Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το... 21 καίει την ΑΕΚ!

Το... 21 καίει την ΑΕΚ!Στο παιχνίδι «Black Jack» το νούμερο «21» βγάζει πάντα τον νικητή! Στην περίπτωση της ΑΕΚ, στα ματς με την Καβάλα το εν λόγω νούμερο δεν συνιστά επιτυχία, αλλά… αποτυχία.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις απέναντι στην Καβάλα, το εν λόγω νούμερο δεν είναι καλό και κερδοφόρο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
Τόσο την περσινή σεζόν όσο και τη φετινή, η ομάδα του Ισπανού τεχνικού αντιμετώπισε τους Μακεδόνες την 21η Νοεμβρίου. Για δεύτερη σερί χρονιά ηττήθηκε με σκορ 2-1, αλλά και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιπρόσθετα, στον πάγκο της ομάδας του ΑΟΚ ήταν νεοφερμένος προπονητής. Πέρσι ο Βαγγέλης Γούτης και φέτος ο Πολωνός Χένρικ Κάσπερτσακ.
Το μοναδικό στοιχείο αλλαγής είναι στη διακύμανση του σκορ, μια και χθες η ομάδα της Μακεδονίας προηγήθηκε με 2-0 πριν καταφέρει να μειώσει η ΑΕΚ, ενώ πέρσι ο Δικέφαλος είχε προσωρινά ισοφαρίσει σε 1-1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου