Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

NBA: Πρόβες ενόψει «post season»!

NBA: Πρόβες ενόψει «post season»!Τέσσερις μόλις «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της «regular season» και οι περισσότερες ομάδες από αυτές που θα συμμετάσχουν στην «post season» έχουν αρχίσει να βγάζουν τα σενάρια των πιθανών αντιπάλων τους και να προετοιμάζονται ψυχολογικά για το τα σημαντικά παιχνίδια από τα οποία θα αναδειχθεί ο φετινός τίτλος του NBA…



Στην Ανατολή έχουν βγει ήδη οι οκτώ ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ, όχι όμως και η Δύση, αφού οι Ρόκετς διατηρούν κάποιες μαθηματικές ελπίδες απέναντι στους όγδοους Γκρίζλις, οι οποίοι με μια απλή νίκη κόντρα στους Κινγκς στο προσεχές παιχνίδι, τσεκάρουν με τη σειρά τους το τελευταίο εισιτήριο της περιφέρειας.

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ – ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΩΚΣ

Πέισερς: Το φετινό ταξίδι θα έχει και συνέχεια για τον Φρανκ Φόγκελ και τα «παιδιά» του, αφού η συμμετοχή στην «postseason» είναι πλέον εξασφαλισμένη., μετά και την πρόσφατη νίκη κόντρα στους Γουίζαρντς με 136-112. Ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια για την ομάδα της Ινδιανάπολις, η οποία δείχνει να βρίσκει ρυθμό στην πιο κατάλληλη στιγμή της περιόδου.


Χωκς: Τα «γεράκια» του Λάρι Ντριου προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες από Ρόκετς (εκτός) και Σπερς (εντός), παρόλα αυτά η πέμπτη θέση της Ανατολής είναι «γκαβαντζωμένη» και θα τους φέρει απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ στην πρώτη σειρά των αγώνων. Ο γκαρντ Τζο Τζόνσον ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του κόντρα στα «σπιρούνια», αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ, χωρίς ωστόσο να αποφευχθεί η ήττα για τους γηπεδούχους.


ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ ΝΕΤΣ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ

Νετς: Πάλεψαν το τελευταίο ματς στο Ντιτρόιτ, χάνοντας ωστόσο από τους Πίστονς με 116-109, σημειώνοντας την έβδομη ήττα τους στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και εύλογα θα τερματίσουν πολύ χαμηλά στην Ανατολή. Οι παίκτες του Έιβερι Τζόνσον δεν έδειξαν σε κανένα σημείο της περιόδου ότι θα μπορούσαν να δώσουν το «παρών» στη σειρά των πλέι οφ, αφού στα περισσότερα ματς ήταν νωθροί και νωχελικοί.

Νικς: Έπρεπε να φτάσει το τέλος της «regular season» για να δούμε τους Νεοϋορκέζους να αποδίδουν με βάση τις δυνατότητές τους, αφού έχουν πέντε νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, με πιο πρόσφατη το μεγάλο διπλό στη Φιλαδέλφεια όπου επικράτησαν των 76ers με 92-97. Ερωτηματικό αποτελεί το πώς θα παίξουν κόντρα στους Νιου Τζέρσεϊ αφού η λογική τους επιτάσσει να αποφύγουν τους Χιτ στην πρώτη φάση της «postseason».

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 76ERS – ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ

76ers: Η εντός έδρας ήττα από τους Νικς τους ανάγκασε να υποχωρήσουν στην έβδομη θέση της Ανατολής και με βάση την τωρινή βαθμολογία αντίπαλος στην πρώτη φάση των πλέι οφ θα είναι οι Σέλτικς, οι οποίοι πάντως ισοβαθμούν με τους Χιτ. Ο Λου Γουίλιαμς θα είναι ο μοναδικός απόντας για τον Νταγκ Κόλινς, ο οποίος ντοπάρει ήδη τους Έλτον Μπραντ και Αντρέ Ιγκουοντάλα που αναμένεται να «τραβήξουν το μεγαλύτερο κουπί» στα σημαντικά παιχνίδια που έπονται.

Ράπτορς: Τις καλοκαιρινές διακοπές σκέφτονται ήδη οι «Καναδοί» του Τζέι Τραϊάνο, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάληψη της 13ης θέσης στην ανατολική περιφέρεια, στην οποία ισοβαθμούν με τους Γουίζαρντς. Τελευταίο τους παιχνίδι η ήττα μέσα στο Τορόντο από τους Καβαλίερς με 96-104, σε μία αναμέτρηση που είχαν σαν κορυφαίο τον Μπέιλες, ο οποίος πέτυχε 28 πόντους.


ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ – ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ 

Καβαλίερς: Αν και η τελευταία θέση της Ανατολής τους ανήκει δικαιωματικά εδώ και καιρό, οι «ιππότες» θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με καλές εμφανίσεις, απαλύνοντας λίγο τις εντυπώσεις από μία κάκιστη χρονιά σαν και τη φετινή. Το απέδειξαν κόντρα στους Ράπτορς στο Τορόντο, επικρατώντας με 96-104, με τον Χίκσον να κάνει νταμπλ – ντεμπλ με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Μπουλς: Οι δηλώσεις του Ντέρικ Ρόουζ μετά τη δύσκολη νίκη απέναντι στους Σανς, πως η ομάδα θα πρέπει να «ανεβάσει στροφές» αν θέλει να πρωταγωνιστήσει, θορύβησε τους «ταύρους» οι οποίοι έκαναν την καλύτερη ίσως φετινή τους εμφάνιση στο ντέρμπι κορυφής με τους Σέλτικς, τους οποίους τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες, επικρατώντας με 97-81. Κορυφαίος ποιος άλλος; Ο Ντέρικ Ρόουζ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Λουόλ Ντενγκ, που πρόσθεσε άλλους 23.

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ – ΣΑΡΛΟΤ ΜΠΟΜΠΚΑΤΣ

Χιτ: Η εντός έδρας ήττα από τους Μπακς με 85-90, τους άφησε ισόβαθμους με τους Σέλτικς στη δεύτερη θέση της Ανατολής και τα τωρινά δεδομένα τους φέρνουν αντιμέτωπους με τους Νικς στο πρώτο μονοπάτι των πλέι οφ, σε μία σειρά αναμετρήσεων που αναμένεται να αφήσει εποχή. Πρόβλημα στον δεξί μηρό για τον Ντουέιν Γουέιντ ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στα «ελάφια», μάλλον δεν θα το κάνει και με τους Μπόμπκατς.

Μπόμπκατς: Πλήρωσαν την αστάθειά τους αλλά και την αδυναμία τους να νικήσουν παιχνίδια κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους μένοντας εν τέλει εκτός πλέι οφ. Στη 10η θέση της Ανατολής οι Μπόμπκατς, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με θετική νότα, παίρνοντας ότι μπορούν στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές. Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την ομάδα του Πολ Σίλας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα στερηθείτις υπηρεσίες έξι παικτών του.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ

Σέλτικς: Παραδόθηκαν στην ανωτερότητα των Μπουλς από τους οποίους ηττήθηκαν στο «United Center Arena» με 97-81 και διέγραψαν οριστικά την πιθανότητα να τερματίσουν πρώτοι στην Ανατολή. Ο Ντοκ Ρίβερς περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Σακίλ Ο’ Νιλ στα παρκέ, αφού η παρουσία του θηριώδους βετεράνου θα προσδώσει κύρος και ισχύ κοντά στα καλάθια.

Γουίζαρντς: Επιστροφή στις κακές εμφανίσεις για τους «μάγους», οι οποίοι γνώρισαν τη συντριβή από τους Πέισερς στο «Conseco Fieldhouse» με 136-112, ήττα που έβαλε τέλος στο απρόσμενο νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών. Μοναδικός στόχος για τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, να τερματίσουν στη 13η θέση της ανατολικής περιφέρειας αφήνοντας στη 14η τους ισόβαθμους επί του παρόντος Ράπτορς.



ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΠΙΣΤΟΝΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Πίστονς: Τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών έβαλε η νίκη με 116-109 κόντρα στους Νετς, με τα «πιστόνια» να τερματίζουν εκτός εξαιρετικού απροόπτου στην 11η θέση της Ανατολής. Κόντρα στους επίσης αδιάφορους Μπακς θέλουν να πάρουν την υπ’ αριθμόν 28 νίκη στη φετινή σεζόν και να κλείσουν με θετικές εντυπώσεις μία κατά τα άλλα ήρεμη χρονιά, αφού η ομάδα δεν φάνηκε σε κανένα σημείο της περιόδου ικανή να διευρύνει το «ταξίδι» μέσα από τα πλέι οφ.

Μπακς: Μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση του «American Airlines Arena», τελειώνοντας το πρώτο δωδεκάλπετο κόντρα στους Χιτ, προηγούμενοι με 15-25, επικρατώντας τελικά της παρέας του Λεμπρόν Τζέιμς με 85-90. Κορυφαίο «ελάφι» ο γκαρντ Σάλμονς με 17 πόντους, τον ακολούθησε σε απόδοση ο φόργουορντ Εμ Μπα Μούτε που πρόσθεσε άλλους 14. Για ακόμα ένα παιχνίδι απόντας ο Τούρκος Ερσάν Ιλιασόβα, αμφίβολος ένας άλλος φόργουορντ, ο Τζον Μπρόκμαν, ο οποίοε ταλαιπωρείται από τον αριστερό του ώμο.

ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ – ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ

Γκρίζλις: 
Με νίκη εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στην «postseason», αφού οι Ρόκετς που βρίσκονται στην ένατη θέση της Δύσης, υπολείπονται τρεις νίκες των «αρκούδων». Η δύναμη του «FedEx Forum» θα παίξει τον ρόλο της, αφού εκεί οι Γκρίζλις μετράνε 28 νίκες σε σύνολο 39 φετινών αγώνων. Παρουσιάζονται βέβαια αγχωμένοι λίγο πριν την επίτευξη του στόχου, όπως απέδειξε και η εντός έδρας ήττα από τους Κλίπερς με 81-82 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους.

Κινγκς: Αναμενόμενη η ήττα στο Σαν Αντόνιο από τους Σπερς, όχι όμως και η έκταση της νίκης των «σπιρουνιών» (124-92), αφού οι «βασιλιάδες» παρουσιάζονταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα τελευταία τους παιχνίδια. Απόντας και πάλι ο σέντερ Χασάν Γουάιτσαϊντ από τα σχέδια του Πολ Γουέστφολ, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να αποχαιρετήσουν τη σεζόν με το κεφάλι ψηλά.

ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΧΟΡΝΕΤΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Χόρνετς: Η νίκη κόντρα στους Ρόκετς με 101-93 αποτέλεσε τη δεύτερη διαδοχική και πλέον ακόμα και η κατάκτηση της 6ης θέσης της Δύσης μοιάζει εφικτή για την παρέα του Κρις Πολ, η οποία καλείται να επικρατήσει και των Σανς, με σκοπό να αποφύγει τους πρωταθλητές Λέικερς στο… «έμπα» της «postseason». Μοναδικός απόντας για την αναμέτρηση κόντρα στους «ήλιους» ο φόργουορντ Ντέιβιντ Γουέστ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του κόντρα στους Τζαζ, λίγο πριν αποχωρήσει τραυματίας από το παρκέ.

Σανς: Ομάδα που κερδίζει όταν κρατήσει τον αντίπαλο κάτω από τους 100 πόντους, η άμυνα θα είναι το «κλειδί» για τη νίκη και στην αναμέτρηση του «New Orleans Arena» απέναντι στους γηπεδούχους Χόρνετς, που πάντως έχουν σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο από τους φιλοξενούμενους, που έμειναν εν τέλει εκτός πλέι οφ. Ο Γάλλος γκαρντ Μίκαελ Πιετρούς και ο πάουερ φόργουορντ Γκάνι Λαγουάλ δεν είναι σε θέση να υπολογίζονται από τον τεχνικό της ομάδας , Άλβιν Τζέντρι.

ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

Θάντερ: Η αγωνιστική καθίζηση των Μάβερικς, τους έχει βάλει γερά στο κόλπο της τρίτης θέσης της Δύσης, με τη μεταξύ τους διαφορά να έχει πάει πλέον μόλις στη μία νίκη. Ιδιαίτερα δυνατοί στην Οκλαχόμα οι παίκτες του Σκοτ Μπρουκς (29-10 το φετινό μέχρις στιγμής ρεκόρ), που προέρχονται από μεγάλο διπλό στο Ντένβερ κόντρα στους Νάγκετς αλλά και από δύσκολη νίκη εντός έδρας κόντρα στους Κλίπερς, με 112-108. Καμία απουσία για τους γηπεδούχους οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πλασαριστούν στην πρώτη τριάδα της Δύσης, με τους Μπλέιζερς, Χόρνετς και Γκρίζλις να είναι οι πιθανότεροι υποψήφιοι για να τους αντιμετωπίσουν με το «καλημέρα» στην «postseason»

Νάγκετς: Ότι και να γράψουμε για τους παίκτες του Τζορτζ Καρλ είναι λίγο, αφού τα έχουν βγάλει πέρα με τις ισχυρότερες δυνάμεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μάλιστα αγωνιζόμενοι εκτός έδρας. Νίκησαν τους Λέικερς στο «Staples Center» πέντε μέρες πριν (90-95), νέος «άθλος» στο Ντάλας απέναντι στους Μάβερικς με 96-104, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο κορυφαίος ερχόταν από τον πάγκο και ακούει στο όνομα Τζέι Αρ Σμιθ (23 πόντους, 5 ριμπάουντ).

ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

Μάβερικς: Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές διαλύουν ότι έχτιζαν με κόπο όλη την προηγούμενη χρονιά, μετρώντας ισάριθμες ήττες, με τελευταία την εντός έδρας κόντρα στους Νάγκετς, σε ένα παιχνίδι που Νοβίτσκι και Μάριον «πάλευαν» (20 και 21 πόντους αντίστοιχα) αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι. Ο Ρικ Καρλάιλ περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Τάισον Τσάντλερ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στους Νάγκετς. Όλα ανοιχτά πλέον για την κατάληψη της τρίτης θέσης αφού οι Θάντερ έχουν πλησιάσει πλέον σε απόσταση μίας νίκης.

Κλίπερς: Θέλουν εκδίκηση για την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τους «Μαβς» με 100-106 στο «Staples Center», και αν κρίνουμε από την αγωνιστική συμπεριφορά των γηπεδούχων στα τελευταία ματς, τότε πιστεύουμε πως το διπλό τους δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο. Στη 13η θέση της Δύσης τα «δελφίνια» από τα οποία θα απουσιάσουν ο φόργουορντ Ράιαν Γκόμεζ και ο σέντερ Κρις Κέιμαν.


ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΪΛ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ

Μπλέιζερς: Και εκεί που λέγαμε πως έχουν την ικανότητα να λυγίζουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο στο «Rose Garden», ήρθε η ταπεινωτική ήττα από τους Γουόριορς με 87-108 για να υπενθυμίσει πως κάθε ματς έχει τις δικές του λεπτές ισορροπίες και κάθε αποτέλεσμα έχει χώρο όταν πρόκειται για ματς NBA! Ακολούθησε βέβαια το διπλό στη Γιούτα με 87-98 για να επαναφέρει τα χαμόγελα στους παίκτες του ΜακΜίλαν, με το δίδυμο των φόργουορντ Μπατούμ-Γουάλας να σημειώνει συνολικά 50 πόντους.


Λέικερς:
 «Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα» είναι η πρόσφατη παρουσία των πρωταθλητών που προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες με πιο πρόσφατη αυτή στο Όκλαντ από τους Γουόριορς με 95-87, όταν λίγες μέρες πριν ολοκλήρωσαν ένα νικηφόρο σερί εννέα αγώνων. Στο Πόρτλαντ «γονάτισαν» πρόσφατα οι υπόλοιπες τρεις ομάδες της κορυφαίας τετράδας της Δύσης (Σπερς, Θάντερ, Μάβερικς), στοιχείο που προειδοποιεί τους Λέικερς πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το βράδυ στο «Rose Garden». Μέσα ο Μπράιαντ, μέσα και ο Γκασόλ, έξω ο φόργουορντ Ντέβιν Ίμπανκς…


Στο… ψαχνό!

Over 193 πόντους στο Κλίβελαντ ανάμεσα σε Καβαλίερς και Μπουλς, αφού οι μεν θέλουν να κλείσουν με θέαμα μία κακή χρονιά, οι δε είναι απλά οι Μπουλς. Στο 1.92 η απόδοση! Over 184.5 πόντων και στο Πόρτλαντ ανάμεσα σε Μπλέιζερς και Λέικερς, αφού θεωρούμε πολύ μικρό το «φράγμα» για τους δύο αντιπάλους, από τη στιγμή μάλιστα που ο Κόμπι και ο Γκασόλ θα δώσουν κανονικά το «παρών»… Η απόδοση στο 1.88! Ας κλείσουμε με ρίσκο και με το διπλό των Χωκς… Με τους «στρατιώτες» του Λάρι Ντριου παίζουν οι Πέισερς, όχι με τα «γατάκια» του Κερτ Ράμπις (Τίμπεργουλβς)… Ισχυρό δέλεαρ το 3.20, μόνο στην 10Bet.com!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου