Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Λουιζάο ο αντί-Μεξές!

Λουιζάο ο αντί-Μεξές!Τον Λουιζάο θέλει να αποκτήσει η Ρόμα για ως αντικαταστάτη του Φιλίπ Μεξές ενώ άνθρωπος των «τζαλορόσι», παρακολούθησε τον αγώνα Μπενφίκα-Αϊντχόφεν για λογαριασμό του Βραζιλιάνου.
Ο Λουιζάο τα τελευταία χρόνια είναι βασικός στην Μπενφίκα ενώ θα υποβληθεί στο τέλος της σεζόν σε επέμβαση στο γόνατο, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να απασχολεί την Ρόμα.
Η αποθεραπεία του Λουιζάο θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα και αυτό κάνει τους «τζαλορόσι» να προχωράνε την περίπτωση απόκτησης του Βραζιλιάνου αφού ο Φιλίπε Μεξές θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με πιθανότερο προορισμό την Μίλαν.
Ο Λουιζάο την φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια και έχει πετύχει ένα γκολ ενώ από το 2003 που βρίσκεται στην Λισαβόνα έχει 178 συμμετοχές και 18 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου