100% έτοιμοι και να πάρουμε μία ακόμα νίκη για την ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη.
 
Να είστε καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου