Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Βασκονία και Βαλένθια παίρνουν… φωτιά!



Δύο σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει η 31 αγωνιστική ημέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στη χώρα των Βάσκων, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Ρεάλ, ενώ στη Βαλένθια, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ. Θεωρητικά εύκολη αποστολή για την Μπαρτσελόνα που φιλοξενεί την Αλμερία. 

Μπορεί η ουραγός Αλμερία να καίγεται για βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά δύσκολα θα προκαλέσει πρόβλημα στην πρωτοπόρο και όπως όλα δείχνουν πρωταθλήτρια της Πριμέρα, Μπαρτσελόνα.  

Στη Βόρεια Ισπανία ταξιδεύει η «βασίλισσα» για να αντιμετωπίσει την Αθλέτικ του Μπιλμπάο και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τον φετινό τίτλο. Οι Μαδριλένοι, μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ Χιχόν στην προηγούμενη αγωνιστική, έχουν μείνει πολύ πίσω αναφορικά με το κυνήγι του τίτλου, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα ήθελε να δει με τίποτα νέα βαθμολογική απώλεια. 

Σπουδαίο ματς γίνεται στο «Μεστάγια», εκεί όπου η γηπεδούχος Βαλένθια φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ στο ματς που θα κρίνει κατά πολύ την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.  Το κίτρινο «υποβρύχιο» έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την «πεντάρα» στο Europa League, ενώ οι «νυχτερίδες» διανύουν περίοδο αγωνιστικής ανόδου. 

Αναλυτικά όλα τα ματς της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/4/2011

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (19.00)
Μπαρτσελόνα-Αλμερία  (21.00)
Μαγιόρκα-Σεβίλλη (23.00)

Κυριακή 10/4/2011

Σπόρτινγκ Χιχόν-Οσσασούνα (18.00)
Έρκουλες-Εσπανιόλ  (18.00)
Ράσινγκ Σανταντέρ-Λεβάντε (18.00)
Μάλαγα-Λα Κορούνια (18.00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Σοσιεδάδ (20.00)
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ  (22.00)

Δευτέρα 11/4/2011

Σαραγόσα-Χετάφε  (22.00)
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου