Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Βιτσίνι: «Μπορεί τον τίτλο η Νάπολι»

Βιτσίνι: «Μπορεί τον τίτλο η Νάπολι» Ο προπονητής Αζέγκλιο Βιτσίνι θεωρεί ότι η Νάπολι έχει αρκετές πιθανότητες να κατακτήσει το σκουντέτο και έσταξε «μέλι» για τον Έντινσον Καβάνι που την οδηγεί σαν… Μαραντόνα.
Η Νάπολι είχε έναν Καβάνι από… άλλο πλανήτη που της έδωσε τη νίκη με 4-3 επί της Λάτσιο και ο Αζέγκλιο Βιτσίνι, πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας (Euro 1988, Μουντιάλ 1990) πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Ουρουγουανού.
«Η διαφορά μεταξύ Μίλαν και Νάπολι είναι μικρή. Πρέπει να συνεχίζουν να παίζουν με τον ίδιο ρυθμό, ώστε στο τέλος να έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν το Σκουντέτο», δήλωσε αρχικά ο Βιτσίνι και συνέχισε:

«Οι ροσονέρι σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά η Νάπολι μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος, χάρη στον μεγάλο ενθουσιασμό που έχει και στον τεράστιο παίκτη που λέγεται Καβάνι», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου