Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Λουιζάο ο αντί-Μεξές!

Λουιζάο ο αντί-Μεξές!Τον Λουιζάο θέλει να αποκτήσει η Ρόμα για ως αντικαταστάτη του Φιλίπ Μεξές ενώ άνθρωπος των «τζαλορόσι», παρακολούθησε τον αγώνα Μπενφίκα-Αϊντχόφεν για λογαριασμό του Βραζιλιάνου.
Ο Λουιζάο τα τελευταία χρόνια είναι βασικός στην Μπενφίκα ενώ θα υποβληθεί στο τέλος της σεζόν σε επέμβαση στο γόνατο, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να απασχολεί την Ρόμα.
Η αποθεραπεία του Λουιζάο θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα και αυτό κάνει τους «τζαλορόσι» να προχωράνε την περίπτωση απόκτησης του Βραζιλιάνου αφού ο Φιλίπε Μεξές θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με πιθανότερο προορισμό την Μίλαν.
Ο Λουιζάο την φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια και έχει πετύχει ένα γκολ ενώ από το 2003 που βρίσκεται στην Λισαβόνα έχει 178 συμμετοχές και 18 τέρματα.

Θέλει Ρόμα ο Αντσελότι

Θέλει Ρόμα ο ΑντσελότιΟ τεχνικός της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε σε συνέντευξη του πως δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να προπονήσει την Ρόμα ωστόσο πρόσθεσε πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει στους «μπλε».
«Εάν θα προπονήσω τη Ρόμα; Τώρα ο στόχος είναι να παραμείνω στην Τσέλσι και την επόμενη χρονιά (2011-2012) θα παραμείνω εδώ, όμως για το μέλλον λέω ναι για τη Ρόμα. Στις 7 Ιουλίου θα είμαι εκεί και θα μπορώ να προπονήσω τη Ρόμα χωρίς όμως να ξέρω ποια χρονιά θα γίνει αυτό», δήλωσε ο «Καρλίτο» στον τηλεοπτικό σταθμό Mediaset Premiun.
«Εάν με ζητούσε η Ίντερ θα έλεγα όχι. Έχω μία συγκεκριμένη διαδρομή στο χώρο και θα είναι δύσκολο να πάω κόντρα σε αυτή. Δεν νομίζω ότι ο σύλλογος θα πάρει μία απόφαση για το μέλλον μου έχοντας υπόψη του αν θα τα πάω καλά ή όχι στο Champions League».
«Η διοίκηση με γνωρίζει καλά, γνωρίζει τη συμπεριφορά μου και θα στηρίξει τις αποφάσεις του σε αυτό. Μέχρι στιγμής, με στηρίζει 100%, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ο Τόρες; Αυτή δεν είναι μία καλή περίοδος για εκείνον αλλά έχει τη στήριξη όλων μας», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.

Ισπανία: Αυτό είναι «κλάσικο»!

Ισπανία: Αυτό είναι «κλάσικο»!«Φωτιά» στην κορυφή της ισπανικής ACB το βράδυ του Σαββάτου, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά «κλάσικο» της τελευταίας δεκαετίας, για πολλούς και διάφορους λόγους…



Ένας από αυτούς εντοπίζεται στο γεγονός πως αν η «βασίλισσα» επικρατήσει της μισητής αντιπάλου, θα την πιάσει στην κορυφή της λίγκας, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε να διαπιστώσουμε τα επίπεδα ψυχολογίας των «μπλαουγκράνα» μετά τον αποκλεισμό τους από την Ευρωλίγκα, αλλά και την εντός έδρας ήττα από τη Μπιλμπάο, την ώρα που οι γηπεδούχοι της Ρεάλ, προέρχονται από την πρόκριση στο «Final Four» της Βαρκελώνης, επικρατώντας της Βαλένθια του Πέσιτς στον πέμπτο αγώνα της μεταξύ τους προημιτελικής σειράς.



ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Ρεάλ: Η ψυχολογία στο ζενίθ για τους παίκτες του Μολίν, οι οποίοι προέρχονται από την πρόκριση στο «Final Four» της Βαρκελώνης επικρατώντας της Βαλένθια στον πέμπτο αγώνα της σειράς με 66-58. Το εξαιρετικό κλίμα ενισχύουν ακόμα περισσότερο οι πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές στην ACB, που έχουν φέρει τους Μαδριλένους σε απόσταση βολής από την κορυφή και τη «Μπάρτσα». Τελευταία νίκη της, η εκτός έδρας κόντρα στην εκ των ουραγών Γρανάδα με 65-73, με κορυφαίο τον Αργεντινό Πριχιόνι, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους. Θέλει ρεβάνς για την ήττα στο ματς του πρώτου γύρου στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» με 95-75, αλλά και για την ήττα στον τελικό του φετινού κυπέλλου στη Μαδρίτη. Μοναδικός απόντας για τους γηπεδούχους, ο πόιντ γκαρντ Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Μπαρτσελόνα:
 Κάποιος τη «μούντζωσε» μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, αφού ήρθε ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, ενώ η Ρεάλ απειλεί να της στερήσει και τον δεύτερο από τους τρεις φετινούς στόχους. Ο Πασκουάλ και οι παίκτες του διανύουν περίοδο κρίσης, όπως αποδείχθηκε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπιλμπαό του Κατσικάρη, από την οποία ηττήθηκαν στην παράταση με 78-83. Το +20 από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου βέβαια δίνει ψυχολογικό χάντικαπ στην «Μπάρτσα», αφού ακόμα και αν χάσει με διαφορά 19 πόντων, υπερτερεί της «βασίλισσας» στην ισοβαθμία. Πονοκέφαλος στο στρατόπεδο των Καταλανών από την πιθανή απουσία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος είναι αμφίβολος, εκτός πάντα οι μακροχρόνια απόντες Μπαζίλε και Μάικλ.





ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Βαγιαδολίδ: Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Μάλαγα (εντός) και Γκραν Κανάρια (εκτός), την έχουν αναγκάσει να υποχωρήσει στην έβδομη θέση της ACB και πλέον η συμμετοχή στα πλέι οφ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. «Ανεπαρκής» στα Κανάρια Νησιά η ομάδα του Φίζακ, η οποία βρέθηκε να χάνει με 22 πόντους διαφορά στο ημίχρονο και όταν προσπάθησε να αντιδράσει ήταν αργά, με το ματς να ολοκληρώνεται στο 85-73. Μοναδικός διασωθείς από το «ναυάγιο», ο Αμερικανός φόργουορντ Σλότερ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους. Ακόμα και με το δεδομένο ντεφορμάρισμα ωστόσο, αναμένεται να πάρει τη νίκη κόντρα στην αδύναμη και με το «ένα πόδι» στη LEB Oro Γρανάδα.

Γρανάδα: Ένα από τα τελευταία της χαρτιά θα παίξει η Γρανάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βαγιαδολίδ, αφού εδώ που έχει φτάσει ακόμα και αν αντίπαλος ήταν η Μπαρτσελόνα, θα ήταν αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη. Η μόλις μία νίκη στις 14 εκτός έδρας φετινές αναμετρήσεις της βέβαια, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καλείται να θέσει σε εφαρμογή την παροιμία «ο πνιγμένος από τα μαλλιά σώζεται»… Αξιόμαχη στο τελευταίο της ματς κόντρα στη Ρεάλ, ήταν κοντά στο σκορ μέχρι και τα τελευταία λεπτά, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 65-73.





ΜΕΝΟΡΚΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Μενόρκα: Η ήττα ισοδυναμεί με το τέλος της στην ACB, αφού βρίσκεται στην «ουρά» της βαθμολογίας σε απόσταση τριών νικών από την Αλικάντε και τον στόχο της παραμονής. Μία ακόμα ήττα, αυτήν τη φορά στη Μαδρίτη από τη Φουενλαμπράδα με 78-61 για τους παίκτες του Πάκο Όλμος, οι οποίοι έχουν ξεχάσει το συναίσθημα που ακολουθεί έπειτα από μία νίκη. Οδηγό της θα αποτελέσει η παλληκαρήσια εμφάνιση κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ δύο εβδομάδες πριν, όταν ανάγκασε τους Βάσκους να τα «δουν όλα» μέχρι να αποδράσουν με τη νίκη από το «Παμπεγιόν Μενόρκα» επικρατώντας με «μπάζερ μπίτερ» του Τελέτοβιτς από τα οκτώ μέτρα.

Σεβίλλη: 
Η πρόκριση στο «Final Four» του Eurocup που θα διεξαχθεί στο Τρεβίζο, έχει το τίμημά της για την ομάδα του Χοάν Πλάθα, η οποία δεν μπορεί να κρατήσει «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη», μένοντας πολύ πίσω στο πρωτάθλημα αναφορικά με τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Στη 13η θέση της ACB οι Ανδαλουσιάνοι, οι οποίοι προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες με τελευταία την εντός έδρας από τη Βαλένθια με 63-74, σε ένα ματς όπου είχε μόλις δύο παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων.




ΧΙΠΟΥΘΚΟΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Χιπουθκόα: Από τις πιο αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας οι γηπεδούχοι, αφού βρίσκονται στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και σε εκείνες που δίνουν εισιτήριο για τα πλέι οφ. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την «ελεύθερη πτώση» της, αφού δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (τελευταία νίκη στα τέλη Φλεβάρη κόντρα στη Μανρέσα με 81-70).

Μάλαγα:
 Και ναι! Η ομάδα του Χεσούς Ματέο είναι η πιο φορμαρισμένη στην κατηγορία στην παρούσα φάση, αφού προέρχεται από πέντε απανωτές νίκες, με πιο πρόσφατη το Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο 111-55 κόντρα στη Μπανταλόνα (ξεπέρασε και το νταμπλ σκορ), με πέντε παίκτες της να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με διψήφιο νούμερο πόντων. Στην 6η θέση της ACB η Μάλαγα, η οποία έχει αναγεννηθεί από τη στιγμή της έλευσης του Γαρμπαχόθα στον σύλλογο, αφού ο κοσμογυρισμένος Ισπανός έχει μεταδώσει θετική αύρα στα αποδυτήρια.

Στο… ψαχνό!
Σε αντίθεση με τον εκλεκτό συνάδελφο από το OnSports.gr, εγώ θα τιμήσω την Μπαρτσελόνα του Πασκουάλ, η οποία έχει «πάρει τον αέρα» της Ρεάλ από τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις που προηγήθηκαν στη χρονιά… Διπλό για τη «Μπάρτσα», με την απόδοση στο 1.62Over 150 πόντωνστο ματς της Χιπουθκόα με τη Μάλαγα, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι σε «ανοικτή επικοινωνία» με τα καλάθια όπως απέδειξαν και με τους 111 πόντους κόντρα στη Μπανταλόνα. Στο 1.90 η απόδοση, μόνο στην 10Bet.com!       

Καπαρός: «Δύσκολα με Ρεάλ»

Καπαρός: «Δύσκολα με Ρεάλ»Τις δυσκολίες του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης αναγνώρισε ο προπονητής της Ατλέτικο Μπιλμπάο, Χοακίν Καπαρός .

Ανταμοιβή για Αγκουέρο

Ανταμοιβή για ΑγκουέροΤα αδύνατα δυνατά για να κρατήσει τον Σέρχιο Αγκουέρο στο δυναμικό της κάνει η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης που προχώρησε σε αύξηση των αποδοχών του Αργεντινού.

Ελπίζει ακόμη η Άλκμααρ

Ελπίζει ακόμη η ΆλκμααρΗ αυλαία της 30ης αγωνιστικής του Ολλανδικού πρωταθλήματος βρήκε ισόπαλες τις Άλκμααρ και Μπρέντα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χρειάζονται πλέον «στραβοπάτημα» του Άγιαξ για να ελπίζουν στην έξοδό τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά το αποψινό αποτέλεσμα, η Άλκμααρ παρέμεινε στην τέταρτη θέση της Eredivisie με  54 βαθμούς, ενώ ο Άγιαξ έχει 58 και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Άλκμααρ θέλει να ελπίζει ότι στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, αν ο «Αίαντας» στραβοπατήσει, θα καταφέρει να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Όσο για την Μπρέντα, βρίσκεται στην ένατη θέση, με ένα παιχνίδι παραπάνω φυσικά, και ελπίζει σε ένα όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα έως το τέλος του πρωταθλήματος. 
Άλκμααρ – Μπρέντα
(Έλμ 32΄ / Γκορτέρ 58’)

Λαμ:«Θα δώσουμε το 100%»

Λαμ:«Θα δώσουμε το 100%»Για τον μεγάλο στόχο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν μίλησε ο Φίλιπ Λαμ, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι για τους Βαυαρούς η σημερινή νίκη απέναντι στην Νυρεμβέργη.

Ο 27χρονος άσος της ομάδας, Φίλιπ Λαμ, δήλωσε σχετικά: «Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας, ώστε να κερδίσουμε όλα τα ματς που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να κερδίσουμε την Νυρεμβέργη, έτσι ώστε να είμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Στο «σκαμνί» για το ρατσιστικό σχόλιο

Στο «σκαμνί» για το ρατσιστικό σχόλιο«Απ’ το αυτί και στον εισαγγελέα» που λέει ο λαός μας για τον Κάρλτον Κόουλ, ο οποίος «αστειεύτηκε» προς τους Γκανέζους φιλάθλους του Γουέμπλεϊ, στο ματς με την Εθνικής Αγγλίας.
Το γεγονός ότι βρέθηκαν τόσοι πολλοί υποστηρικτές της Γκάνας στο γήπεδο εντυπωσίασε τον Κάρλτον Κόουλ, ο οποίος – όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα - έγραψε στο twitter του: «Η μετανάστευση έχει περιβάλλει τους χώρους του Γουέμπλεϊ. Το ήξερα ότι είναι παγίδα! Χαχαχα! Ο μόνος τρόπος για να βγεις έξω από το γήπεδο με ασφάλεια, είναι να φορέσεις μία φανέλα της εθνικής Αγγλίας και να βάψεις το πρόσωπό σου με τα χρώματα της σημαίας του Αγίου Γεωργίου!».

Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς, και λίγο αργότερα ο Κόουλ κατάλαβε το λάθος του και άρχισε να απολογείται αστειευόμενος ζητώντας να καταλάβουν… το χιούμορ του: «Προς τι τόση ευαισθησία; Ήταν απλά ένα αστείο και δεν είναι καν ρατσιστικό», ενώ είχε προηγηθεί το σχόλιο: 
«Προς τους Γκανέζους αδερφούς μου: μην τα παίρνετε τόσο σοβαρά, είναι απλά αστεία. Παίξατε πολύ καλά και κάνατε την Αφρική περήφανη!».
Η αγγλική ομοσπονδία όμως δεν φαίνεται να έχει τη ίδια αίσθηση του χιούμορ μαζί του και είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοιου είδους σχόλια. Έδωσε λοιπόν προθεσμία μέχρι την Τετάρτη (13/04) στον Άγγλο ποδοσφαιριστή να απολογηθεί για στη στάση του… κι επίσημα.

Φαν Μπόμελ: «Θέλω να μείνω στη Μίλαν»

Την επιθυμία του να μείνει στη Μίλαν για αρκετά ακόμα χρόνια, εξέφρασε ο Μαρκ Φαν Μπόμελ, σε ιταλικά Μέσα.

Ο Ολλανδός μέσος, είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παραμονή του στους «ροσονέρι» και θέλει να μείνει και να κερδίσει αρκετούς τίτλους με τον ιταλικό σύλλογο.

Τέλος ο χαφ της Μίλαν και των «οράνιε» δεν παρέλλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη νίκη της Μίλαν επί της συμπολίτισσας Ίντερ με 3-0 και έδειξε πολύ ικανοποιημένος. 

Έχει ντέρμπι… τη Δευτέρα

Στο «Άνφιλντ» αναμετρώνται Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι τη Δευτέρα, στο σημαντικότερο ματς της 32ης αγωνιστικής ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ, ενώ η δεύτερη Άρσεναλ έχει «επικίνδυνη» αποστολή στην έδρα της Μπλάκπουλ.


Κανένα περιθώριο δεν θέλει να αφήσει στους διώκτες της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που υποδέχεται τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι», προέρχονται από τη σπουδαία νίκη τους κόντρα στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν βαθμούς. 

Σίγουρα το ματς της αγωνιστικής γίνεται στο Μερσεϊσάιντ, εκεί όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «reds», κυνηγούν την έξοδο τους στην Ευρώπη και σίγουρα θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Αντίθετα, οι «πολίτες», έχουν μείνει αρκετούς βαθμούς μακριά από την κορυφή και μία νέα «γκέλα» δεν θα ήταν ότι καλύτερο.    

Στην αφιλόξενη έδρα της Μπλάκπουλ δοκιμάζεται η Άρσεναλ την Κυριακή το μεσημέρι και είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ένα ματς λιγότερο από την ομάδα του Φέργκιουσον και έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να διεκδικήσουν τον φετινό της τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Τη Γουίγκαν φιλοξενεί η τέταρτη στο βαθμολογικό πίνακα Τσέλσι, που θέλει να ξεπεράσει την ήττα της από την Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, έχει μάλλον αφήσει την υπόθεση τίτλου και επικεντρώνεται στην κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 
Αναλυτικά όλα τα ματς της 32ης αγωνιστικής:  
Σάββατο 9/4/2011

Γουλβς-Έβερτον  (14.45)
Μπλάκμπερν-Μπέρμιγχαμ  (17.00)
Μπόλτον-Γουέστ Χαμ  (17.00)
Τσέλσι-Γουίγκαν  (17.00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ  (17.00)
Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρόμγουιτς  (17.00)
Τότεναμ-Στόουκ Σίτι  (17.00)

Κυριακή 10/4/2011

Μπλάκπουλ- Άρσεναλ  (15.30)
Άστον Βίλα-Νιούκαστλ  (18.00)

Δευτέρα 11/4/2011

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι  (22.00)

Βασκονία και Βαλένθια παίρνουν… φωτιά!



Δύο σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει η 31 αγωνιστική ημέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στη χώρα των Βάσκων, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Ρεάλ, ενώ στη Βαλένθια, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ. Θεωρητικά εύκολη αποστολή για την Μπαρτσελόνα που φιλοξενεί την Αλμερία. 

Μπορεί η ουραγός Αλμερία να καίγεται για βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά δύσκολα θα προκαλέσει πρόβλημα στην πρωτοπόρο και όπως όλα δείχνουν πρωταθλήτρια της Πριμέρα, Μπαρτσελόνα.  

Στη Βόρεια Ισπανία ταξιδεύει η «βασίλισσα» για να αντιμετωπίσει την Αθλέτικ του Μπιλμπάο και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τον φετινό τίτλο. Οι Μαδριλένοι, μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ Χιχόν στην προηγούμενη αγωνιστική, έχουν μείνει πολύ πίσω αναφορικά με το κυνήγι του τίτλου, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα ήθελε να δει με τίποτα νέα βαθμολογική απώλεια. 

Σπουδαίο ματς γίνεται στο «Μεστάγια», εκεί όπου η γηπεδούχος Βαλένθια φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ στο ματς που θα κρίνει κατά πολύ την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.  Το κίτρινο «υποβρύχιο» έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την «πεντάρα» στο Europa League, ενώ οι «νυχτερίδες» διανύουν περίοδο αγωνιστικής ανόδου. 

Αναλυτικά όλα τα ματς της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/4/2011

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (19.00)
Μπαρτσελόνα-Αλμερία  (21.00)
Μαγιόρκα-Σεβίλλη (23.00)

Κυριακή 10/4/2011

Σπόρτινγκ Χιχόν-Οσσασούνα (18.00)
Έρκουλες-Εσπανιόλ  (18.00)
Ράσινγκ Σανταντέρ-Λεβάντε (18.00)
Μάλαγα-Λα Κορούνια (18.00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Σοσιεδάδ (20.00)
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ  (22.00)

Δευτέρα 11/4/2011

Σαραγόσα-Χετάφε  (22.00)
  

«Βολεύτηκαν» και οι δύο…

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ Βρέμης στην αυλαία της 29ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα με την παραμονή πήραν έναν πολύτιμο ενόψει συνέχεια βαθμό…

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας» καθώς οι δύο ομάδες πρόσεχαν κυρίως τα νώτα τους και έδιναν δευτερεύουσα σημασία στην επίθεση, με αποτέλεσμα το 0-0 να κυλήσει ως φυσιολογική εξέλιξη.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα με αυτογκόλ του Άλτιντοπ στο 58’, όμως ο Φένιν αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» και σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Άξιο αναφοράς είναι πως Τζαβέλας και Γκέκας αγωνίστηκαν βασικοί, με τον διεθνή αριστερό μπακ να αντικαθίσταται στο 70ο λεπτό.

Ο τίτλος περνάει από τη Φλωρεντία

Στη Φλωρεντία δοκιμάζεται η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο, Μίλαν με την νίκη των «ροσονέρι» να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Σημαντικό ματς γίνεται στο «Φρίουλι» εκεί όπου η Ουντινέζε φιλοξενεί την Ρόμα. Μία εύκολη νίκη θέλει η δεύτερη της βαθμολογίας, Ίντερ κόντρα στην Κιέβο.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα αγωνίζεται η Μίλαν στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής ημέρας της Serie A. Η ομάδα του Μάσσιμο Αλέγκρι, με νίκη, μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα καθώς έχει περάσει από τις δύσκολες έδρες και προπορεύεται τρεις βαθμούς της Νάπολι και πέντε της Ίντερ. Στη διάθεση του Αλέγκρι και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς του οποίου η ποινή μειώθηκε. 

Οι δεύτεροι «νερατζούρι» καλούνται κόντρα στην Κιέβο Βερόνα να ξεπεράσουν το μεγάλο σοκ της Τρίτης κόντρα στην Σάλκε και να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για το Σκουντέτο. 

Σπουδαίο ματς γίνεται στο «Φρίουλι». Εκεί, η εντυπωσιακή Ουντινέζε, φιλοξενεί τη Ρόμα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι, θέλουν να διατηρηθούν στη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ οι «τζιαλορόσι» που και φέτος είναι μία κρύο μία ζέστη καλούνται να πάρουν ένα δύσκολο ντέρμπι ελέω ευρωπαϊκής εξόδου. 

Αναλυτικά η 32η αγωνιστική του Καμπιονάτο:

Σάββατο 9/4/2011

Ίντερ-Κιέβο (19.00)
Ουντινέζε-Ρόμα (21.45)

Κυριακή 10/4/2011

Γιουβέντους-Τζένοα (13.30)
Κάλιαρι-Μπρέσια  (16.00)
Μπάρι-Κατάνια  (16.00)
Παλέρμο-Τσεζένα  (16.00)
Σαμπντόρια-Λέτσε   (16.00)
Μπολόνια-Νάπολι  (16.00)
Λάτσιο-Πάρμα  (16.00)
Φιορεντίνα-Μίλαν (21.45)

Θέλει Ασαμόα Γκιάν η Μπάγερν Μονάχου

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου έχει μπει ο Ασαμόα Γκιάν σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν γερμανικά δημοσιεύματα.

Οι Βαυαροί βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Γκανέζος άσος της Σάντερλαντ αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση. Αυτό σημαίνει ότι ο γερμανικός σύλλογος δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κινηθεί και επίσημα για τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον αποκτήσει. Απο εκεί και πέρα η Σάντερλαντ κοστολογεί τον Γκιάν με 17 εκατομμύρια λίρες, την ώρα που η Μπάγερν  είναι έτοιμη να προσφέρει 13 εκατομμύρια λίρες. 

Φεύγει ο Χουλκ, πάει Premier League!

Παρελθόν απο το «Ντραγκάο» και την Πόρτο θα αποτελέσει στο τέλος της χρονιάς ο Χουλκ ο οποίος αγωνίζεται για τελευταία σεζόν με την φανέλα των «Δράκων».

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Τεοντόρο Φονσέκα, ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστό ότι ο πελάτης του θα «μετακομίσει» στην Premier League.

«Ο Χουλκ θα φύγει από την Πόρτο το καλοκαίρι για έναν μεγαλύτερο σύλλογο που στόχο έχει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα της χώρας. Αυτή την στιγμή όμως δεν υπάρχουν προσφορές παρά μόνο κάποια τηλεφωνήματα. Επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, ωστόσο όπως δεν έχει κάνει κάποια ομάδα πρόταση για τον Χουλκ», τόνισε σχετικά. Ο Χουλκ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» τόσο της Γιουνάιτεντ όσο και της Τότεναμ. 

Ταχύτερος ο Ουέμπερ

O Μαρκ Ουέμπερ, της Ρεντ Μπουλ, ήταν ο ταχύτερος οδηγός αμφότερων των περιόδων ελεύθερων δοκιμών σήμερα στην πίστα της Σεπάνγκ, όπου ξεκίνησε το τριήμερο του δεύτερου γύρου της σεζόν.

O Αυστραλός διέλυσε τον ανταγωνισμό στην πρωινή περίοδο ελεύθερων δοκιμών Παρασκευής του GP της Μαλαισίας, όντας 1,6 δλ. ταχύτερος από τον Λιούις Χάμιλτον, σε ένα επεισοδιακό 90λεπτο. 

Ο έτερος οδηγός της Ρεντ Μπουλ, Σεμπάστιαν Φέτελ κατέληξε στη 17η θέση, ενώ απογητευτικός ήταν και Τζένσον Μπάτον της Μακ Λάρεν, Τζένσον Μπάτον, που έκανε τον 15ο καλύτερο χρόνο.
Τον 3ο χρόνο της πρωινής διαδικασίας σημείωσε, στα τελευταία λεπτά, ο Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ οι υπόλοιποι, αρχής γενομένης από τον Νίκο Χούλκενμπεργκ, βρίσκονταν πάνω από 2,7 δλ. πίσω από τον Ουέμπερ.

Το απόγευμα, το προβάδισμα της Ρεντ Μπουλ έναντι των αντιπάλων της δε φάνηκε να είναι τόσο μεγάλο, όμως, ο Ουέμπερ διατήρησε τον καλύτερο χρόνο, με τους Μπάτον και Χάμιλτον να ακολουθούν.

Βιτσίνι: «Μπορεί τον τίτλο η Νάπολι»

Βιτσίνι: «Μπορεί τον τίτλο η Νάπολι» Ο προπονητής Αζέγκλιο Βιτσίνι θεωρεί ότι η Νάπολι έχει αρκετές πιθανότητες να κατακτήσει το σκουντέτο και έσταξε «μέλι» για τον Έντινσον Καβάνι που την οδηγεί σαν… Μαραντόνα.
Η Νάπολι είχε έναν Καβάνι από… άλλο πλανήτη που της έδωσε τη νίκη με 4-3 επί της Λάτσιο και ο Αζέγκλιο Βιτσίνι, πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας (Euro 1988, Μουντιάλ 1990) πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Ουρουγουανού.
«Η διαφορά μεταξύ Μίλαν και Νάπολι είναι μικρή. Πρέπει να συνεχίζουν να παίζουν με τον ίδιο ρυθμό, ώστε στο τέλος να έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν το Σκουντέτο», δήλωσε αρχικά ο Βιτσίνι και συνέχισε:

«Οι ροσονέρι σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά η Νάπολι μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος, χάρη στον μεγάλο ενθουσιασμό που έχει και στον τεράστιο παίκτη που λέγεται Καβάνι», κατέληξε.

Ο Μέσι ξεπέρασε τα 7 εκ. και συνεχίζει!

Ο Μέσι ξεπέρασε τα 7 εκ. και συνεχίζει!Την δική του σελίδα στο Facebook έχει πλέον ο Λιονέλ Μέσι, και ήδη έχει αποκτήσει πάνω από 7 εκατομμύρια φίλους σε λιγότερο από επτά ώρες! Ο αριθμός φυσικά αναμένεται να εκτοξευτεί.
Σε μία πρώτη πρόχειρη έρευνα, η σελίδα του δέχεται περίπου 20 χτυπήματα ανά 15 δευτερόλεπτα!
Για όποιον ενδιαφέρεται να επισκεφτεί τη σελίδα του Λιονέλι Μέσι, πατήστε ΕΔΩ

Διώχνει την μισή ομάδα ο Βενγκέρ

Διώχνει την μισή ομάδα ο ΒενγκέρΓια άλλη μία χρονιά η Άρσεναλ αποδεικνύεται λίγη χάνοντας όλους τους τίτλους που διεκδικούσε. Έτσι ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε την απόφαση να προβεί σε γενικό ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο υλικό της ομάδας με αρκετούς βασικούς να βλέπουν την έξοδο.

Ο δεύτερος παίκτης που θα τον ακολουθήσει είναι ο Μπέντνερ ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τον Βενγκέρ παρά τις αρκετές ευκαιρίες που πήρε από τον Αλσατό τεχνικό. Τέλος, ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ετοιμάζεται να δει την π΄ροτα της εξόδου είναι ο Κλισί ο οποίος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του και για να μην χαθρί χωρίς κάποιο αντίτιμο θα βγει στην αγορά.

Η εκκαθάρηση στο ρόστερ δεν σταματάει εδώ, αφού και οι Έμπουε, Ροζίτσκι, Νταιμπί, Ντενίλσον, Αλμούνια είναι στην μαύρη λίστα του Αλσατού τεχνικού ο οποίος εφόσον δεχτεί κάποια καλή πρόταση θα δώσει το ΟΚ για την παραχώρησή τους.

Ιταλία: Συνάντηση Μοράτι-Γκουαρντιόλα;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδα «Tuttosport» ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, στην γειτονική χώρα!


Ο Καταλανός τεχνικός επισκέφτηκε την Ιταλία και την πόλη της Μπρέσια για να συναντήσει κάποιους φίλους του, αλλά και να συζητήσει για το ποδοσφαιρικό μέλλον του σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο Μάσιμο Μοράτι από την πλευρά του διαψεύδει τα πάντα αφού πιστεύει στις ικανότητες του Λεονάρντο, παρά τις ήττες από Μίλαν και Σάλκε.

ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αυτή την Κυριακή θα διεξαχθεί χωρίς ελέγχους αντιντόπινγκ, αφού οι ελεγκτές του ΕΣΚΑΝ αποφάσισαν να κατέβουν σε απεργία ζητώντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα της χρονιάς από τις ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες αρχές.

Οι υποσχέσεις από την Σούπερ Λιγκ ότι θα ξεκινήσει η σταδιακή εξόφληση των δεδουλευμένων τους δεν τηρήθηκαν, και αυτή τη στιγμή η διοργανώτρια αρχή χρωστάει στους δειγματολήπτες όλους τους ελέγχους για το 2011, ενώ υπάρχει κι ένα ανεξόφλητο υπόλοιπο από το 2010.

Η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο όταν πριν από μια εβδομάδα οι άνθρωποι της Σούπερ Λίγκας επικοινώνησαν με τους δειγματολήπτες, ενημερώνοντάς τους να ετοιμαστούν για πληρωμές, αλλά λίγες μέρες αργότερα τους ζητήθηκε να περιμένουν λίγο ακόμη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ελεγκτές να νιώσουν εξαπατημένοι, και σαν ένδειξη διαμαρτυρίας να αποφασίσουν να μην πραγματοποιήσουν ελέγχους την Κυριακή. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ο έλεγχος αντιντόπινγκ στο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτικός σε ματς κάθε αγωνιστικής.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



• 07:45 conn-x TV Sports 3 F1 Malaysia Free practice3 Formula 1
• 10:45 conn-x TV Sports 3 F1 Malaysia qualifying FIBA Eurocup
• 12:00 EUROSPORT 2 3ος γύρος: Richmond - HawtornΑυστραλέζικο πρωτάθλημα
• 14:00 conn-X TV sports 2 Μόναχο 1860-Κότμπους B' κατηγορία Γερμανίας
• 14:45 NOVASPORTS 1 ΓΟΥΛΒΣ - ΕΒΕΡΤΟΝΑγγλικό Πρωτάθλημα
• 15:00 EUROSPORT Τελικός Apparatus, Βερολίνο Ενόργανη Γυμναστική
• 16:00 conn-X TV Sports Σιένα-Βιτσέντζα Δεύτερη κατηγορία Ιταλίας
• 16:30 conn-X TV sports 2 Αμβούργο-Ντόρτμουντ Γερμανικό Πρωτάθλημα
• 17:00 NOVASPORTS 3 ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΤΟΟΥΚΑγγλικό Πρωτάθλημα
• 17:00 NOVASPORTS 2 ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ Αγγλικό Πρωτάθλημα
• 17:00 NOVASPORTS 1 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΦΟΥΛΑΜΑγγλικό Πρωτάθλημα
17:00 Βόλεϊ - Α1 Ανδρών, ΠαναθηναϊκόςvsΟλυμπιακός (χωρίς τηλεοπτική κάλυψη)
• 19:00 conn-X TV Sports Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης Ιαπωνικό πρωτάθλημα
• 19:00 conn-x TV Sports 3 Ιντερ-Κιέβο Ιταλικό Πρωτάθλημα
• 19:30 conn-X TV sports 2 Στουτγκάρδη-Καιζερσλαόυτερν Γερμανικό Πρωτάθλημα
• 20:00 NOVASPORTS 4 ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛΓαλλικό Πρωτάθλημα
• 20:00 EUROSPORT Ημιτελικά, ΤσάρλεστονΤένις
• 21:00 conn-X TV Sports Μπαρτσελόνα-Αλμερία Ισπανικό Πρωτάθλημα
• 21:30 EUROSPORT 2 19η αγ: Pavia-LIU. JO Volley ModenaΙταλικό πρωτάθλημα βόλεϊ
• 21:45 conn-x TV Sports 3 Ουντινέζε-Ρόμα Ιταλικό Πρωτάθλημα
• 23:00 ΣΚΑΪ Μαγιόρκα - ΣεβίλληΙσπανικό Πρωτάθλημα

«Ο Μήτρογλου θα μείνει στο Λιμάνι…»

«Ο Μήτρογλου θα μείνει στο Λιμάνι…»Οι ερυθρόλευκοι έχουν θορυβηθεί από τα συνεχή δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Κώστα Μήτρογλου και ξεκαθαρίζουν ότι ο νεαρός διεθνής επιθετικός δεν πωλείται.
Ο Κώστας Μήτρογλου τα πάει περίφημα στον Πανιώνιο, όπου παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ν.Σμύρνης δίνοντας απαντήσεις για την δεινότητά του στο σκοράρισμα.
Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν γεμίσει χαμόγελα τους Πειραιώτες, οι οποίοι δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τον νεαρό φορ και ξεκαθαρίζουν ότι ο Μήτρογλου – εκτός του ότι χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη – υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν και πως θέλουν να στηρίξουν την ερυθρόλευκη επιθετική γραμμή πάνω του.

Οι έντεκα του Φερέιρα

Οι έντεκα του ΦερέιραΜετά τα «γκάζια» από Ζεσουάλδο και Γόντικα ο Παναθηναϊκόςθέλει τρίποντο και… εντυπώσεις κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος.

Οι καμπάνες της Μητρόπολης, που είπε και ο Γόντικας, ήχησαν στις Σέρρες και περιθώρια για νέα απογοητευτική εμφάνιση και γκέλα δεν υπάρχουν.  Η νίκη την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης είναι μονόδρομος.
Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Πορτογάλος στην Παιανία  κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Τζόρβας, έχοντας αριστερά τον Ιωαννίδη, δεξιά τον Βύντρα και τον Σαριέγκι με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας.  Αν προπονηθεί αύριο ο Σπυρόπουλος θα έχει κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει.
Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Κατσουράνης η τριάδα στα χαφ. Αριστερό «φτερό» ο Λέτο, δεξιά όπως όλα δείχνουν ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Γκοβού και στην κορυφή του 4-3-3 ο Τζιμπρίλ Σισέ που εξέτισε την τιμωρία του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής.

«Πονοκέφαλος» Χάβου για την άμυνα

«Πονοκέφαλος» Χάβου για την άμυναΟ Μάκης Χάβος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς κόντρα στον Ηρακλή, και δοκίμασε σχήμα 4-2-3-1 με Σταφυλίδη στο κέντρο της άμυνας. Νοκ – άουτ ο Μαλεζάς, ενοχλήσεις ο Ίβιτς.
Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε τους Σωτήρη Μπαλάφα και Κώστα Σταφυλίδη, αλλά ενδέχεται ο «εκλεκτός» να είναι ο Σνάουτσερ. Ο Χάβος δοκίμασε ένα σχήμα 4-2-3-1, όπου στο τέρμα «κάθισε» ο Κώστας Χαλκιάς, στο κέντρο της άμυνας ο Τσιρίλο με τον Μπαλάφα και τον Σταφυλίδη (ανά 20λεπτο), αριστερά τον Λίνο και δεξιά τον Σνάουτσνερ.
Στα χαφ ήταν οι Τσουκαλάς και Αρίας, ενώ στα «φτερά» βρέθηκαν οι Σαλπιγγίδης και Ελ Ζαρ. Ο Βιεϊρίνια πήρε τη θέση του Ιβιτς που είχε ενοχλήσεις στο πέλμα, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.
Μόνος στην επίθεση ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης,
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Μπαλάφας δεν τα πήγε άσχημα, αφού έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε αυτή τη θέση, ενώ ο Σταφυλίδης δεν έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σίγουρη λύση. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να δούμε παρτενέρ του Ιταλού τον Σνάουτσερ, ενώ ο Ίβιτς αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην ενδεκάδα, αφού όπως προαναφέρθηκε η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια σοβαρότητα.